**LMA Maria Catalina- Iulie-August09(45)**
Raspunsuri - Pagina 8
flosideea spune:
ne mai tineti minte?imi pare rau ca n`am mai scris,dar nu am mai putut.sambata,pe 31.07,i`am taiat motul lui Denis.am sarbatorit acasa la nasi,am fost doar familiile si 2 zile mi`a luat mancareA.la ora 15 era programata petrecerea si la 12:30 Denis avea temperatura 39.3.toata ziua mi`a facut pana cand noaptea la 02 avand tot 39.3 am mers la spital(sotul era crizat rau)unde mi`a daT Paracetamol supozitoare,nurofen si...antibiotic.n`a stiut sa`mi zica daca e vreo viroza sau altceva,dar mi`a dat antibiotic.n`am inchis un ochi toata noaptea,iar duminica n`a mai facut.pana pe la miezul noptii cand iar,39.1.luni iar a fost ok,vesel,mancacios ca de obicei,iar ieri a inceput sa stranute des.aseara avea iar 38.3 iar azi e mucos,marait,stranuta incontinuu si se enerveaza ca are mucisorii in gat.sta numai agatat de mine si maraie.
In schimb,party`ul a fost ok,am facut multa mancare(a ramas mai bine de jumate),de pe tavita a ales cartea,telefonul si iconita.banii ii dadea la o parte sa apuce iconita .tortul a fost delicios,l`a faut o prietena care cu asa ceva se ocupa si a fost cu crema de ciocolata,zmeurele si afine.sper sa apuc sa descarc si pozici acum....
capitolul asta nu l`am citit,sunt in urma,dar recuperez eu ,sa ne revenim doar,atat am citit de Eva....off,draga de ea,sa se faca bine limbuta repede repede!!!un munte de pt o mamica asa inceercata!
gata,nu mai sta....poate mai ma lasa mai tarziu....
vally spune:
Denis Balasaz multa sanatate! sa scapati de febra asta nemernica!
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Vally de Gloriutza 13.08.2009
siacob spune:
Buna,
Suntem restante rau de tot dar incepem cu felicitarile:
La multi ani tuturor zmeureilor care au implinit anisorul, sa fie sanatosi, sa aiba o viata plina de bucurii!
Multumim la randul nostru pentru felicitarile primite.
Noi am fost in vacanta, ne-am mutat la casa noua, ne-a ciupit o insecta si mai bine de o saptamana ne-a dat mari batai de cap, ne-au mai iesit 2 dinti, apoi cateva zile ok, si acum cu o usoara raceala care nu prea ne lasa sa dormim...astea sunt scuzele mele pentru absenta.
Printesa mea are 5 mese pe zi, manaca bine lapte, iaurt, fructe si mai putin mancarica gatita. De apropate o luna i-am modificat programul si doarme o singura data pe zi, de la 12.30-13 cam 2 ore jumate-3.
Cu jucarii nu prea se joaca, la mare cautare sunt caserolele de plasic, castroane, palete, perii de curatat sticle (cea de wc era in top dar acum este ascunsa), sticle, scaune de plimbat prin casa(mi-am amintit de un filmulet cu filip , noce beatrice este in al 9 lea cer cand gaseste un scaun de plimbat mai ales afara).
De vorbit nu prea spune cine stie ce, suntem in continuare la mama, tata, bebe, papa dar compenseaza cu muuuulta energie.
La turta a ales o papusica, papiota si saculetul cu o bijuterie.
Poze trimit pe mail-ul com (mi-am aruncat si eu un ochi pe topicul din cap trecut)
Am profitat de somnul copilului sa va mai scriu,
pupam tufa
lucialu spune:
Vally, eu prima data am zis britax de la 9 kile pan' la majorat, dupa care am vazut scaunoacele live si am cotit-o rapid pana la 4 aniNici eu nu mai stiu nimic de cuscra si ginerelu meu.
Pooh faza cu intarcatul vara n-o stiam, oricum cre'ca tzitza va fi pan la maritisSanatate lui Balasz!Ati tras, nu gluma
Flosideea si voi ati tras, sanatate Deniselului
Siacob la voi e simplu, va fi o viitoare Coco Chanel, Beiuta ta
flosideea spune:
am uitat sa mentionez ca avem 4 masele si ...pam-pam....4 canini!!!ultimul canin luni a spart,ca eu ziceam ca de la el e asa.fug sa mananc ceva pana acum nu am putut si apoi ma pun pe citit...
pooh oare s`au vorbit amandoi?sanatate lui Balazs.
Giova si Marco acum??offf,drum bun pana la Bran,poate treceti si p`aici,cu toate ca vremea lasa de dorit....tunaaa
gata,nu mai stiu ce`am mai frunzarit.fug sa mananc.revin
siacob spune:
Ca tot frunzaresc paginile din urma:
Giova, Pooh, Blanca, lucialu, flosideea sanatate multa puiutilor vostri si recuperare rapida.
Fetele, cum faceti voi omleta pt bebei? In tigaie antiaderenta, cu/fara ulei?
Ha,ha,ha, Coco Chanel!?!? Asa nu ne-a zis nimeni
siacob spune:
Tot eu
Flosideea oauuu...si eu ma laudam cu 6 dinti, mai e ceva de iesit la Denis?!?! Felicitari celui mai dintos si maselos zmeurel .
Giova spune:
Salutare!
Lma tuturor sarbatoritilor!
La noi toate bune,copiii ok,mananca super,cuminti.vreme buna,super aglomeratie...e criza,se si vede.
Marco e ok.a avut bubitze 2 zile,doar pe corp.
Pupici si ne mai auzim
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
lucialu spune:
Am libarnitza...tastarnitza
Mi-a iesit sufletul(inca mai e de scos se pare ). Are diaree dupa febrele alea si m-am chinuit sa-i dau supa cu orez pe care nu-l vrea si in jenere nu vrea nik de papat decat corse, tzitzaAm pus supa peste un pic din apa in care a fiert orezul. Banane nu mai vrea sa pape, sa se autoalimenteze. Am luat blenduiala de la Blanca si i-am pasat jumate de banana cu forcheta, pe care a vrut-o asaMai tarziu iar ii dau morcovi fierti cu orez si un pic de pui.
Si a mea e fan iaurt dar de cand cu diareele astea i-am scurtat muuult portiile si rarit.
Siacob, am comis-o si acasa in dispe ca nu mananca si apai nu cred ca tre sa fie exact 1 an cand poate sa pape si albus. Asa ca i-am mai facut o data si eu omleta, pe antiaderenta si cu un strop de olei de masline. Asteptam parfumul Bia five
Gova super! La noi vreme de kko, can soare can nu, cu o presiune atm sufocanta. I-as face o vizita lui Anielas
Flosideea, chiar ca e utilata gurita lui Denis
a facut kk, tre sa vad cum se prezinta, pot sa-mi dau doctoratu' in materii...scutecesti
i-am schimbat pampersii, am trecut din nou la pampers ca la DM nu aveau nr ei. Poanta e ca desi imi plac pampers mai mult, astia vad ca se lipesc bine si nu iese kknelu afara, totusi atarna jos inestetic. A incercat careva pampersii pt fetite, aia speciali?
off topic, cica am slabit 3 kile, nu doo, se cam vede, mai e de lucru. Insa imi atarna dosu'si burta imi sta ca o buza gata sa planga, ma apuca plansu pe mine cand ma vad. Tre sa iau masuri, niste pilate ceva, cand le mai fac si pe alea...
pooh spune:
Lucilau,si la noi e cahhhhh supa de orez/morcovi la scaune diareice....balazs s-a hranit doar cu sticsuri/salatini(),iaurtel si branza fagaras....eu stiu ca e ok iaurtelul la kk moale....laptele dulce e problema.....In rest las-o sa bea tzitzi3 kile zici?Cum ai reusit?Pfff,eu tot mare sunt.....Flosideea,wow,ati tras-o si voi cu febra...Ce antibiotic a primit?Felicitari pt. dintisori/masele/canini......Nu te musca?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)