Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *268*
Raspunsuri - Pagina 9
grati.ela spune:
Ramo sa fii fericita alaturi de cei dragi tie! Te imbratisez si-ti urez cu drag La multi ani!
Ema, un
pentru Sasha! Ai flacau mare!
va multumesc pentru urari...radeati de mine cu sfaturile dar intr-un joc: unul din factorii de stabilitate a fost relatia excelenta pe care o am cu soacra mea...imi aduc aminte o colega imi dadea un sfat cand eram mai tanara si mai impulsiva: te-a suparat dar vrea tango in pat sa plateasca...daca e beton tangoul il ierti...
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roli25 Va pup si va multumesc ca ati fost aici sa plang toata perioada asta grea. Tata s-a dus. L-am petrecut ieri pe ultimul drum. M-am rugat mult si multumesc lui Dumnezeu ca nu l-a mai chinuit. Nu am stare sa citesc nimic din urma. Revin cand oi fi in stare. Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4 BAIETII MEI IUBITI Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein) |
of roli .. imi plange sufletul pentru tine, pentru mama ta, pentru baietii care au ramas fara bunic .. condoleante! sa-i fie tarana usoara!

te imbratisez strans!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
Ellenuta spune:
buna fetelor ..
mai .. nervii mei au fost provocati tot de sotz .. care aseaa la 11 imi da mesaj .. "nu vrei sa vii si tu la terasa, e concert live"? da mai sigur .. las copii cu soacra (care deja plecase la culcare) si vin imediat .. ce minte .. macar de zicea si el din timp .. offffff
miriku sorry ptr ziua ratata .. asa mi-a facut-o si soacra=mea sambata .. au plecat la tara la cimitir si eu am ramas cu astea doua mofturoase pe cap .. iti dai seama ca eram arici cand au venit, nu? ce ai facut la tocanita .. mie imi suradea mamaliga ..
ceska da, ma ajuta soacra. a fost internata 1 sapt ptr tratament si analize, insa, acum e back in business ..
ema sper sa fie doar un episod de febra izolat .. sa nu mai va luptati cu ceva .. si eu-s satula de boli .. si stai ca eva incepe gradi luna viitoare, sa vezi ce trag .. sa stii ca ai dreptate .. tb sa ne mai iubim si pe noi .. nu stiu, eu una prea ma las la urma mereu .. mereu zic sa mai fac ceva si ptr mine si nu apuc niciodata ..
pupici
Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
Ellenuta spune:
azi, cred ca am facut cea mai buna achizitie din ultimul timp ptr eva .. o periuta electrica cu alba ca zapada
.. in seara asta, a stat cuminte la periaj, era tare incantata. sper s-o tina tot asa caci dintii sunt patati si urati. am mai mult spor cu asta decat cu peria normala .. oricum, o paste o vizita la dentist cat de curand .. daca ar sta si la un periaj sa-i faca dintii albi la loc, as fi in al 9-lea cer ..
Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
Eliza spune:
Roli sincere condoleante. Dumnezeu sa-l ierte! Voua multa putere sa mergeti mai departe.
Emma eu zic ca marea i-ar ajuta si pe ei si pe voi. Daca la noi nu se poate poate la bulgari sau turci. Dar nu la piscina mers cu ei ci la mare, sarea si soarele sunt "medicamentele" ideale pentru ei.
Elle hmm...te cred si eu ca te-ai suparat. Si eu tot zic ca ai putea sa il lasi cu fetele 2 ore in we sa te duci sa faci ce vrei tu sa vada si el cum e.
Ramona tare scump Razvanel.
Eliza 
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii
alinaatudor spune:
Neata, va dau eu cafea in dimineata asta?..black..dar va puneti voi ce vreti, lapte, zahar...:)
ellenutza, nici nu stiu cum sa te sfatuiesc, cci as fi lupul moralist, eu am intotdeauna si am avut mereu sentiment de vina cand plec, si am fost plecata destul...dar asta e...nu stiu cum sa faci sentimentul sa dispara, insa cred ca daca o iei treptat...adik azi 2 ore, poimeine 3...si tot asa, vei reusi un pic sa te detasezi ...timpul trece, ele vor creste si apoi va fi mai usor, zic eu...
eu aseara am luat MAREA DECIZIE :) sa o las la soacra-mea asa, din cnd in cand, doar de dragul socrei..stiu ca suna aiurea, dar am avt de 2 ori nevoie in ultimul timp caci am fost la nunti cu ai mei si am last-o la tara la soacra-mea...stefy a fost super fericita...un milion de animale si pasari...piscinica in curte....nimeni sa ii zica nimic...deci rasfat maxim...asa ca voi repeta figura chiar si fara constrangeri, ca sa am aletrantiva daca mama nu e availeble. eu ma simt din ce in c mai norocoasa caare cine sa stea cu ea, aud tot felul de greutati ale altor mamici si nu stiu cum as fi facut cu serviciul si cu casa, cu plecarile mele ...daca nu era mama care sa imi fie surogat...Doamne ajuta sa o tina Dumnezeu in putere...
pup
alinaatudor spune:
Grati, super sfatul prietenei tale..ia sa il aplic si eu
Elle, de cate ori pe zi o speli pe Eva pe dinti..eu o spal destul de rar, cm o data al vreo 2-3 zile caci am gasit pasta de dinti care are si fluor si imi e frica sa nu inghita prea mult...ea se face mai mult ca scuipa si inghite aproape toata spuma...cu ce pasta spalati voi clopoteii?
ceska777 spune:
Buna dimineata!
Alinaatudor,
buna cafeaua dar tot cred ca am nevoie de una reala...scriu mesajul si merg sa o fac. E perfect sa poti avea ajutor si sa fie aproape, copilul sa fi crescut cu o bunica sau alta langa el. Eu in Romania nu am putut sa ma desprind de copil deloc asa ca am fost peste tot impreuna si nu am facut nimic de "oameni mari"-iesiri cu prieteni seara etc. Am ratat invitatii la doua concerte-nimic! Si nici aici nu am cu cine sa il las:
-sa fie aproape si sa cunoasca persoana bine
-sa fie de incredere pentru linistea mea
Domnul socru l-a tinut joi 1h25min cat am fost la notar si ma bucur ca din cauza amenintarii de ploaie au stat in casa altfel cine stie ce nebunii faceau. Adultul din el e foarte inconstient si il tot aud si cand sunt si eu de fata: "lasa ca nu se intampla nimic!".
Eu am tot timpul in cap faza de la carusel cand a lasat gaza sa fie tarata de chestia aia si i l-am luat din brate murdar si plin de sange. Sorry Opa, dar asta e!
Au mai "glumit" saptaamna asta la telefon baietii soacrei (singurei acasa, soacra cu sotul in concediu in Portugalia) ca doar ei s-au oferit ca gaza sa ramana acolo, la soacra sa putem si noi doi parintii face o iesire, un concediu. La cate de atasat e gaza nu ar rezista ei cu el dupa prima noapte si am intrerupe concediul. POate mai incolo cand creste si pricepe mai mult. Abia dupa 7 luni de gradi a realizat si e constient ca despartirea de dimineata tine numai pana la pranz cand vin si il iau inmod sigur acasa.
Fug sa pun de cafea.......iar am avut trezire la gaza si baut lapte si readormit in patul lui asa ca eu intre 02-05 am dormit pe salteluta....
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Ereena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinaatudor Grati, super sfatul prietenei tale..ia sa il aplic si eu Elle, de cate ori pe zi o speli pe Eva pe dinti..eu o spal destul de rar, cm o data al vreo 2-3 zile caci am gasit pasta de dinti care are si fluor si imi e frica sa nu inghita prea mult...ea se face mai mult ca scuipa si inghite aproape toata spuma...cu ce pasta spalati voi clopoteii? Alina si Stefania ![]() |
buna
am sa incerc sa scriu si aici dei ti-am trimis PM dar astia au o problema cu reclama si nu stiu daca ma lasa. acum matei foloseste un gel de dinti de la weleda il gasesti si in farmacii e bio http://www.orga nik.ro/cosmetice-bio-bebe-si-copii/baita-si-toaleta/pasta-de-dinti-pentru-bebe-copii-weleda am avuit unul de la life-care tot bio si organic children cu mandarina la fel ,bio http://www.organ ik.ro/cosmetice-bio-bebe-si-copii/baita-si-toaleta/pasta-de-dinti-naturala-pentru-copii-cu-mandarine . avantajul la astea este va nu fac spuma multa si nu contin fluor, parabeni etc etc, dci pot inghiti. matei a invatat sa scuipe.el se spala de 3-4 ori pe zi
spor la periaj

(9 iunie 2006)
si Stefania