Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *268*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Grati la multi multi ani fericiti si de acum incolo alaturi de familia ta frumoasa!

Am reusit sa incarc filmuletul promis.E pe bolg ca nu stiu de ce pe webshots nu mai pot sa pun video desi nu e plina memoria.
So, pe blog puteti vedea unde am fost si ce-am facut vineri precum si o conversatie relaxanta pe leagan cu puiu meu.
http://rami-miculprint.blogspot.com/

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

pupam pe micul pescar! e un scump! ce frumos vorbeste .. iar accentul lui este demential!

si ce super recita .. la poezii si eva imi face la fel .. "mami nu spune tu, spun eu" ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, RAMONICI!!!!!

Sa fii sanatoasa, sa fii fericita, iubita si rasfatata de baietii tai!!

papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

LA MULTI ANI, RAMONICI!!!!!

Sa fii sanatoasa, sa fii fericita, iubita si rasfatata de baietii tai!!

papa bun
bio bebe

ooo mersi!Chiar acum ma duceam la nanica si am zis sa mai dau un refresh si ce surpiza...

imi pare rau ca esti asa de suparata, sper sa iti gasesti un mijloc de relaxare sa te mai destinzi un pic.pupici fetelor si unu mare mare pt tine.

Noapte linistita sa aveti!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

La multi ani, Ramonab!
Sa ti se implineasca orice dorinta care te poate face mai fericita decat esti acum!

Merg pe blog sa il admir pe Razvi....

Grati.ela,
cum ati sarbatorit cifra rotunda? La cat mai multe!
Si bine zicea cine zicea: sa treci la a dezvalui cum reusiti asta, Ok?

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

neata

poftiti la !!! si mai pun si un fursec langa ea pentru cine doreste ..

o zi super va doresc!!

papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Elle,
multumim de cafea! Azi avem soare si e vacanta asa ca musai sa fie frumos! Sper ca esti mai bine, fetele la fel. Am intrebat o data daca te mai ajuta soacra sau are probleme de sanatate. Si imi pare rau ca noi suntem asa departe, le-am fi luat pe fete de dis de dimineata la noi pentru o zi...

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Ramo...la multi ani sa fii satoasa,fericita si sa ai parte numai de ipliniri alaturi de familie...
Merg sa vad razvanicu si revin...
Elle ma bucur ca sunt bine fetele...of...cat despre evadatul asta macar un pic...te inteleg perfect... sa treaca...

Laura,mamica de minune Bianca...sau doua suflete roz

Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima.
Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

neatsa!

la multi ani, ramonel! la cat esti de frumoasa si de iubita de ai tai, la ce norocoasa esti, hmmmm, ce sa-ti mai uram noi? poate sa-ti implinesti visele adanci si secrete:) ca in rest.... ai tot ce-ti trebuie sa stralucesti:) muuuuuah!

elle, cu fursec, fara, invitatia ramane valabila. VINO! fara fete daca vrei sa evadezi, cu ele daca vrei doar sa schimbi peisajul! usa ramane deschisa!!!!

ceska, vacanta mea incepe maine:)))))))))))))))) vine mamie chantal din vacanta! si mi-l ia pe sacha de pe cap:))))))) desi, cu mana pe inima, greu cum a fost astea 3 sapt, sacha a crescut sub ochii mei. numai progresul cu facutul la olita (bun, mai sunt si rateuri dar suntem pe drumul cel bun) si tot sunt cea mai mandra mama de pe terra:))))

io acu, fix acu am draci! pai, sa va explic;;;;.... preaminunata soacra, de nebuna ce e, s-a incurcat saptamana trecuta sa mearga la cimitir, la dreaq in cucuietsii din deal. ce face? il suna pe domnul sots, toata un miorlau - imi vine s-o strang de gat - ca vai, ea vrea sa mearga duminica (fix duminica) la cimitir!!!!!! 2h, 2h inapoi pe autostrada ca sa se smiorcaie 5 minute si sa zica ca "vai, ce obosita e!" in timpul asta, eu, cuminte acasa, cu 3 banditi pe cap, sa fac masa ca vine mneaei la masa dupa.... ca vine, nu-i un stres - v-am spus io cum m-a primit la ea cand am zis: pai, sa mergem si noi i vizita, sa mai fiu servita si eu, nu numai ea - si numai servita n-am fost...- in fine, paranteza la paranteza a cincea - dar faptul ca duminica, singura zi pt noi de leneveala, de stat impreuna si prostit cu totii, domnul sot tre sa se trezeasca la 6 ca sa o duca la capatul lumii... mah, mi se pare un egoism din partea ei, sa ma iertati daca gresesc, dar eu asa vad treaba:(

pana una alta, jeremy a adormit in parc, sacha face pipi de distractie la fiecare juma de ora si prezinta potul, si bruno, ca sa-mi faca in ciuda.... isi suge degetul. tocanita e gata, sa mai fac si salata si sa vaz ce trantesc langa ea....cartofi sau mamaliga? voua ce va spune inspiratia?

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Ramo e un scump,iti vine sa-l papi nu altceva...

Laura,mamica de minune Bianca...sau doua suflete roz

Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima.
Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Va pup si va multumesc ca ati fost aici sa plang toata perioada asta grea. Tata s-a dus. L-am petrecut ieri pe ultimul drum. M-am rugat mult si multumesc lui Dumnezeu ca nu l-a mai chinuit.
Nu am stare sa citesc nimic din urma. Revin cand oi fi in stare.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput