**LMA Maria Catalina- Iulie-August09(45)**
Raspunsuri - Pagina 12
meleea spune:
La multi ani zmeurelelor, frumoase si dragi!
ne cerem scuze ca nu mai intram asa des ,dar ...umblam dupa racoare..acum suntem la Bran de miercuri si mai stam...nu stiu cat dar sper sa treaca valul asta sufocant. La Calarasi erau 42grade la umbra ,la mare nu mai adia nici macar o pala de vant,la 7 dimineata nu puteai sa stai pe plaja. Aici este f bine, seara sunt 17-19 grade ziua 30 dar e bine aer curat, plus ca pensiunea e de vis pt copii....curtea imensa cu gazon, casuta,balansoare,trambulina si altele. Alex e disperat,nu vrea nici sa doarma de fericire ca poate sa alerge prin toata curtea. pensiunea se numeste the guest house,au pagina si pe net merita sa vi aici cu copilul, camera este 120 dubla ,150 cu 3 locuri,plus ca iti dau patut pt copil,au scaun de masa,ai aces la bucatarie,nu sunt dcat 6 camere,deci nu e tambalau,ce sa mai sunt fan...asta in conditiile in care avem si noi o casa la intrare in predeal pe sos nationala ,dar nu avem curte ca e ternul in panta si nu am unde sa il scot pe alex asa ca prefer sa platesc dar e copilul fericit.
ups se trezeste micul tero
pupam zmeurelele accidentate ,cacacioase,maraite si temperaturiste
care aveeti drum pe aici noi suntem in zona
meleea spune:
La multi ani Andrei Daniel! sa fi sanatos si cuminte
ca de mult nu am mai fost si eu pe faza , ma relaxez si eu cateva momente ,pe aici pe la zmeurici si... ce sa vezi nu e nimeni... mai intram ca de data asta ne-am luat si lap-ul la noi
meleea spune:
Pooh , noua la victor babes,ne-a spus(cand am avut enterocolita sau ce-o fi fost ) fara iaurt ,fara rosii in mancare, fara fructe,banana coapta, mar copt, branzica doar facuta in casa ,si binecunoscutul orez cu morcv si alte albituri, se poate si dovlecel,carnita fiarta separat,mucilagiu(de care Alex nu se apropie),supa de morcov cu orez care iar la noi zicem pas, orez cu branzica, paste cu branzica(eu i-am luat lui Alex de la Barila steline si e inebunit dupa ele,le mananca si goale daca ii dau).
cica sa tii cel putin 2 sapt.regim si dupa ,reintrudus treptat celelalte alimente ,caci este osibil sa ramana cu o sensibilitate la stomacel, ceea ce la noi s-a si intamplat , ca sunt satula de orez si altele.
odata pe luna ne cacam pe noi sau facem temperatura,sau tusim si ne curg mucii. deja sunt imuna la temperaturi care sar de 39*
s-a trezit
CRIXIA spune:
La multi ani Andrei Daniel! PatriciaArdeleanu sa ai parte de bucurii din partea copiilor!
Dragelor nu-mi place ca citesc ca aveti febra, probleme....tot mai des in jurul meu aud despre enteroviroze......
Ana mea merge! Vrea sa ne arate ca e moment de bilant...aaa, si a iesit si al 7-lea dinte! Astea's din categoria bune, caci la prg de seara sunt cam zombie, Ana a plans 2 nopti destul de tare, a trezit toata casa, am stat vreo 2 ore la dispozitia ei. As zice ca a durut-o dintele iesit sau poate caldura sa o deranjeze....nu mai stiu ce sa cred. In schimb a ciupit-o si tantarii. Chiar, voi puneti vreun aparat in priza, ce solutie contra insecte folositi? Iar cu mancatul noaptea, Alina si noi la fel, ne trezim mancam pe la 2-3 dimi si apoi dimi in jur de 7. Nu mai stiu ce sa fac sa-i scot bine de noapte.
Nu stiu daca mai intru zilele urmatoare, ne pregatim de mot, vom face o petrecere in curte, dar voi avea si musafiri la plaja zilele astea...cu asta am zis tot!
Va pup!
Cris mami de Alexia & Ana
anemona27 spune:
Buna Meleea, bine ca ai dat relatii despre vila in care stai.Noi vroiam sa mai mergem o saptamana in Grecia,dar azi anuntau ca au murit 3 oameni dupa ce au fost muscati de tantari tropicali,asa ca mai bine ne reorientam. Bine zici ca e groaznic de cald, acum oscilam intre Bran si Felix,eu inclin catre Bran e mai aproape,si imi place cum arata vila asta.
I-am pus gand rau lui Alex,vreau sa-l intarc,suge foarte mult in special noaptea,incepe sa se vada pe fata mea oboseala si cred ca ar fi bine si pt el sa manance mai multe solide.
Ziua am inceput sa-l las mai mult la mama,sta mai ales daca e si verisoara e fericire mare pe capul lor.
mami fericita cu Alex
monica2008 spune:
neatane mai tineti minte?noi suntem bine.AM 2 sap de cand l_am intarcat pe DENIS si nu a plans decat prima noapte.acuma cand vede bibe cu laptic e inebunit,se aarunca pe canapea si bea cam 200 de ml de 4 ori pe zi.a inceput sa manance mult mai bine de cand nu mai este tzatza.ne pregatim bagajele ca pe 19 venim acasa.DENIS are 6 dintisori4 sus si 2 jos.toata ziua danseaza e un mare dansator,cred ca il trimit la dansez pt tine
LA MULTI ANI ANDREI DANIEL
giova imi pare rau ca ati fost bolnavi in concediu
revin mai traziu ca ma necajeste teroristul
monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009
lucialu spune:
La multi ani:Sara Maria, Maria Alexandra si mamicii tale Corina, Andrei Daniel!!!
Giova
Crixia felicitari pt Ana mergareata!Da, am folosit ap impotriva tantarilor.
Corinna1982 spune:
Salutare!
Cornelia, Lucialu, multumim de urari!
Uram si noi LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor!