**LMA Maria Catalina- Iulie-August09(45)**
Raspunsuri - Pagina 7
corinadana spune:
Noce cu cat mai repede cu atat mai bine!!! nu ti fa griji; lor le place n apa!
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family
CRIXIA spune:
Blanca, drum bun spre mare! Era o ocazie sa o intarci acum, daca ar fi ramas acasa, dar nici eu nu m-as indupleca dupa acest accident.E greu! Eu la Alexia i-am dat pana la ultima picatura, ajunsesem sa ii dau 1x la 24h, din ce in ce mai putin...
Galarina, e bine si la 10 zile decat deloc! Putere iti doresc! Te inteleg ca nu-i usor cu 2! Sa ne spui ce a ales de pe tavita!
Cris mami de Alexia & Ana
iulie.aug09 spune:
Pentru ca azi avem multi sarbatoriti titlul nostru nu contine iulie-august...sper sa nimeriti unde trebuie.
Moniland spune:
LA MULTI ANI, sanatosi si fericiti!!!!
STEFAN DANIEL
LUKAS GABRIEL
DARIA IOANA
LUKAS JAMES
DENIS ANDREI
ERNEST SAMUEL
LA MULTI ANI, PAUL , baiat mare de Mqqm!!!!
de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)
Moniland spune:
elenada, daca te-ai saturat sa le tot dai fructe la gustarea de dimineata, o poti inlocui, asa cum a zis Blaca cu paine cu unt sau omleta... Dar da-le zilnic fructe. Eu sper ca le va ramane pe viata obiceiul sa manance zilnic fructe.
blanca, ma bucur ca Eva este mai bine si vad ca esti bagata pana peste cap in pregatirile pt nunta. De abia astept pozele.
Crixia, fetitele mele inca sunt pe lapte praf. Nu stiu cat o sa le mai dau, dar mi-ar place cat mai mult. Buzunarul sa ma tina. Oricum dupa 1 an, din ce stiu eu, se poate trec la laptele de vaca. In ziua de azi, formula e super imbogatita si daca s-a inventat si peste 2 ani, cred ca numai bine le face.
de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)
lucialu spune:
La Multi Ani:Ana Sophia, Daria Ioana, Victor,Stefanel, Lukas Gabriel,Daria Ioana de Dilaural,Lukas James, Denis si Ernest!!!
La Multi Ani Paul de Mqqmica!
Si Patriciei mici(patrisiuca) La Multi Ani!
Si eu dupa ce nu o voi mai alapta as dori sa-i dau formula, oricum e obisnuita cu gustul din cerealele cu lapte. Acum sa vedem ce va fi.
data trecuta mi-a sters un mesaj maaaare si de atunci tati ii spune Escape. trimit ca iar ma da afara
lucialu spune:
Mqqm, am descoperit de ce ma duce Pepitul cu gandul la pupa mea. Probabil iti paream dusa(nu ca n-as fi in genere ). Au acelasi profil de medalie, pe langa motzul figurant. Linia obrajorilor, gatutului cu pliurile de rigoare si nasucului mic-mic-mic
pooh spune:
La multi ani tuturor copilasilor care implinesc 1 anisor azi!!!!Sa cresteti mari,sa fiti sanatosi,fericiti!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
pooh spune:
Hello,tufa!!!Noi suntem (mai)bine,ne-a chinuit febra 4 zile,dar febra,nu gluma....aproape 40gradeAm decis sa-i administrez antibioticul,nu sunt sigura,daca am procedat bine,dar m-a innebunit febra aia mare,care sigur-sigur nu era numai de la dintisori.....De ieri e ok,acum parca incepe sa tuseasca(sau mi se pare),dar fara febra,vioi,fara crize&coMie doctorita mi-a zis ca nu e binbe sa fie bb intarcat(ok,la mine nu e cazul)sau trecut pe lapte de vaca in perioada verii,cand riscul enterocolitelor e muult mai mare.....Si noi papam momentan formula,intentionez sa-i dau cat mai mult....vorba Monicai,sa ma tina buzunareleV-am lasat,fug la bucatarie,sper sa-mi termin treaba pana-l culc,sa ma odihnesc un pic si euAcum se joaca cu sora-sa atat de frumosPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
vally spune:
Ioan Victor, Maria, Francesca, Marc, Iabelle, Darius, Horia, Sasha, Sophia Alexandra, Tudor Mihai, Pavel-Daniel, Denis-Adrian, Ana Sophia, Daria Ioana, Victor, Stefan Daniel, Lukas Gabriel, Daria Ioana, Lukas James, Denis Andrei, Ernest Samuel
LA MULTI ANIIII ! Filip cel cu parul balai! multa sanatate, noroc si intelwpciune! sa o inspiri pe happy-mami sa scrie tot asa frumos si util pe blog! pupicei multi si dulci! noce ma bucur ca ati sarbatorit frumos la ziua lui Filip! iar ideea cu tortul bio este tipica de happy-mami!
Noce Giova Meleeea Elenada Lucialu Blanca multumesc mult pentru sfaturile cu scaunelul de masina! chiar m-au ajutat sa aleg unul pentru G; acum sunt in dilema daca sa iau unul pana la 4 ani sau mai mult
Giova concediu placut! sanatate mult lui Edisorul cel duclce! in sfarsit ati scapat de stafilococ 9 luni de zile v-ati chinuit cu el bata-l vina!
Blanca imi pare rau pentru Evita cu limba, dar bine ca a inceput sa se inchida si nu a fost nevoie de cusut! pozici cu rochita de nasica ! bafta multa la vaccin! Priorixul are Ror-ul in el?
Alinutza ce mai faci? nici un semn? se apropie ziua lui Eric cel cu ochii frumosi nu v-am mai vazut de mult pe aici? tot in concediu?
Eric-Alexandru sa cresti mare sanatos, norocos si voios! pupicei dulci! LA MULTI ANI pentru maine !
foarte trista povestea lui Siluan! sa ii dea Dumnezeu multa sanatate! si parintilor puterea sa-i fie alaturi si sa treca impreuna cu bine de aceasta grea incercare pe mine m-a impresionat foarte mult - ma pun in locul parintilor lui si imi dau seama ca este extrem de greu sa treci prin asa ceva cu un bebelus mic! multa sanatate Siluan!
G a inceput sa manace foarte prost inclusiv lapticul! nu stiu daca are ceva! e putin maraita , nu are febra, diaree... si e diferita fata dec um era cand ii ieseau dintisori se poate sa fie si de la caldura asta infernala
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Vally de Gloriutza 13.08.2009