**LMA Maria Catalina- Iulie-August09(45)**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

Buna seara
Salutari din Vama Veche! Va pupam si La multi ani!
Noi am stat 8 zile pe plaja cu cortul mare pe masina iar M-C tare fericita este. Merge in picioare foarte bine si cred ca nisipul ajuta mult pentru ca de cate ori cade e moale si nu se loveste ca acasa.Azi ne-am mutat la nasi, tot pe plaja dar la pensiune. Am rupt turta si a ales stetoscopul si banii in acelasi timp, rujul si oglinda. Sotul nu a vrut sa puna seringa pentru ca de... olanda , droguri, i-a fost teama ca seringa in olanda e folosita si la altele decat in spital. Asa ca i-am pus stetoscopul.
Probleme nu am avut de nici un fel doar caldura. Azi a mancat fata mea o banana , un iaurt , o necatrina si a baut apa mai mult decat noi. Dar nu ma plang pentru ca nici mie nu mi arde de mancat.
Maine plecam spre bucuresti si apoi la bunicii mei. Marti spre Buzau tot intr-un camping.
Va pup si deabia astept sa citesc si eu mai pe indelete. Giova esti la mare si Edi bolnavior? Sanatate multa
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

La multi ani, Eric!
La multi ani si celorlalte zmeurele!

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

?
La multi ani Daria-Antonia, Kevin si Stefania-Maria!
111111 si de la pupa neste urari criptate
Flosideea multamesca fost ghini, dar era si mai ghini dc mai sedeam. Noi suntem nomazi de fel, ne place sa vedem tot alte locuri, de data asta fiind cu matza noastra am preferat siguranta, asa ca am mers pin' locuri umblate deja, ineditul a fost insasi mandraPrimul conced in 3
am intrat pe blogul Gloriutei si ce sa vezi? da-da o fetita mica si scumpa si... insotita de ginerelu mieu!care are dintisorii din fata departati ca ai nevesti-siiDe-asta nu da el pe la tufa cu mamica lui, ca umbla prin parcuri cu o zmeurica roza. Dulci foc amandoi!Chiar m-am bucurat sa-i vad. Doamne ce cresc!
Ma intorc la pupisor.
PS:am gasit un sobect ft bun pe forum la cabinetul psi despre copii, corse, mai exact mamici in dileme cu ieducatul, incerc sa-l citesc ca chiar m-a prins si nici eu nu sunt tocma roza la capitolu' asta. Deh, nu te nasti parinte, asa ca iau notite

Edit:cred ca ati zis ca-s beata. M-am uitat tacticos la sarbatoritii de azi, din 6, dar din 6 iulie. Vaz mesajul de mai jos al Corneliei si imi zic, pai de unde frate 3 sarbatoriti ca avem doar una si da! e Antonia dar Ioana,cam ase. Am scrantit-o.si mai imi merge si rajghia ca o rajghie
Giova imi pare rau. Naspa! Sanatate tuturor! Noi asta am avut-o primita, chiar inainte de a pleca si a trebuit sa decalam tot cu o saptamana,noroc ca nu aveam rezarvat nimic de-acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Salutri!
De ieri seara si marco bopnav,de dim eu. Cu edi am fost la policlinica pt.no
spa si metroclopramid injectabil.numai latele mayern nu-l varsa.sper sa ne revenim repede.cica si apa de piscina e de vina.
Vreau acasa. Sunt si la CM de azi,horror.
Va pupic.
LA multi ani SaRbatoritilor!

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani fericiti, Daria Antonia!

La multi ani fericiti, Kevin!

La multi ani fericiti, Stefania Maria!

Giova, imi pare tare rau pentru concediul ratat. Of, sper ca nu ati ajuns la policlinica de stat din Eforie, ca aia chiar e horror. Am fost o data sa imi fac o injectie (eram insarcinata cu Stefan si faceam tratament) si nu numai ca nu a avut cine sa imi faca injectia (era iarna si nu aveau personal, habar nu am de ce era deschis), dar era un jeg pe acolo...si mai erau cazati si doi caini inauntru .

Inca o data, daca te pot ajuta cu ceva, te rog sa nu eviti sa ma suni!

Eu nu am iesit din casa toata saptamana (exceptand drumul la birou si inapoi). Ma omoara caldura asta. Stau doar cu aer conditionat si tot lesinata sunt. Acum doua zile aveam tensiunea 8 cu 4,5.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_80 spune:

Buna seara tufa,
La Multi Ani tuturor zmeureilor si zmeuricilor! Sa fiti sanatosi dragii nostri copilasi, voiosi si inconjurati de multa iubire.
Cornelia .
Daria a facut azi noapte temperatura 39,5. I-am bagat nurofen si panadol la 4 ore dar tot nu i-a scazut asa ca am apelat la un supozitor cu novocalmin. Dupa juma de ora i-a scazut. A facut temperatura mare exact in timpul in care o nasteam anul trecut(00:25).
Are si niste bubite pe burtica si spate si un pic pe picioruse.
Azi a venit pediatra si avem rosu in gat iar bubitele alergie la ceva (balsam rufe, vanish...) plus de la caldura ... offfffff. Ne-at dat ospamox, picovit si peritol caci are 7,750. La 6 luni avea 8 kg. Nu a mai luat nimic in greutate ci a scazut.
E vioaie, merge, se joaca dar nu vrea sa pape nimic. A supt la 6 dim si de atunci ciuguleste cate putin. Acum am ajuns la bunici in provincie caci aici vom face party-ul si ne pregatim intens.

As vrea sa incerc sa o intarc si nu stiu cum. I-am pus laptic (zuzu) in canita cu pai caci este singura din care bea apa (bibe e yacs) si nu vrea, se stramba. Oare o sa reusesc? Cele care ati intarcat deja cum ati reusit, cum ati procedat?

Mergi la inceput

Neayzasuntem mai bine,slava domnului.
Copiii ok,edi mao are un dinte.in.sf.a dormit o noapte intreaga.cred xa mergem in mamaia azi.
Cornwlia in jegul ala am fost.bine ca nu am stat prea mut pe acolo.
Pupici si ne mai auzim.

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani fericiti, Maria Alexandra!

La multi ani fericiti, Sara Maria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

La multi ani tuturor zmeureilor ce s-au mai sarbatorit.
Am ajuns miercuri acasa,dupa un drum lung si obositor,am plecat noaptea din Madrid cu gandul ca va fi mai liber pe autostrazi, dar am avut nesansa sa prindem un accident in Franta si am stat 4 ore intr-un blocaj,cred ca era coada de 15 km,am crezut ca innebunim, easa de urat cand nu stii ce se intampla,cat o sa dureze, bine macar ca Alex dormea.Am dormit o noapte in Croatia si seara urmatoare am fost acasa.
Temperatura de aici si umiditatea ma omoara,era cald si acolo dar nu era atata umiditate,sper sa-si mai revina vremea un pic sa mai oprim aerul conditionat.
Lui Alex cred ca ii place mai mult in Spania,e mai multa lume pe strada seara,mai multi copii si mai multa lumina pe strazi,acolo nu a cerut nicodata sa-l iau in brate din carut cand ne plimbam,aseara m-am luptat cu el din parc pana acasa si cred ca a depasit cu mult 12 kg.
Va pup si distractie frumoasa celor ce sunt in vacanta!

mami fericita cu Alex

Mergi la inceput

Salut!
Noi mai bine,altii bolnavi. Maine spre munte,sincer vrem acasa.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput