**LMA Maria Catalina- Iulie-August09(45)**
Raspunsuri - Pagina 5
noce spune:
Ne-ati pus in subiect, ce frumos! Multumim!
Eu cred ca nu mai dorm de emotii in noaptea asta. Filip a bagat un somn si acum testeaza jucariile noi.
Multumim pentru urari!
Giova, drum bun mai departe spre mare. Poate scapati de bubite pana maine!
La multi ani, Denis Adrian!
Happy-mami de Filip, 1 august 2009
Motana spune:
Filip, pui bland si scump, LA MULTI ANI frumosi si impliniti! Sa va bucurati de el, noce, va pup!
CRIXIA spune:
La multi ani Filip!!
La multi ani Denis-Adrian!!
Am avut de recuperat o jumatae din capitolul trecut...am retinut asa: aniversari, virusi, antibiotice, homeopate, accidente, concedii, ....ce s amai zicem...MAME EROINE!! Sa va dea cel de sus putere dragi mamici, ca tare greu e in perioada asta!!!
Am lipsit din lipsa de net, curent electric...a cazut un stalp si am cam stat ca-n codru cateva zile...am revenit in lumea normala intre timp!
Ana ma terorizeaza cu treptele, doar le urca, normal! Nu pot sa fac nimic, stau dupa ea, se enerveaza ca nu o las sa urce...nu merge in picioare decat tinuta de o mana, e la propriu legata de mama! Si-a revenit complet dupa virusul de saptamana trecuta, ma bucur ca nu a luat si sor'sa!
Aveti grija ca e epidemie de enteroviroza...canicula asta!
Eu as vrea la plaja, dar stau retrasa, nu m-am dus sa vad cum arata malul marii de cand vb lumea despre pestii morti...oricum e mizerie si aglomeratie...Cornelia ma primesti la tine? , e mai lejer cred
Va las cu bine!
Cris mami de Alexia & Ana
anielas spune:
Hello!
Noi suntem in Thassos...un mic paradis..soare, palmieri, lendri si mare de o culoare ireala.
Am ajuns ieri dupa amiaza si dupa o baie in mare si o masa buna am venit si am mai facut o baie nocturna si la piscinuta hotelului..superb..
Am intrat sa le urez un special
LA MULTI ANI !!!! lui Filip cel dragalas si lui Denis
emabucuresti spune:
multumim frumos pentru urarile primite ieri! Ati fost foarte dragute sa ne felicitati, chiar daca eu cu scrisul aici mai rar!
La multi ani tuturor zmeuricilor si zmeureilor! In curand ne vom muta la clubul 1-4 ani , unde e si fratiorul lui sasha.
Giova citesc cu mare interes experienta ta cu homeopatia si am retinut recomandarea de mercurius solubilis la febra cauzata de amigdalita acuta. As vrea sa gasesc si eu in bucuresti un medic homeopat bun, ca o farmacie homeo excelenta am chiar langa bloc, dar mi-au recomandat un cabinet in zona in care nu am prea mare incredere.
Poate cineva face recomandare de homeopat bun in sectorul 1? Merci anticipat.
Alinutza 79 ce mai faceti tu si bebe Eric?
numai bine si sanatate ttuturor, ca e mai buna decat toate, noi am fost bolnaviori, cand unul, cand frate-sau, cand cu una , cand cu alta, de aceea zic, ca mi-a ajuns de atatea problemute de sanatate(inerente varstei dar tare stresante, mai ales inmultite cu doi, uf)
elenada spune:
La multi ani Filip. Sa fii sanatos si norocos in viata.
La multi ani Denis multa sanatate si noroc.
elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
ayda_m spune:
Buna fetele!
Am intrat sa urez tuturor sarbatoritilor de pana acum LA MULTI ANI!! sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii toata viata!!
LA MULTI ANI si sarbatoritilor de azi FILIP SI DENIS ADRIAN!!!, multa sanatate si viata frumoasa si fericita!!!
Scuze ca intru si scriu asa rar...dar tot sunt plecata pe la mama pana trec si eu de cele 34-35 sapt...
Va pup si revin!
Ayda31+ + si Andreea Teodora (9 iulie 2009)
poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici
pooh spune:
La multi ani,Filip!La multi ani,Denis Adrian!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
pogos spune:
LA multi ani Filip! pentru mami
La multi ani Denis!
Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006) si de Tudor Petru (22.07.2009)
"Fara familie, omul pe pamant e ca o frunza care tremura in vant..."
noce spune:
Dragele mele,
va multumesc pentru urari! E tare emotionant sa deschizi calculatorul si sa vezi atatea ganduri bune pentru puiul iubit!
Doamne ajuta sa avem copii sanatosi si sa ne bucuram asa de ei in fiecare an. Si poate pe la 14-15 ani organizam o intalnire a zmeurosilor, atunci va fi distractie
Happy-mami de Filip, 1 august 2009