**LMA Maria Catalina- Iulie-August09(45)**
Raspunsuri - Pagina 10
lucialu spune:
La Multi Ani: ginerelului meu dulcel, Ericelul cu ochisori mari si senini de nu ma uita , Tudor si Andreea!!!!sa cresteti mari si sanatosi! Cuscra Alinutza da un semn ceva ca sunteti bine si voiosi
Mq mi-am adus aminte ca tocmai faceam urari fiului tau celui mare. Si fie vb intre noi mai citesc din cand in cand si blogul pepitului, pai daA mea fiica mi-a sters agenda telefonica, nu mai am deloc mesajul de intampinare pe fix, mi-a stricat un tel mobil si aseara l-a bulit si pe unul de-al lui tatiE fan telefoane, telecomenzi, peturi, si mai ales hartie, creste cu celuloza. Ziarele pt ca nu are acces la ele sunt delicatese. Dar ii place si sa rasfoiasca cartile, e fascinata, eu tot sper in sinea mea ca i-am dat microbu' cu cititul Iar la restaurant/terasa i se da cu precadere ca sa fim cuminti meniul
Giova, sanatate Edisorului!Naspa. Noi nu mai mergem multi ani la noi la mare, din tz motive. Da, marea are farmecul ei si briza e extraordinar de puternica,dar dar dar
am reeditat de trei ori! a venit donsoara si de 3 ori consecutiv mi-a dat escape in conditiile in care era tastatura mai sus ca ea
dariaioanaxx spune:
buna fetelor si zmeureilor !
la multi ani sarbatoritilor !!! se apropie si ziua Dariei...ce emotii parca retraiesc clipele cand am vazut o prima data !!!
sambata am rupt si noi turta zmeuricii, a ales din tava banii, seringa, creionul si luciul de buze!
de 3 sapt. ne chinuim cu o febra moderata care apare si dispare, 37,7-37,9, a avut si 38,2; am fost la 3 medici, din care ultimul dr. Stanciu de la Bucdimex, daca l stiti, diagnostic-infectie urinara, asteptam acum rez. la urocultura sa vedem cu ce este; dar a fost un chin mare recoltatul urinei chiar si in punga speciala, fiinca ba asteptam 2 ore pana facea, ba se dezlipea punga, ba curgea pipi pe langa punga, ba tragea de ea si iar o luam de la cap cu spalatul si cu lipitul alteia; asta e...
Giova-imi pare rau , stiu ce inseamna sa fie bebele cu diaree, cu baietelul am patit o de multe ori, si mai grav este sa nu fii nici acasa; insanatosire grabnica ii urez zmeurelului !
pupici tuturor!
curand o sa pun pozici
pooh spune:
Giova,imi pare rau ca e bolnavior Edi......ce a papat?Cum va descurcati ca mancarea lui?Pfiiiii,ce groaza mi-e si mieIi dai ceva acum?Alina,asteptam pozeleDariaionaxx,sanatate multa Dariucai!Eu acum am reusit sa-l adorm pe Balazs.....de cand doarme doar odata/zi,se culca fara probleme,isi bea lapticul si cade lat....azi vad ca a avut bazdaci,i-a trebuit leganat si cantat.....ma uitam la el,asa,cum il tineam in brate,cat de mare e,de abea il pot tine....si ce bebe mic si pufos si parfumat eraPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
pooh spune:
Clara,am vazut pozele,superbeBryce e tare dulce,iar zona unde ati fost e de visDe tort nu mai zic nimicPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Alina spune:
Ziua buna,dragi mamici!
Giova ,sanatate lui Edi.
Pooh ,of,eu cred ca sunt defecta dar abia astept sa creasca Stefan sa ma inteleg mai bine cu el .Si mie imi e dor de bebe mic,il mai admir pe al vecinei nascut in final de mai dar sunt sincera si recunosc ca nu-mi mai doresc bebelusi in batatura,anul asta mi-a fost prea greu si am deja o virsta si am inceput sa stau prost cu rabdarea.
Copilasii vostri cam cum dorm?Se mai scoala noaptea sa pape?
Stefan are nopti bune,cind doarme f linistit dar si nopti cind se scoala(ma rog,miirie prin somn,vrea suzeta si ma scol de o suta de ori sa i-o dau),plus ca o data/noapte papa un biberon de lapte si nu stiu cum sa-l dezvat.Nu maninca de foame(exista nopti cind nu papa pina la 6-7 sau chiar pina la 9)ci cred ca mai mult din obisnuinta,adoarme imediat la loc.Am incercat sa-i dau apa dar in unele nopti tine,in altele face un scandal mare,scoala toata casa si trebuie sa-i dau laptele.
In rest,papa f bine,cam de toate in limitele virstei,in general,eu sunt f stricta cu alimentatia noastra deci si a lui,nu l-am mai cintarit demult insa are peste 12 kg.
In iulie am fost o saptamina plecata la Barcelona,la un congres si el a ramas acasa cu surioara,cu sotul si parintii mei.S-au descurcat de minune dar el a plins tare prima noapte si a plins tare si cind m-a vazut dupa 6 zile.
In 29 august plecam 2 saptamini la Palma de Malorca si abia astept,am nevoie de concediu si de lenevit ,sper ca ne vom descurca,nu-mi fac griji decit ca el e f activ si va trebui sa-l pazim sa nu pape nisip si altele,el duce absolut tot in gurita ,roade tot ce prinde,sunt mereu stressata sa nu-si strice dintisorii.
De mers,inca nu merge continuu singurel dar are zile cind face singur pasi.Sta mult nesprijinit dar sigur,tot cind are chef.In rest,e pasionat de trintit orice,de tras,de aruncat,ca baietii.
La multi ani! pt sarbatoritii zilei,Eric,Andreea si Tudor!
revin...
pooh spune:
Alina,cu rabdarea stau si eu prost....adica ma controlez din ce in ce mai mult,sa raman calmaSi Balazs se trezeste noaptea....cam de 1-3 ori Si de fiecare data adoarme doar dupa ce bea un pic de laptic.....daca indraznesc sa-i dau apa,e mare scandalE fff. activ,merge,incepe sa se catere peste tot,sunt non-stop cu ochii pe elInsa eu tanjesc dupa zilele cand era bb mic,incerc si acum sa ma bucur cat mai mult de clipele petrecute cu el/ei,realizez ca ei cresc fff. repede,sau prea repede,si bb3 nu cred ca vom aveaPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
pooh spune:
Ce papa zmeurelul tau?Stiu ca esti riguraosa ca mancarea lor,tocmai de aceea te intrebPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
blanca000 spune:
Eric, tudor si Andreea sanatate si viata frumoasa sa aveti.
Am rezolvat azi si cu florile, lumanarile nu ne costa chiar asa de mult cat credeam, buchetul mea va fi din hortensie albastra/bleu si trandafiri crem.
Am mai pus la cale cu mireasa una alta. Azi sa ma duc sa ma uit de o rochita de cununie civila ..cica sa ne imbracam casual, baietii fara costum..super.
Mmmmm Giova nu ma speria caci duminica vemim si noi la mare. Vom sta intr-un apartament intr-un complex nou in Neptun si eu voi gatii pentru Eva si chiar si pentru noi. Fac o ciorbica/supica+mancarica pentru ea, si seara vom mai face paste, sandvisuri, gratar..sper sa ne descurcam. Cheltuim si mai putin ca deh! vine nunta.. si mancam safe mai ales pentru bebe. Bagam noi si cate o terasa dar ma bazez pe mancarica noastra.
Cateva zile vin si ai mei la mare. Si mai suntem si cu nasii.
Zicea dna doctor ca 90% din copii fac o enterovizora la mare, de la caldura, mancare, etc...sper sa nu facem, ne-a ajuns ce am avut.
De laudat : Eva merge singurica de mult, casa toata, curtea toata la ai mei, pe oriunde ne plimbam, daca merge de-a-busilea mi se pare anormal (de bebelus ). Zice o gramada de cuvinte si repeta dupa mine la greu. E vorbareata nene....
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
flosideea spune:
seara buna fetele....sper sa malase sa scriu cateva randuri,chiar daca se sprijina de sertarul de la tastatura si o impinge.azi am fost la medicul de familie si ....cam "haraie la plamani".gatul curat,tusea tot urata,mucisorii la loc de cinste,urechiusele putin rosii-zicea ca de la tuse si muculeti-.ne`a dat Vibrocil pt nasuc,o solutie pt urechi(a zis sa iau eu ce vreau ),Augmentin(1.8 ml/12 h) si Eurespal pt tuse(cica e amar si sa`i dau cate putin,sa`l las sa muste dintr`un fruct sau sa`i dau suc,iar Denis l`a ras pe nerasuflate).aaa,si ibuprofen.si sa fie setul complet,Denis refuza iaurtul,el era topit dupa iaurturi,era in stare sa pape 2 odata.si ma musca.....azi mi`a trecut asa un gand sa`l intarc,dar a disparut imediat ce m`am uitat la el cum suge.
lucialu mumoasa pupa are mama acolo!ce bine v`ati distrat!!
clara ca intotdeauna,o familie fericita si implinita!ma uit cu mare drag la pozicile voastre!iar tortul arata
La multi ani ,Eric de Alinutza(mai intra si spune`ne ceva despre voi),Tudor de MC2008 si Andreutza de Elena!Sa cresteti mari,sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de reusite`n viata!
ehe,s`a dus scrisul meu....poa` mai pe seara.pup