**LMA Maria Catalina- Iulie-August09(45)**
Raspunsuri - Pagina 9
flosideea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pooh Flosideea,wow,ati tras-o si voi cu febra...Ce antibiotic a primit? Felicitari pt. dintisori/masele/canini......Nu te musca? Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09) |
pai chiar vroiam sa intreb daca`mi dati vreo idee ce sa`i mai fac pt ca am niste rani...cu aparatorile de silicon,cum le`a denumit nepotica,nu vrea sa suga si sunt varza.azi la 14 plangeam amandoi,eu de durere el de somn.amoxacilina mi`a dat,cica e cel mai bun antibiotic pt un copil care n`a mai luat niciodata.
siacob ba da,maselele de minte .sper pana atunci sa nu`i mai iasa nimic.
lucialu spune:
Pooh, in conced am facut sauna la propriu de la caldura. Apa si transpiratie la greu, fix la fel cand am slabit cu pastilute. Am retentie hidrica multa. Plus niscaiva miscare, urcat si inot. Cred ca transform casa in sauna sa dau restu' jos. Trebuie si miscare pt tonifiere, ca altfel atarna toate ca la cainii aia ridatiMie mi-a fost frica sa nu pierd laptele, nici creme anticelulita n-am folosit pana acum. Am pitici, stiu si nu putini
Cand a facut entero, tocmai ce primisem lista cu medicamente de luat cu noi in vacanta:nimic din cele prescrise nu au avut efect. Ca sa nu mai zic de probiotice si de furazolidon ca refuza categoric. Asa ca am citit pe net si acolo ziceau de chestii sarate bune in diaree si mda, nu bune la bebelaci. Mai ziceau de un dop cu 7up sau cola. I-am dat pana laurma blenduiala morcoviorezareascapuiuleasca si cu seringa ceai hipp cu iz de pliculete de menta. Chin nu alta, dar asa a mers. Balasz stia ceva de papa saratele Tzitza ii dau ca nu-i dupa mine, si mie mi-e drag, partea cu suzeteala ma tampeste cand am treaba, ca ne uita DD acoloIaurt stiam ca e rec in constipatii, de-asta m-am ferit. Oricum, al meu sot fericit ca poate sa-i dea si el ceva-accepta sa pape de la el, a facut exces in concediu si iar ne-am kklit intensDc ii spuneam sa nu-i deie, il descurajam, apoi de ce nu i-am spus, ca nu stia...
noce spune:
La multi ani, Stefan Daniel! Alina
La multi ani, Lukas Gabriel!
La multi ani, Daria Ioana!
La multi ani, Lukas James!
La multi ani, Denis Andrei!
La multi ani, Ernest Samuel!
La multi ani, Pepitzel, Paul si Rex!
... si David de Uliiasi! Oare pe unde o fi?
Siacob, tigaile de teflon (daca la ele faceai referite)sunt foarte nesanatoase! Am primit mai demult un mail care explica ce si cum, dar evident ca nu-l mai am. Am retinut asa: sub teflon este aluminiu, care e cancerigen, iar materialul negru de deasupra cam la fel. Se recomanda gatitul in vase de sticla sau cratite/ tigai clasice. Noi am aruncat toate tigaile de teflon in urma cu un an.
Giova, ma bucur ca va simtiti bine in vacanta!
Fie marea cat de turcoaz, eu tot la marea noastra visez.
Vally, sa foloseasca sanatoasa Gloriuta scaunul nou!
Blanca, e grozava Evita cum cere ia exact tzitzi. Mi-o si imaginam azi, ce minunatie de fetita.
Cald in tara? Va invit o tura prin Doha! Aici cand sunt 33-35 de grade e racoare. Iar prietenele din Dublin si Oslo au 15-18 grade si ploaie, nici nu-si amintesc de cand n-au mai purtat sandale. Chiar vorbeam cu tati de Filip zilele astea despre vremea buna din Romania.
Happy-mami de Filip, 1 august 2009
CriPOD spune:
La multi ani, Daria, Ana Sophia si Victor!
La multi ani, Stefan, Lukas de michelle, Lukas cel canadez!
Multa sanatate zmeurici bolnavioare, sa va faceti bine repede!
Paulul e foarte surprins si va multumeste incurcat. El e zmeu(ru)l lipsa, ca nu e nimeni pe 2. :)) Ne-am tavalit de ras luni cand vroia sa-i ureze matusii lui pentru bebeelusa ei, in schimb pentru "la multi ani", "sa se ingrase cu bine micuta"... :)))
Si al mic, sa nu se lase mai prejos, ne-a schimbat... candva... greetingul de la mesageria telefonica. Asa ca cine suna pana ieri era intampinat de pepitzel gangurind.
lucialu, da, asa e cu asemanarea, sa stii, numai ca al meu a pierdut motzul. Dar de ce ti-ai amintit acum ca nu am pus poze recent?!
pepit
lorellayy spune:
Buna seara si La multi ani! zmeuricilor ce s-au sarbatorit si se sarbatoresc zilele astea
la noi e mai greu cu prezenta pe forum. va citesc, dar nu apuc sa si postez. noi avem in sfarsit cateva zile de liniste fara plansete si dureri (in 6 sapt i-au iesit 5 dintisori). cand vine vorba de mancare e razboi mare, dar dau vina si pe dintisori si pe caldura.
unele dintre voi poate ati citit deja despre bebe Siluan si boala sa, dar as vrea sa postez si aici subiectul deschis la umanitare pt ajutorarea lui :http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154832&whichpage=1
blanca000 spune:
Buna fete,
si LA MULTI ANI! sarbatoritilor de 04 august sa fie sanatosi, voiosi, voinici si plini de noroc.
Noi tot alergam dupa cumparaturi. In sfarsit si-a gasit sotul costum dupa ce am colindat vreo 3 ore prin 2 mall-uri..ce pretentios e!..ca ala e scump, ca ala e ieftin, ca ala e lung, ala scurt, ala asa, ala asa....pfff. vroiam si eu sa ma uit de o rochita pentru cununia civila dar nu am mai avut loc de el. Si maine ma duc cu fina la florarie (cea mai scumpa din oras sau printre) si facem proba la flori (ce o mai fi si aia ) sa aflu pretul lumanarilor ca deh! am zis sa facem cum le place...desi cam exagereaza...ma rog.
De bagaje cand sa ma apuc? si duminica plecam la mare..ba sotul zicea ca poate de sambata . Nu stiu cand am timp de toate..
Mai si se duc banii astia...si eu cum am doar indemnizatia..si concedii, internari la privati, controale, iar la mare, haine, costume, nuntii, cadouri nunta, etc....Trebuie s ale iau cadou de cununie si o icoana pentru cununia religioasa. Altceva gata..darul la masa care si ala e ceva....Sotul zice ca gata, 4 naseli de cununie ne ajung(+ 3 de botez si un bebe mic pe drum, deci 4), insa mie imi face placere rau...dar poate dau de o punga de bani pe drum.
Eva e ok, ieri am facut vaccinul. I-am dat preventiv o doza de nurofen si vad ca reactionaza bine. Doar ca simt o glama acolo la injectie si zona e putin rosie. Am pus compresa rece si dau cu arnica, sper sa treaca.
Limbuta se vndeca incet de tot, dar asa e zona. De mancat mananca, e lesinata dupa pufuleti daca alte rontaieli nu primeste, bea multa apa si putin ceai. Si san...Normal..se poa'?..doar e cel mai bun.
Asa auzisem si eu cu intarcatul vara dar spre sfarsitul lui august incerc..sper . Metoda sa o gasesc sau puterea sa ma las de gurita mica .
Va pupacesc.Am pus sarbatoritii de maine asa ca ma culc, sunt franta de la atata umblat.
Somn usor si puricii pe un picior
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
ClaraJ spune:
Salutare si de la noi dragi mamicute,
In primul rind LA MULTI, MULTI ANI cu bucurii si fericire tuturor zmeureilor si zmeuricilor de pina acum.
Ne-am intors si noi acasa dupa 2 saptamini de soare, apa, voie buna, o repetitie pentru petrecerea de 1 an si multe amintiri frumoase.
Acum sotul isi intra usor, usor in piine iar subsemnata se apuca de organizat petrcerea de un anisor.
Va lasam poze si va pup cu drag,
Clara si Bryce
http://family.webshots.com/photo/2672006330104756238Dwplvu
Alina spune:
Buna dimineata,dragi mamici!
In primul rind,multumim din suflet pt urari,off,nu-mi vine sa cred ca a trecut anul dar ma bucur mult ca a trecut,pt mine a fost un an foarte greu,fara o noapte dormita cap-coada,cu multe-multe pe cap de la articolele mele carieristice pina la tabla inmultirii,impartirii si alte minuni ,acum am zile de pauza cu copil mare in vacanta,putin ajutor de la parintii mei si tare bine mai e .
Urez si eu :
La multi ani fericiti zmeuricilor care s-au aniversat pina acum!
Sa creasca mari si sanatosi!
De citit am mai citit dar am cam pierdut firul,sper si incerc sa mai tin pasul cu voi ca am putin timp liber.Revin miine,sper sa gasesc parola si sa va pun niste poze recente cu noi,sa vedeti ce mari suntem.Nu va zic cit e de nazdravan Stefan si cit e de activ ,cred ca stiti si in special mamele de baieti stiu .
Va pup si revin,
Cornelia spune:
La multi ani fericiti, Stefan Daniel!
La multi ani fericiti, Lukas Gabriel!
La multi ani fericiti, Daria Ioana!
La multi ani fericiti, Lukas James!
La multi ani fericiti, Denis Andrei!
La multi ani fericiti, Ernest Samuel!
La multi ani fericiti, Eric Alexandru!
La multi ani fericiti, Tudor!
La multi ani fericiti, Andreea!
La multi ani feiriciti Paul, frate de Pepitzel!
Giova spune:
Edi mi-a varsat toata noptea,azo diaree tocmai a varst din nou.nu a mers la plaja azi.eu pe la umbra cu el,baietii la piscina.
N-a luat virusi in egipt,luam in taRa.nu mai vedem curand litoralul romanesc.
Lma sarbatoritilor de azi! Sanataate si fericire!
Pupici fug la farmacie.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi