Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (116)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Apropos de tutuit... Pe mine ma tutuieste medicul meu ginecolog dar asta chiar imi place si nu mi se pare ca il face mai putin "profi". Si imi place ca stie cum ma cheama si isi aduce aminte informatii de la vizitele anterioare. Ma simt chiar onorata, dansul fiind stiut drept o persoana sobra si mai putin prietenoasa.
Normal ca eu ii vorbesc "cu dvs" si daca vorbesc cu altcineva despre dansul ii spun "d-l profesor..."

Respectul nu cred ca sta in vorbit la per tu sau nu. Poti sa te adresezi cu stimata doamna si sa nu dai doi bani pe acea persoana.

Desigur si pe mine ma scot din minti vanzatoarele care ma iau la per tu, mai ales ca eu nu fac asta.

sorana 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorana_23

Desigur si pe mine ma scot din minti vanzatoarele care ma iau la per tu, mai ales ca eu nu fac asta.

sorana 26+ cu

Daaa,is unele chiar nesimtite! Saptamana trecuta am fost la real si am vrut sa-mi iau o praji de la un stand Scalini si ii zic la vanzatoare (o pustoaica de vreo 18 ani)sa-mi deao o praji,si-i spun sa-mi dea bucata din fata da ea: "naaaa,m-ai spart,iti dau care vine la rand". si nu am luat,i-am zis ca pe banii mei imi da ce vreau eu,daca nu sa le manance ea. Imi venea s-o pleznesc! Ce atitudine!!

Ana29+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

in sfarsit mi-au dat drumul la net. oof si ieri s-a luat de 3 ori dar pe perioade scurte dar astazi....se schimba niste stalpi de lumina pe strada de unde avem netul si l-a oprit juma de zi. sper sa fi terimnat

cristina si bebe in burtica 30+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Buburuzule bafta la examen!Iti tinem pumnii stransi si stiu eu ca tot cu nota 10 o sa vi acasa.

Chichiuta te asteptam nerabdatoare sa vi cu vestile bune!

31+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna ziua burtici.
Iata-ma pe aici iar cu vesti: am fost ieri la dr pentru controlul ,,urgent'' legat de varicele mele si mai ales legat de varica ce a aparut la ,,dansa''...treaba buna e ca nu e grava, treaba rea e ca de nu se retrage pana in momentul nasterii trebuie sa fac cezariana, tratament pentru asa ceva nefiind recomandat acum.
Partea buna este ca dupa ce mi-a facut controlul acesta, mi-a facut si eco. Bebe e bine, are 1550g, aprox.38cm, si...e pozitionat de iesire deja...asa ca trebuie sa fiu foarte atenta sa nu fac efort, sa nu ma zdruncin si mai ales...post! exact acum cand ma/ne simteam super...dar pentru bebe facem orice.
Va si ne mai ,,auzim''.

Mariuk 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

salut tuturor mamicilor in devenire!

Indraznesc sa ma alatur si eu voua. Ma primiti?
Bubumic va veni pe lume pe 19 octombrie, momentul conceptiei 26.01.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

bun venit, panseluta!

simona cu matei 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Va multumesc din suflet fetelor pt urari. Sa dea Dumnezeu ca si voi sa aveti casnicii fericite si bebelusi sanatosi.

cristina si bebe in burtica 30+sapt

Mergi la inceput

Mariuk felicitari pentru rezultatele de la eco. Acum asta e ...stai si voi cumintei pana la nastere, nu mai e mult.

31+

crina cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Panseluta

salut tuturor mamicilor in devenire!

Indraznesc sa ma alatur si eu voua. Ma primiti?
Bubumic va veni pe lume pe 19 octombrie, momentul conceptiei 26.01.

29+

Bine ai revenit Panseluta!Sarcina usoara si la termen!

31+

crina cu

Mergi la inceput