**LMA Maria Catalina- Iulie-August09(45)**
Raspunsuri - Pagina 13
Moniland spune:
LA MULTI ANI sanatosi si norocosi tuturor sarbatoritilor din zilele acestea!!!!
Caldura, concediu sau faptul ca nu mai avem timp liber mai deloc, face sa se scrie tot mai putin la subiect. Sanatosi sa fim!
Noi suntem bine. Am tuns fetele, le-am facut baietei. Laura umbla singurica prin toata casa, iar pe Irina o plimb de o manuta. E mai usor asa, cand am doar un copil de plimbat. In schimb a inceput sa fie cam mare nebunie cand fiecare vrea altceva sau amandoua vor acelasi lucru. Le-am reintrodus lactatele si branzeturile la masa de la ora 18. Mananca cu placere iaurt simplu de la napolact si branza fagaras de la sanlacta. O cutie din fiecare si un biscuite in mana si gata gustarea. M-am prins ca la masa de fructe de la 11, daca nu mananca mult (1 fruct+1 biscuite) pot manca toata portia de legume+carne de la ora 13.
Caldura ne doboara si pe noi. In curand vine toamna ca deja la ora 21 se insereaza.
Am avut o oferta de lucru in banca dar trebuia sa incep acum. Iar salariul nu e prea mare si cheltuielile cu sguranta vor creste daca ma voi angaja. Prin urmare am zis pas. Sper sa am noroc la anul sa gasesc un job bun pe criza asta.
Giova, imi pare rau sa aud de ghinionul pe care l-ati avut anul acesta cu litoralul romanesc.
Blanca, cu siguranta ai fost o nasa suberba. Astept poze.
Elenada, ce mai faceti voi?
Monica, drum bun spre casa. Cred ca de abia astepti.
de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)
Moniland spune:
O mai stiti pe Catalina2307? Astazi a adus pe lume o fetita, Anastasia, de 2800 kg. Sa-i traiasca!!!
de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)
Dienuta79 spune:
Buna seara la mamicutze!!!
Am revenit dupa 5 zile de relaxare in delta,foarte frumos a fost,am stat toata ziua la piscina si jacuzi,acolo au filmat si cei de la rerviti va rog,intre timp s-au terminat filmarile.
De o saptamana i-am luat si noi motul lui Albert,l-am si tuns intre timp periuta,a ales prima oara cheia de la masina,papiota cu ata si banii in cele din urma.
Urez si eu un calduros LA MULTI ANI!!!!baieteilor si fetitelor care au facut un anisor intre timp,sa fie sanatosi si sa aiba parte de ce e mai bun in viata.
Albert inca nu merge singur,ii e frica face vreo 3 pasi singur dupa care se pune jos,i-am luat sange si i-am facut niste analize sa vedem cu sta cu ca,mg si fe,ca in spania nu se fac,au iesit super,am fost cu el la pediatra nepotelului o doct f buna,are o mica problemuta cu buricul ia iesit putin in afara,a zis ca pana la 2 ani ar tb sa se retraga.
Urez multa sanatate zmeuricilor bolnave
Ne luptam cu caldurile,albert de cand am venit aici a mai slabit putin ,transpira rau ,se uda cersaful sub el,mai avem 2 saptamani de concediu si o sa tb sa ne intoarcem in spania,mai profitam cat mai putem ,poze nu am mai incarcat deloc,o sa le descarc cand ajungem acasa.VA PUPAM
lucialu spune:
Moniland, minunat!sa le traiasca!
Deci tre sa nu se scrie pe aici ca sa scrii si tu un mesaj placintar? Ma pasioneaza subiectul tuns, nu-mi vine deloc sa o fac, dar nah, ca sa nu regret mai tarziu, o vom comite. Le-ai tuns la frezer sau acasa? Dc au fost in deplasare cum au rectionat? Si cat de scurt ati macelarit parul fetelor? (eu asa ma simt...o cremenala, si ce drag mi-e motul in actiuneee chiar si cand face nazbatii )
Distractie placuta mamicilor in deplasare, zile relaxante si zmeurele papacioase si cuminti!(Unguras, Meleea, Diana) Sper ca si Giova macar la munte sa fie bine!
Mq cand dai pe-aici... eu speram sa lase tzitzi de la sine. Cum spuneam a adorimt fara o sg data si nu s-a mai repetat figura. Sper in van ca se va desprinde singurica cand se va simti pregatita? Stiti ca nu sunt fan sa fiu suzica, mai ales cand tre sa fac una-alta(desi mi-e drag pana la un punct), dar nu vreau sa fac ceva aiurea si ma gandeam eu ca va veni tot frumos de la sine si chiar un autointarcat Bat campii gratios?(asta ca ti-am cetit blogul si vaz ce mai faceti)
Cornelia spune:
La multi ani feiriciti, Miriam Daria Nichola!
La multi ani fericiti Luca!
Citisem si eu despre Catalina. Felcitari, sa fie sanatoase iar micuta sa ii aduca numai bucurie!
Lucialu, eu l-am tuns pe Vladimir scurt-scurt. De fapt nu am vrut sa iasa asa de scurt, dar frizerii neprofesionisti atat au putut . Dar eu nu cred in mitul ca daca tunzi copilul 0 i se regenereaza parul. Totusi, daca are parul de bebe, foarte subtire si rar (ca Vladmir), tunsul cred ca ajuta sa se "aseze" mai repede. Pe Maria nu am tuns-o la 1 an, decat putin bretonul si apoi i-am mai luat cate putin din lungime. Nu avea un apr grozav, dar acum e ok. Nici nu au cu cine sa semene ai mei copii cu par des, tare si ondulat .
pooh spune:
Miriam Daria Nichola,Luca,la multi ani!!!!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
pooh spune:
Neata,tufa!!!hehe,ce subiect...tunsul.....Ne da si noua mari batai de capMie imi plac baietii cu parul un pic lungut,crescut,asa,mai rockeri(ok,nu par lung si fara forma,dar asa,aranjat frumos).... Balazs are niste carlionti,bucle in spate de toata frumuseteaNu sunt lungi,ca i se incretesc,dar tare drag mi-e asa...Sotul cu gura pe mine sa-l tundem ca e cald,transpira,bla-blaNoah,are si el dreptate,dar imediat se gata varaPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Cornelia spune:
Dienutza, nici Vladimir nu merge. A facut la un mom. dat cativa pasi singurel, dar nu mai vrea. Si pe afara, tot in 4 labe merge , este tot timpul negru si isi "tabaceste" genunchii. Foarte rar, merge impingand antemergatorul. Cu el merge bine, il intoarce si o ia in ce directie vrea el, strabate toata strada si se duce tinta la pietre (unde se termina asfaltul si incepe pietrisul).
dariaioanaxx spune:
buna fetelor,
multumiri pt. urari ! Miriam este deja mareee ! are deja un an si 45 de min. ! sunt emotionata ! si ea era emotionata si a inceput cheful la prima ora, cu o dusca de sapun lichid , noroc ca era vegetal ! sper sa nu aiba nimic ;
la multi ani tuturor zmeureilor nascuti azi !
Catalina- sa ti traiasca fetita si sa te bucuri de ea, caci o meriti din plin !
tuturor
meleea spune:
Miriam ,Luca, sa fiti sanatosi si frumosi!La multi ani!
hehehhe si noi l-am tuns pe Alex ....a iesit cam chel dar il facusem tigru in cap ,deh daca m-am bagat eu...asa ca a trebuit sa il duc la frizer.
cand l-a vazut sotul fara par si tuns ca naiba , a inceput sa rada de el, ca e chelios, ca e urat ...si ce sa vezi....i-a dat drumu la mana si a inceput sa-i tremure buza,lacrimi nene nu gluma....am ramas socati amandoi. A m zis ca poate e o coincidenta sau ceva de genul....la nici juma de ora ne intalnim cu un prieten care incepe si el....ce ti-au facut in cap ...aoleo ce urat esti tuns...v-ati batut joc de copil....iar Alex repeta faza si se pune pe un plans de nu puteam sa-l mai opresc....asa ca l-am suit in masina si la frizer cu el...sa nu mai sufere copilul.
acum avem grija cum vb ca bebelul intelege si el (nu stiu ce are dar nu mai imi ia emoticonurile)