**LMA Maria Catalina- Iulie-August09(45)**
Raspunsuri - Pagina 4
blanca000 spune:
Bate vantul pe aici...
Azi spre neasteptarea mea Eva a mancat..de dimineata o budinca de la Nestle si jumatate de banana pisata marunt, la pranz ciorbita de vitel la blender bine de tot, o bananan pasata la furculita, dupa amiaza ceva dintr-un piure de cartof cu galbenus si acum jumatate de budincacu biscuiti de la Humana..intre mult ceai de musetel+salvie si vreo 60 ml lapte muls (din canita cu cioc)..acum am adormito fara lapte..
Vad ca rezista bine fara san..azi mi-a cerut "apte" dar i-am zis ca nu are voie ca e cu bubita si mami nu are ..nu a insistat. Azi noapte nu a supt deloc si nici in noaptea asta nu o sa ii dau (sa vad cum trecem de noaptea asta).
Ma gandesc ca e momentul sa o intarc caci ma gandeam sa o fac in curand... sa vedem...
Naspa e ca daca incerc lapte praf nu il pot da decat in canita cu pai sau cu cioc..insa nu prea vrea dar voi incerca.
Acum i-am dat cu glicerina si am simtit rana prinsa..sa dea Domnul sa se prinda repede si sa se faca bine ca daca se redeschide sau mai rau, se infecteaza, mor nu alta.
Duminica viitoare plecam la mare si sper sa fie totul bine la limbuta caci cu mancarea ma descurc eu fie ea piure sau nu, azi trebuia sa plecam la Bran sa ne serbam maine de 6 ani de la cununie..am anulat..o sa ne serbam acasa..printre albastru de metil, glicerina, piureuri si..eventual 2 beri
Pupacesc toate zmeuricile si pe cele bolnavioare de 2x.
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
elenada spune:
Seara buna fetelor
Ma intristat teribil povestea lui Siluan. Am citit-o ieri pe topicul randunelelor. Sa ii dea Dumnezeu multa sanatate micutului si parintilor multa putere.
Piticii mei papa foarte bine fructele cu branzica dar ma gandeam cat timp sa le mai dau aceeasi mancare dimineata. Ei nu imi mananca la pranzul decat foarte putin si mai nou nu mai vor pasat asa ca le dau bucati si mananca ei. Manaca ei asa in legea lor dar bucatelele de carne le inghit intregi. Oare nu le face rau la stomacel?
Mi se pare aiurea ca ei sa traiasca doar cu fructe si iaurtel si cateva lingurite de mancare gatita. Cred ca fructe ar manca de ar rupe ceea ce ma bucura si iaurt la fel dar cred ca au nevoie de mai multe. sa isi ia si ei proteine si ce mai e nevoie pt o dezvoltare armonioasa.ma dispera ca nu vor mancare gatita.
of of si-un pantof
Pooh multa sanatate lui Balasz.
Giova sanatate lui Marco
Blanca refacere rapida Evei
Noce va pregatiti de petrecere. Ai cavaler mare. Imi place mult cum scrii pe blog. Sunt curioasa cu cati copii vine vecinul arab.
Va pup fetelor
elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Giova spune:
am citit si eu azi povestea lui Siluan...of..of.... pt. el si sa-i dea DD putere sa depaseasca acest obstacol.
M-a sunat finuta din Spania si mi-a dat vestea ca asteapta bb2. Poate vine o surioara la Eric. Termenul e in febr., intre ziua sotului si a mea.
Saraca e trista ca-l aduce pe micut din oct. in tara, trebuie sa si munceasca si pe urma ii va fi greu cu 2 copii mici. In vara vin de tot inapoi.
Marco nu a mai facut febra...sper sa fii scapat, voi vedea dimineata daca apar pete sau nu.
Blanca pai a papat bine Eva la ce rana are in guritza. Ai putea sa o intarci acum, mai ales ca si aveai de gand. Fina mea mi-a zis ca l-a intarcat pe Eric de ceva timp si a fost tare intelegator...dar el ca si Edi mai completau si cu formula. asa ca a renuntat super bine.
Elena e bine ca mananca multe fructe si lactate...mai lipsesc proteinele, oul il accepta?
Edi numai daca e amestecat in ceva. Am mai incercat sa-i dau ou fiert si-si face scarba.
zic si eu din seara asta un LMA sarbatoritilor de maine, caci nu stiu cand voi intra.
Dimineata plecam la Alba. Asadar....
Sasha baiat frumos, printesa Sophia, Tudor Mihai si Pavel Daniel
Sa cresteti mari si sanatosi pui frumosi! Numai bucurii sa aduceti parintilor!
Mamici sa va traiasca flacaii si printesa si sa va lumineze viata pt. totdeauna!
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Giova spune:
Nu mai pot de fericita:
am primit rezultatul exudatului lui Edi si nu mai avem STREPTOCOCUL asta pacatos.
vai fetelor cat ma bucur.....de 9 luni ne luptam cu el si uite ca in sf., datorita unui vaccin homeopat am scapat de el.
Nu-mi vine sa cred...plang de fericita. asta da veste!
Ii multumesc din suflet pediatrei, isi merita renumele pe care-l are!
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
lucialu spune:
La Multi Ani: Isabelle, Darius, Horia, Sasha, Sophia, Tudor, Daniel!!!
Blanca imi pare rau, uoffffff! Sper sa se faca Evita bine! Chiar aseara am admirat-o cu soasa mea, caruia doream sa-i arat tortuletul de aniversare si care s-a lasat purtat de pozici bosumflate si plangarete cu puiu tau
Giova imi pare rau pt Marco. Sanatate! si felicitari pt eradicarea stafilococului la Edisor! Si noi de ieri avem febra, prima febra de raceala, cred, ca era prea mare pt dintuci-38,5, si oricum nu se arata nimic in plus la orizont fata de cei 6 Magnifici. I-am dat nurofen, la doua alternez cu supozitor cu paracetamol. Si mai vedem. Am aplicat si clasicele sosete ude. Mi-a fost mila sa o trezesc eu ca sa-i pun azi-noapte paracetamol, ca si asa am tot chinuit-o. La cap tratat copil cu diverse suntem niste parinti de nici nu stiu cum sa spun, ne milim si sabotam reciproc, dc plange pupa nu mai dam nimicAcum ma tin de treaba ca m-am speriat un pic, nah! sa nu radeti, dar la noi chiar e prima experienta de genul...
Giova pt ca mi-a placut tortuletul Evei si tu spui ca i-ai facut ceva asemanator lui Edi, imi poti da si mie aderesa pasticceriei? Ca-s tare neimpacata la capitolul asta, vreau ceva pt copii, de-adevaratelea, ca in povestile desenate.Multumesc!
Va pupim!WE placut tuturor!
lucialu spune:
m-am uitat
Pooh, sanatate lui Balasz! Ce ai mai facut? Cum e?
Patrisuca, felicitari pt ma-ma!La cat mai multe cuvintele!
A scazut temperatura:36,8,dar tot i-am pus paracetamolu' ca tot oscileaza. Amu ni doarme, m-am chinuit de numa sa i-l pun, ca nici la pampersi nu ma sta, iar acum fuge cu motiv de termometru.
Elenada, iti cunosc prea bine frustrarile cu papatul. Sunt zile cand a mea daca n-ar fi tzitza nu sh din ce ar trai...culmea ca la kile sta bine, dar cred ca are oasele grele. Da-le piticilor ce iti cer si eventual mai incearca trucuri cu restul papicii. De ex a mea nu papa orez, iar cu diareea se impunea, asa ca am pus mai putin orez, ascuns in morcovi muuulti fierti si blenduit cu un pic de carne de pui, asa am convins-o. La peste cum spuneam, nu se impingea. Am vazut ca cel la gratar de la mare ia placut, acum asa ii voi da.
De cuscra nu mai stie nimeni nik? Si Patricia?
Ahhhhh, POoh si Pogos multumesc pt chestia discutata acu' haat cand era lupu catel, despre reviken, ne-a prin tare bine
noce spune:
La multi ani, Sophie!
La multi ani, Tudor si Pavel!
Am avut si noi petrecerea de 1 anisor, s-a terminat acum vreo ora jumate. A fost foarte frumoooos! Au venit 7 copilasi intre de 1-2 ani + 2 bebelusi fratiori + parinti + un bunic super simpatic si drag noua. Filip a primit cadouri, are acum 7 jucarii noi si cu una de la noi 8, n-a apucat sa desfaca decat doua, are de lucru saptamana ce vine.
Dupa buna ideea a Blancai , i-am luat si noi un cort casuta piticilor din Carrefour (by the way, poate au si in Romania aceeasi marfa, asta a costat cam 10 euro) si un leagan dublu (ca alea mari de gradina) mic, de copii, tot din Carrefour, tot ieftin. Plus multe baloane si muzica pentru copii.
Filip s-a bucurat cel mai mult de mancare. S-a autodiversificat la greu Mancarea pt copii era pe 4 masute mici la nivelul lor asa ca Filip toata petrecerea a papat, iar la tort avea deja burtica plina, abia l-a gustat.
Eu ma gandesc la anul trecut, pe la ora asta numaram contractiile si ma pregateam sa plec spre spital.
Happy-mami de Filip, 1 august 2009
Cornelia spune:
La multi ani fericiit Sasha!
La multi ani fericiit Sophia!
La multi ani fericiti Tudor!
La multi ani fericiti Pavel!
SI in avanpremiera :
La multi ani fericiit Filip!
La multi ani fericiti Denis!
Sanatate multa puiutilor bolnaviori!
Blanca, ce patanie cu limba! Pupici Evei, sa ii treaca repede!
Giova spune:
din Alba!
Marco e cu bubitze pe corp....sa vedem maine dim. cum il gasim. asta e acum...incercam sa ne izolam de ceilalti pana scapam de ele.
Maine dim. cu calm, plecam spre Bran...sper sa avem un drum mai bun decat cel de azi....Edi 2 ore a urlat si s-a plictisit de am crezut ca mor.
Lucialu eu am facut tortul la pasticeria aia care are si in mall 2 standuri:subsol si etaj1. Nu mai retin numele...au inghetata buna, strudel...pe langa fantana de la subsol si sus acolo pe centru au mesele...pe scari, in cerc.
IMI SCAPA ACUM SI STRADA UNDE AU LABORATORUL< CA ACOLO SE FACE COMANDA>>>DAR POTI INTREBA IN MALL MAI MULTE DETALII>
uite aici o poza cu tortul:
http://www.dropshots.com/ioanapurdea#date/2010-07-03/19:22:26
mie imi trebuia unul mic, dar erau o groaza frumoase, mai marisoare.
Noce ma bucur ca ati arbatorit frumos zmeurica, ca a papat mult si a primit cadouri frumoase. foarte frumoase pozele, tortul e bestial si specific pt. copilul cu parul balai.
Cornelia ai PM de la mine.
si ca maine nu stiu daca mai intru, urez acum:
Filip-copil cu parul balai! Multa sanatate si fericire alaturi de parintii tai minunati! sa le bucuri viata, iar ei sa-ti fie alaturi in tot ce faci!
Denis! Sananate, fericire si mult noroc in viata!
Mamici sa va traiasca feciorii si sa va bucure viata pt. totdeauna!
mamica de 2 smecherasi
patrisuca spune:
la multi ani prichindei frumusei! pupici de la patricia!
a fost si ziua ei astazi si am sarbatorit cu plimbare multa. am fost la targu neamt la cetate, la aer curat, apoi prin piatra, patricia a fost foarte incantata de aceasta plimbare. nici nu a vrut sa faca nani, era numai cu ochii pe noi, in cele din urma a picat lemn.
pupici