Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *268*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Roli imi pare rau...condoleante...

Laura,mamica de minune Bianca...sau doua suflete roz

Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima.
Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

Roli... Dumnezeu sa-l odihneasca! Condoleante! si lasa timpul sa va vindece sufletul cand va fi momentul... curaj!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Roli condoleante pentru tatal tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Ramona la multi ani draga mea alaturi de familia ta reusita! Pe cand o fratioara pt Razvi?

Chiar asa, cand se mai anunta noi gravidute? Ca intr-un timp au curs vestile una dupa alta

Azi noapte l a adus sotul in mare viteza pe milan acasa ca a facut febra si buni s a speriat, pana sa ajunga la ei i am zis sa ii dea jumatate de paracetamol, ca nu ii trimisesem antitermice/ A mai facut febra si azi dimi apoi a fost fresh. A dormit cu mine in pat sa il pazesc.Sasha s-a trezit si el noaptea de m-a zapacit. Azi m. nu a mai facut febra asa ca l-am facut iar pachet la buni, cu antitermice si biletel de administrare a lor, dar sper sa nu mai faca.Nu stiu ce a avut. Ultimele masele de sus au dezvelit gingia pe jumatate.
"Fac cu capul" ce sa mai, si daca sa avea cum sa ii las pe amandoi si sa evadez cu sotul undeva, as face-o. Oricum lucrez la asta.

Elle asa eram/sunt si eu, dar o sa las sentimentul de vina deoparte si o sa incerc. macar doua zile. Nimeni nu ne-ar zice- relaxeaza te si tu putin ca stam noi cu copiii, asa ca tb sa ne iubim noi mai mult.

Miri mame de baieti neegoiste mai rar... M am confruntat de curand cu problema...Sa vedem cum vom fi noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Roli,
condoleante pentru tatal tau! Mai bine ca nu i s-a prelungit chinul desi pierderea e grea oricand ar veni ea. Dumnezeu sa il odihneasca in pace!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Va pup si va multumesc ca ati fost aici sa plang toata perioada asta grea. Tata s-a dus. L-am petrecut ieri pe ultimul drum. M-am rugat mult si multumesc lui Dumnezeu ca nu l-a mai chinuit.
Nu am stare sa citesc nimic din urma. Revin cand oi fi in stare.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Roli multa, multa forta
Sincere condoleante!

O zi excelenta !
Lala.

Mr B si Mr A

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Va pup si va multumesc ca ati fost aici sa plang toata perioada asta grea. Tata s-a dus. L-am petrecut ieri pe ultimul drum. M-am rugat mult si multumesc lui Dumnezeu ca nu l-a mai chinuit.
Nu am stare sa citesc nimic din urma. Revin cand oi fi in stare.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Imi pare rau, sincere condoleante.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Roli condoleante!Sunt alaturi de tine stiu ce inseamna sa pierzi pe cineva drag, aceste cuvinte nu vindeca, dar macar imbarbateaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

La multi ani Ramona!Sa fi sanatoasa, iubita ca pana acum si fericita alaturi de baietii tai si de cei dragi voua!

La multi ani Sasha!
Ema si Sofi a facut temp 38,9 vineri dupa somnul de la amiaza, apoi nimic, nici un simptom, mi-a zis dr ca ar putea fi si de la faptul ca noi avem f cald in casa, eu de obicei somnul de la amiaza o culc la mama unde are max 24grade, mie mi-e f teama sa dau drumul la ac cu ea aici, seara se racoreste.

La multi ani fericiti impreuna cu sotul Grati!

Despre relaxare vise maica vise, zic merci ca o culc la mama dupa-amiaza sa mai pot face si eu cate ceva in casa fara ea sau o baie fara graba sau cu bocaneli in usa, in 2,6ani nu am stat nici macar o zi fara ea, nu mai spun de nopti, chiar dc am fost plecata cateva ore max 10-12 seara tot cu mine a fost, este asa dependenta de mine ca uneori chiar mi-e teama, dc Doamne fereste mi se intampla ceva ce va face fara mine, are uneori momente ca nici biberonul sau lucruri minore nu vrea sa i le dea altcineva in afara de mine, si la wc ma urmareste, da na ce sa-i fac o iubesc de nu mai pot cand nu o aveam as fi stat si atarnata in cap sa o am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Roli, sincere condoleante! Dumnezeu sa-l odihneasca!

Mergi la inceput