Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (116)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

multam de primire!

Loredana, o sa fie baietel. Eu imi doream de fapt fetita, dar intre timp mi-a trecut "supararea" . Cand imi da semnale in burtica, uit de toate .

Cat despre pepene, sunt si eu in aceeasi situatie...MOR DE POFTA ! In Romania poti face cura de pepeni vara, aici sunt scumpi ! rareori am nimerit unul bun si mai dau si banii degeaba, in caz ca nu e bun. Asta e. Ma multumesc cu cirese, mere, etc...

la burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns h_3llena spune:

Eu stiu ca exista detergent special pt bebei... se gaseste prin farmacii dar am vazut si prin Real, Mega Image sau altele...de la Sano si SurCare parca... detergentul nostru poate sa provoace alergii la bebelusi... Exista si balsam special pt bebelusi dar din cate am gasit discutii pe net nu este recomandat...

Elena burtica de 29+ cu... fata... baiat... fata... baiat... uff... nici noi nu mai stim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Chichi, Crinutza, Ana (si daca am uitat pe cineva, o rog sa ma ierte si sa ma creada ca nu e cu rea intentie ), va si va multumesc! Nu ma interseaza nota, doar sa iau minunatul examen ca mi-a ajuns.

Chichi, f. tareeeee!!! Hhihihihi! Mi-o fi foame si oi face pe mine, dar asa de tare ma dor spatele si stomacul... Nu stiu, zau, daca e normal sa am durerikle astea... tocami eu care nu am avut de niciunele pana acum...

Am fost o tura pe la Carrefour si am am gasit la farmacie termometrul digital cu varf flexibil pt. poponetzul roz! Sper din suflet sa nu aiba nevoie de el, dar ma bucur ca am mai taiat de pe lista.

Va pup si va doresc o seara placuta!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

Au inceput sa se miste si la mine un pic lucrurile: mi-a cumparat mama cam 10 m de finet alb si imi va face scutece saptamana viitoare.
Acum vine intrebarea: ce fel de detergent ati folosit/veti folosi la bb-i? Eu folosesc de cand lumea Ariel si ma gandeam sa il folosesc si in continuare,daca se poate. Exista detergenti speciali pentru bebelusi?

Valentina 29+

Cica e bine sa folosim macar in primele 6 luni detergent pwentru copii, fara miros, eu de exemplu am cumparat Dermalin de la farmaciile Sensi Blue.
Sper sa-ti fie de folos informatia.

31+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Da, si eu am cumparat detergent si balsam, ambele speciale pt bebe. Dar stiu ca sotia fratelui meu a folosit inca de la inceput detergent obisnuit pt hainutele fetitei lor si nu s-a intamplat nimic, cea mica obisnuindu-se asa...

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Sarcina usoara si bb sanatos la cumnata ta!!

Ana29+ Maia Elena lu' mama

Multumesc Ana, la fel si tie

cristina si bebe in burtica 30+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Eu la primul BB am luat det. Omo desi foloseam deja ARiel - am inteles ca Ariel-ul este foarte tare si puternic si sunt sanse mai mari ca BB sa fie alergic la Ariel.

Acuma am cautat sa iau Omo si am constatat cu stupoare ca nu se mai gaseste - inca nici nu stiu ce fac.

Oricum hainele lui BB e bine sa fie limpezite de 2 ori.Eu mai dadeam un ciclu de spalare dupa ce termina programul de spalare.
Apropo de balsam chiar nu mai tin minte daca foloseam - acuma ca va aud ca nu e recomandat.....sigur as fi folosit daca nu ati fi scris!

Va pup si o seara buna la toate!

Dana 33+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Botosel, eu am folosit Ariel la Vladut, doar ca le clateam de doua ori, sau mai puneam rufele la inca un ciclu de spalare, la 0 grade si fara detergent. Nu am folosit niciodata balsam la hainele lui.
Eu si acum i le spal asa - separat de ale noastre si clatite inca o data.

Chichi, te-ai intors?
Panseluta, bine ai venit!

Daca nu mi-e lene, intru mai tarziu sa pun poza cu ce i-a adus sora mea bebelinei, de la Paris

Kiti, 29+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Le urez noilor burtici bine au venit si sarcina usoara pana la 40 sapt.
CHICHI te asteptam cu vesti bune
Detergentul pentru bebe ... pentru inceput o sa folosesc special pentru bebei , nu vreau sa isi inceapa primele zile cu vre-o dermatita , cum a fost in cazul nepotelului meu .
Buburuzuto o sa vezi ca o sa iei exam , doar ai avut "pe langa " tine pe cineva care iti poarta noroc

Burtica de 34 + EMMA ANTONIA
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE TOATA ZIUA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Daca nu mi-e lene, intru mai tarziu sa pun poza cu ce i-a adus sora mea bebelinei, de la Paris

Kiti, 29+ si mami de Vlad 15.05.2006

Ai face bine sa nu iti fie lene pt ca acum ne-ai facut curioase , cel putin pe mine , deci vrem sa vedem hainute

Burtica de 34 + EMMA ANTONIA
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE TOATA ZIUA

Mergi la inceput