Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (116)
Raspunsuri - Pagina 15
crina-s spune:
Chichiuta nu am putut sa fac nani pana nu am citit mesajul tau. ma bucur tare mult ca e bebitul bine. Acum poti sa te bucuri cu sotiorul de ziua voastra speciala.
Simona felicitari pentru bebita grasunel!
Kiti superbe hainutele. Sa le poarte sanatos bebitu!
Noapte buna si de la noi.Incerc sa ma culc si eu mai devreme. Sa vad daca si reusesc, ca in ultimul timp numai dupa ora 2 adorm, chiar daca inchid tv devreme.
Pupici pe burtici!

31+
crina
cu
ddanagh spune:
fetelor am intrat eu pe emailul comun si am organizat in foldere emailurile, pentru a fi gasite mai repede. Asadar, nu sunt sterse, le gasiti mai jos in stanga.
Dar poze cu voi unde tot spuneti ca puneti, ca eu nu am vazut niciuna? as vrea si eu linkul
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si
31+ cu Eric Mihai
ana_25 spune:
'Neata fetele!!! Hai trezirea! poftiti la paine cu ou,sunculita taraneasca,cas proaspat(nesarat),ceai de fr de padure si nectarine.
CHICHI ma bucur ca te-ai linistit! eram sigura ca bb e bine!
Ana
29+
Maia Elena
lu' mama
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ddanagh Dar poze cu voi unde tot spuneti ca puneti, ca eu nu am vazut niciuna? as vrea si eu linkul Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 31+ cu Eric Mihai |
Ti-am trimis un PM !

Ana
29+
Maia Elena
lu' mama
donna79 spune:
Neataa!!!
Sa te tot trezesti asa!
Chichiutza vesela, felicitari pentru vestile bune!
si pt Ana cea generoasa la micul dejun - hai ca dau eu in completare niste cornuri de post ca e vineri azi.
Ana, nu stiu ce ai facut tu azi-noapte dar eu te-am visat cateva ore bune. Trebuia sa plecam impreuna la mare si aveam o gramada de peripetii, m-am trezit mai obosita decat m-am culcat. Nu pot sa nu ma minunez de complexitatea viselor din perioada sarcinii, eu inainte nu-mi aminteam un vis, dormeam ca busteanul.
Azi trebuie sa ma duc la munca sa-mi predau telefon, chei, sa-mi iau jucariile de prin sertare etc
si n-am nici un chef...
Donna
29+ cu 
ana_25 spune:
Wow,Donna,pai hai sa mergem la mare! Da cum de m-ai visat tocmai pe mine??
Ati vazut? nici in vise nu scapati de mine!![]()
Si eu am visat odata ca stateam pe forum si scriam mesaje kilometrice si nu mai reuseam sa raspund repede,ma strofocam de mama focului de m-am trezit obosita.![]()
Ana
29+
Maia Elena
lu' mama
botosel452 spune:
Buna dimineata,burtici
Chichi, ma bucur ca pana la urma totul este in regula cu bb
Kiti, foarte dragute hainutele pentru bebelina, mai ales cele de vara. Sa le poarte sanatoasa!
Eu,inainte de a ajunge acum la birou, am dat o raita prin Carrefour, binenteles la raionul pentru copii. Aveam asa ca multe emotii, ca aproape imi dadeau lacrimile.
Au niste hainute atat de frumoase....
. Si au tot felul de oferte...
Nu am luat decat o suzeta de la Nuk pentru ca,nefiind cu masina, nu aveam de gand sa car greutati (si am luat si un Snickers mare, sa il savurez mai tarziu).
Multumesc tuturor pentru informatiile despre detergentul pentru hainele bb-ilor 
Nu in ultimul rand, azi este 30 si tot azi schimbam prefixul si am implinit 30 de saptamani!!!yupiiiii...Cand veneam cu metroul spre serviciu, cred ca un tip a simtit ca e motiv de sarbatoare si mi-a dat si mie locul (prima oara cand mi se ofera si mie locul in transportul in comun). A sarbatorit si bebelina, ca tot drumul cat am stat jos nu stiu ce facea acolo, dar simteam ca mi se taie respiratia si ca ma apuca transpiratiile...![]()
O zi frumoasa va doresc tuturor!
Valentina
29+ 
chichiutza spune:
Buna dimineata si de la noi!
Va 
fetelor ca v-ati gandit la mine si mi-ati purtat de grija! Ce rasfat!!!

Simona da, are Doamne Doamne grija de noi toate si de bebeii din burtici!
Fetelor ce vise sunt astea?? Hai ca Donna viseaza sa mearga la mare cu Ana, si eu as vrea cu Ana la mare, dar Anuta, chiar asa sa visezi ca scrii pe forum cu mega mesaje si sa n-apuci sa raspunzi fetelor? ![]()
Multumim tare pt micul dejun! Exceptional ca de obicei! Numai bun pt crescut bebei!

Cristina
30+
ana_25 spune:
BOTOSEL felicitari pt schimbarea prefixului!!
CHICHI papa sa creasca bb mare!!
Pai ce sa fac? in ultimul timp am si eu niste viseee... Ma bucur ca vrei si tu cu mine la mare! Doamne,ce mi-ar place sa vin si eu la o-ntalneala cu voi!
Ana
29+
Maia Elena
lu' mama