Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (116)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

MARI felicitari pt vestile bune despre bb!!!
PANSELUTA bine ai venit!!!

A venit sotul de la lucru cu o lubenita mai mare ca el! cred ca are pe putin 13kg!! O sa mananc pana nu mai pot!!!

Ana29+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

astazi am aflat ca si fratele sotului o sa aiba tot baiat. Sotia lui e insarcinata in 4 luni. O sa aiba baiatul meu cu cine se juca

cristina si bebe in burtica 30+sapt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

A venit sotul de la lucru cu o lubenita mai mare ca el! cred ca are pe putin 13kg!! O sa mananc pana nu mai pot!!!

am avut si eu unul de vreo 10 kg. am tot mancat din el de aseara mai e cam o felie. am observat ca daca mananc pepene seara i-mi face niste arsuri peste noaptee. si e incercata treaba, mi s-a intamplat de mai multe ori, chiar si azinoapte. ce ciudat ca am inteles ca la alte burtici le taie arsurile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

am avut si eu unul de vreo 10 kg. am tot mancat din el de aseara mai e cam o felie. am observat ca daca mananc pepene seara i-mi face niste arsuri peste noaptee. si e incercata treaba, mi s-a intamplat de mai multe ori, chiar si azinoapte. ce ciudat ca am inteles ca la alte burtici le taie arsurile

Mie imi face ff bine! Numai cu ea imi trec arsurile si ma ajuta si la digestie! Cand mananc lubenita "ma reglez" in toate!!Si mai e si f buna!!
Sarcina usoara si bb sanatos la cumnata ta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

astazi am aflat ca si fratele sotului o sa aiba tot baiat. Sotia lui e insarcinata in 4 luni. O sa aiba baiatul meu cu cine se juca

Sa-i traiasca! Sa fie sanatosi si sa duca sarcina pana la termen!

31+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

In sfarsit am ajuns si eu acasa.Am cautat cadou pt sot si tot habar n-am ce sa-i cumpar.M-a prins si ploaia.Fetelor parca aveti si voi C&A...am vazut scutece de finet mai multe modele ...si nu erau scumpe 39,90 ron un pachet de 3 sau de 6 (e pus pretul si in lei ca doar in made in romania), m-am gandit ca va este de folos informatia.
Panseluta bine ai venit printre noi...sarcina usoara pe mai departe si un bebe sanatos.Sti ce va fi...fetita, baietel?
Ana te rog trimite-mi si mie lubenita, mor de pofta....am cumparat aici o gramada dar n-au nici un gust...apa chioara

33+ cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

Mergi la inceput

multumesc frumos Crina, la fel si tie

Mergi la inceput

LOREDANA ti-as trimite ca e f buna si dulce dar pana ajunge acolo.....nu cred ca o mai vrei! se fleoscaie toata! Vino tu la mine si mananci pana nu mai poti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Au inceput sa se miste si la mine un pic lucrurile: mi-a cumparat mama cam 10 m de finet alb si imi va face scutece saptamana viitoare.
Acum vine intrebarea: ce fel de detergent ati folosit/veti folosi la bb-i? Eu folosesc de cand lumea Ariel si ma gandeam sa il folosesc si in continuare,daca se poate. Exista detergenti speciali pentru bebelusi?

Valentina 29+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

Au inceput sa se miste si la mine un pic lucrurile: mi-a cumparat mama cam 10 m de finet alb si imi va face scutece saptamana viitoare.
Acum vine intrebarea: ce fel de detergent ati folosit/veti folosi la bb-i? Eu folosesc de cand lumea Ariel si ma gandeam sa il folosesc si in continuare,daca se poate. Exista detergenti speciali pentru bebelusi?

Valentina 29+

Eu cred ca daca bb nu reactioneaza negativ la el ,e ok. Incearca!! Eu stiam ca nu trebuie pus balsam in hainutele lui bb,dar detergentul....daca il tolereaza de ce sa mai dai banii pe altul?

Mergi la inceput