**LMA Maria Catalina- Iulie-August09(45)**
Raspunsuri - Pagina 6
lucialu spune:
La Multi Ani Filip si Denis!sa fiti sanatosi iubiti!
Noce superb bio tortuletul!ft original si gustos banuiesc. Sunteti niste frumosi, m-am uitat pe blogul tau.
Giova multumesc frumos! Sper sa fi avut drum bun si cu Marco sa fie bine, iar voua usor in aceste conditii.
Mie mi-au iesit okii cu febra inexplicabila, ma luasem urat de ganduri ca alte simptome nu se aratau, la antitermice ceda, dar revenea dupa un timp la fel. Pana la urma incercand sa ne explicam s-a uitat al meu in gurita in timp ce o schimbam, puneam supo, luam temp...si doritori fiind de explicatii mai putin ingrijoraoare ni s-a nazarit ca e ceva la gingiute, asa ca am luat gelul sa pun si da!era vb de dinti dar nu de ceea ce "vazusem" noi ci de o maseluta!ascunsa bine cu un colt iesit. Am simtit-o pe deget. Nu-mi vien sa cred cum iasa, ordinea lor.
Si sambata ne-am ridicat frumusel in picioruse fara sprijin si de atunci tot exersam si reusim sa stam tot mai mult. Cum spuneam, mai urmeaza pasul cel mic pt omenire si imens pt mica noastra familieAsa ca acum stau intre tzitzileli(mai nou il butoneaza si pe al meu la tzitzitrage si stoarce si astepta sa iasa ceva)urlete, plangaceli, chitzchitzeli si incercari nenumarate de a sta si eventual sa mergem. Tot sambata a dormit fara tzitza, adica si-a luat portioara, dar nu a mai suzetit, mi-a tot zambit somnoros, s-a intors cu fata la perete si s-a jucat cu manutele si asa a dormit. Din pacate nu s-a mai reptat figura, asa ca mami e in continuare o big suzi personala a pupei.
Va pupim zmeurei!
CriPOD spune:
Nici nu mai stiu de cand n-am intrat, am fost dusi un pic. :))
Asa ca voi ura La multi ani fericiti! tuturor zmeurelelor care si-au aniversat anisorul intre timp: Maria, Sasha, Denis pe care mi-i amintesc. Si toate celelalte zmeurele pe care le-am scapat.
Desigur, o urare speciala lui Filip, Noce sa va traiasca fericit si implinit!
Si una pentru Francesca cea frumoasa de corinadana!
pepit
corinadana spune:
mQQm !!!
La multi ani tuturor zmeuricilor!!! sunt lunile noastre. Nu am mai prea scris aici :(, dar va citesc din umbra si ma mai inspir si eu :).
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family
noce spune:
La multi ani, Daria Ioana! Sa cresti mare, iubita mica, sa fii sanatoasa, sa ai mereu aproape pe parintii si pe fratiorii tai! Multe pentru mamica!
La multi ani, Victor! Sa fii binecuvantat, voinicel! Sa cresti in pace si-n veselie, o frumoasa copilarie! Bibuga
La multi ani binecuvantati, Ana Sophia, printesa de Galarina! Nu mai stim nimic de tine, dar iti dorim tot ce e mai frumos pe pamant!
Se pare ca daca sunt Giova si Blanca in concediu noi primim la multi ani in fiecare zi . Eu nu stiu sa schimb subiectul
Mqqm si Lucialu, multumim pentru urari!
Anielas, multumim pentru urarea speciala din Thassos! Spune-i Greciei ca venim si noi! Vacanta frumoasa!
Corinadana, am admirat-o pe micuta scufundatoare! E o curajoasa! Si mai ales voi! Noi tot amanam sa o chemam pe profesoara din lipsade curaj.
Happy-mami de Filip, 1 august 2009
Cornelia spune:
La multi ani fericiti Ana Sophia!
La multi ani fericiti Daria Ioana!
La multi ani fericiti Victor!
CRIXIA spune:
La multi ani fericiti Victor !
La multi ani fericiti Ana Sophia !
La multi ani fericiti Daria Ioana!
Si cate ceva despre mica leoaica Ana: Saptamana asta suntem puse pe schimbari. La meniu am introdus (incerc) omleta cu branza de vaci, supa cu galuste, mamaliga cu branza ( amestec de branza dulce, de capra, unt) si iaurt. De 2 zile o tin treaza pana la ora 13, si face un singur somn/zi. Noaptea tot ne trezim, bem 240 ml de laptic si iar somn. Aseara a adormit fara lapte, cu putin ceai( de obicei bea laptic la culcare/ noaptea si dimi...cam mult zic eu). Am incercat sa inlocuiesc bibe de noapte cu ceai dar peste 2 ore se trezeste iarasi, nu fac decat sa aman lapticul. Daca ar fi fost mai filiforma as fi acceptat, dar are 10,5 kg.
Degetul e tot in gura, deja m-am anesteziat in sensul asta, nu mai stiu ce sa fac. Il suge la culcare, pana adoarme...face duet cu o rata de plush. Adoarme f greu fara ratza, ma gandesc ca poate in viitor vom scapa de ambele in acelasi timp?!
Cu miscarea...azi a facut 2 pasi singura in bucatarie, de la scaun la cuptor, radia de fericire, caci si-a vazut miscarea/curajul in geamul cuptorului. In rest se tine de fusta mamei, la propriu. Vroia sa o tinem doar de mana stanga, acum se agata de textilul de pe noi( daca nu am curea, cordon...raman dezbracata). Aaa si e non-stop pe trepte, le urca de-a busilea sau in picioare tinandu-se de balustrada...imi sta inima in gat cand o vad. Am baricadat cu mobilier accesul, initial pusesem ceva pe role, dar impingea si isi facea loc printre....
Intreb si eu mamicile care nu alapteaza: pana cand lapte formula? Pe Alexia am trecut-o la lapte de vaca(pasteurizat) pe la 1 an si 2-3 luni. Intre timp am vazut mamici care au dat copiilor pana la 3 ani formula, spuneau ca e mai bine sa bea un laptic imbogatit decat cel simplu din comert.
Ce parere aveti?
Cris mami de Alexia & Ana
andreea_1979 spune:
Buna fete! Nu am mai intrat de multa vreme , dar nu v-am uitat !
Noi suntem dupa vaccinul de 1 anisor , nu a plans aproape deloc , insa problema noastra este mancarea . Nu mancam mai nimic . Mi-a zis pediatra sa-i dau Liv52 si Propolis cu vitamina C pentru stimularea poftei de mancare . Sper sa mai manacam si noi ceva dupa astea .
In rest e super activa Laura , merge prin toata casa de-a buselea , pe afara in picioruse, bine inca tinuta de o manuta , dar merge .
Mami super fericita de bebita de 1 anisor Laura Maria( 16.07.2009)
http://family.webshots.com/album/578192319hucVxj
Galarina spune:
Fetelor! multumim de urari!
Urez si eu la multi ani tuturor sarbatoritilor de 1 anisor si le doresc sa fie norocosi, sanatosi si fericiti!
Nu mi-as fi inchipuit ca nu o sa am timp nici sa respir. Seara cad lata dupa mii de plimbari prin casa, pe plaja...peste tot.
Anul trecut exact pe vremea asta imi amintesc ca aveam o stare de euforie... Imi tineam in brate FETITA! Nimeni nu era mai fericita ca mine cu baietel si fetita. Intre timp ne-au mai napadit grijile, euforia a mai trecut si ne hranim cu bucuriile marunte ale fiecarei zi.
Va pup si imi doresc sa pot sa va scriu macar o data la 10 zile
blanca000 spune:
Filip
Denis Adrian
pentru 1 august
Ana Sophia
Daria Ioana
Victor
pentru azi
Sa fiti toti sanatosi, sa aveti parte de o viata frumoasa si sa aveti mereu in jur oamenii dragi.
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
blanca000 spune:
Uite ca nici eu nu mai sunt la zi caci tot alergam dupa rochie de nasa, costum, pantofi...ca daca we asta plecam la mare pt o saptamana si ne intoarcem cu o sapt inainte de nunta sa le am pe toate cumparate.
Mi-am gasit rochie, e lunga, combinatie de culori verde/crem/negru/bleu/vernil, 100% matase, cu un decolteu care ma avantajeaza. Mi-am luat si sandale. Mai e sotul acum..si rochita de cununie..
Pentru Eva am o rochita eleganta de ocazie.
Altfel suntem bine, limbuta se inchide, incet dar se inchide..am fost la control si dr ne-a zis ca e ok, sa continuam cu ceai de musetel si glicerina....nu sta ea sa o dau dar ma chinui.
De mancat vad ca mananca insa tot nu ii dau rontaieli.
Ziceam de intarcat...ce vorbesti...pe langa ca imi era dor de o gurita...ea tipa cu gura de sarpe..lapte nu a vrut 2 zile deloc sub alta forma (cana, pai, lingurita, biberon). Tipa la mine si zicea "apte" si arata spre si zicea "ata"..adica sa ii dau lapte din tzitza asta ..iar eu m-am induplecat.
Uffff ca nu stiu eu cum o intarc...
Azi mergem si noi sua o sa vina dna doctor pentru vaccin. Facem doar Infarixul azi si dupa conced Priorixul. Sper sa se comporte bine.
Va pup, am ceva in cuptor si tot pocneste pe acolo.
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo