o cazare de "2 lei" mi-a stricat concediu
saptamana trecuta ma suna o prietena sa ma invite la mare...o intreb daca avem cazare imi spune ca nu dar ca rezolva ea in cu o zi inainte sa plecam.......eu las totul in seama ei ca stie ce face ! ajungem in costinesti joi seara pe la ora 22 , mergem direct la gazda chiar langa calea ferata si bariera, intreb gazda cat de des trec trenurile pe acolo si imi zice ca destul de rar nici nu o sa le simnt ......aiurea, au trecut din ora in ora zi, noapte de ma disperat pe mine si mi-a speriat copilul ( 2,5 ani). trecand peste alta mergem la culcare nu inainte de ai plati gazdei cele 3 mil pt 3 nopti de cazare. am zis ca mor a doua zi cand am vazut ce bucatarie ne-a pus la dispozitie , era un fel de depozit cred cu un aragaz si o chiveta pline de jeg, pe jos erau intinse niste cartoane peste care era o tona de praf....ma gande-am ca acolo trebuie sa-i gatesc copilului mancarea dimineata...... am trecut si peste asta sa nu par eu cea fitoasa . urmatoarea seara pe la 12 noaptea ma duc in camera cu pitica ,prienii mei au mai ramas ...aveau copii mai mari si si-au permis.....eu las usa descuiata ca sa vina fetita lor sa doarma cu noi in pat ca nu ma deranja ,la un moment dat se trezeste fiimea si imi cere suzeta moment in care vad un individ la noi in camera....in prima faza am crezut ca este tatal fetitei care trebuia sa doarma cu noi ....m-am intors pe cealalta parte si am vazut ca totusi fetita nu era cu noi in pat ...m-am intors spre individ care era deja langa usa si a iesit pe ea....m-am dat dat jos din pat ,am fugit dupa el dar nu l-am mai prins....cand m-am intors in camerea mi-a stat ceasul.....hainutele fetei erau scoase din geanta ei , portofelul de pe masa lipsa, telefoanele 2 buc ,lipsa .........mi sau inmuiat piciarele , i-am trezit pe prieteni , am trezit gazda, am chemat politia....... degeaba.....in afara faptului ca mi-au inaclait toate lucrurile personale cu funingine pt amprente nu au facut nimic.....ba da ..rectific ,mi-au zis "doamna ,rugativa sa va gaseasca cineva actele si sa le aduca la noi " si uite asa am ramas fara acte ,telefoane ,banii de concediu 11 mil, ..... am dormit ca vita cu hotul in camera. si colac peste pupaza fiimea sa gandit ea ca ar fi cazul sa faca si ea o enterocolita , voma tot ce manca .....m-am lecuit de mers la mare la gazda particulara( o suspectez pe femeiusca aia ca a fost mana in mana cu hotul) data viitoare clar voi face pe fitoasa si voi sta la hotel ca la bani cam tot pe acolo ne ducea,
---------------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
Raspunsuri
LYADA spune:
wow! asta da experienta...
imi pare tare rau pentre tine. cred ca ar f util pentru cine isi planifica concediul la Costinesti sa dai si numele vilei sau al gazdei- pune-l in titlu.
intra si pe restul forumurilor de calatarie cu trafic mare (am..fost si soft...pedia) si da copy paste mesajului, macar sa ajuti pe altii
si intotdeauna sa fii ferma si fitoasa cu serviciile pe care le primesti cand e vorba de banii tai
cosmina_p spune:
Cred ca e tare nasol sa astepti concediul un an intreg...dupa care sa vezi ca poti lua teapa!Avem si noi niste prieteni care au mers anul trecut in Costinesti si au patit cam la fel(nu stiu cum se numeste "pensiunea").Noi suntem fani ai litoralului bulgaresc asa ca i-am convins si pe ei sa-si faca rezervarea inca din iarna!!!!Poate ti-am dat o idee pt anul viitor,nu?!?!
bobocel_07 spune:
Ce experienta urata.Eu de fiecare data cand ma cazez undeva primul pas este sa incui usa, nu conteaza daca sotul e plecat si sunt singura in camera ii spun sa bata la usa cand vine si ii deschid eu.
Bine ca nu va facut nimic nici tie nici fetitei si cum spunea cineva mai sus pune ca titlu numele vilei ca cei ce citesc sa ia aminte si sa nu se cazeze acolo.
alexia_07
Burtocika spune:
E groaznic ce-ai patit
Sa mai pun si eu sare pe rana ??? Iti spun doar atat: fii atenta cu cine mergi in concediu si gandeste-te bine daca persoanele respective au aceleasi standarde cu tine ! Gandeste-te ca nu mai esti o tanara studenta fara griji care-si permite sa coboare din tren cu un rucsac si sa se opreasca la prima gazda care-i iese in cale, ci ai un copil caruia trebuie sa-i asiguri niste conditii (minime) de igiena si confort.
Dupa parerea mea, Costinesti-ul nu e o statiune potrivita pt familii cu copii ... dar poate gresesc
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele
MACARIE spune:
este prima oara cand m-am dus in costinesti si ultima ...de obicei vacantele le petrecem afara, dar am zis sa plec cateva zile si la noi mai ales ca sotul nu a putut merge cu noi...numele vile nu il stiu, nici nu cred ca avea vreun nume dar am sa aflu strada pe care esra casa si am sa postez , oricum este ultima vila chiar langa bariera pe partea dreapta cum te duci spre plaja , are un magazin la poarta.Am fost in atatea concedii afara si niciodata nu mi-am incuiat camera sau sa ma gandesc sa dorm cu portofelul sub perna, este infiorator cat tupeu sau disperare pot avea hotii astia ...a vazut clar ca eram in camera ,am adormit cu tv-ul aprins , deci a avut lumina sa vada ......bine ca a avut totul la vedere si nu a trebuit sa recurga la extreme ca sa le obtina .....ma gandesc numai la pitica mea .
o sa mai intru sa dau numele strazi
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
luny spune:
incredibil!!
imi pare tare rau...dar eu una as fi plecat imediat dupa ce inspectam casa si vedem jegul si toate cele cum arata, nu ma cazez pana nu vad toate conditiile si pana nu stiu exact ce facilitati am sau nu.. cu riscul de a mai pierde cateva ore cu copilul dupa mine, imi cautam in alta parte...
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
MACARIE spune:
in prima faza asa am vrut sa fac ....sa plec ,dar era trecut de ora 22 cand am ajuns si la lumina becului chior nu am vazut foarte bine..dimineata ma luat groaza dar ca sa nu fac atmosfera ,am acceptat. eu am un standard destul de ridicat , numai de la 4 stele in sus si vacantele noastre au fost facute in tari exotice , dar mi-a fost rusine de prieteni cu care am fost, ei chiar au facut eforturi financiare destul de mari ca sa isi poata permite cateva zile la mare....nu am putut sa ma duc la ei sa le zic ca nu imi place jegul de acolo .......
Iasmin08 spune:
Imi pae nespus de rau pentru tine.. Ce experienta cumplita, numai vacanta nu s-a numit.. Ai gasit actele macar?
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
MACARIE spune:
nu am mai gasit nimic....tota ziua am luat la rand toti boschetii din costinesti ..poate,poate gasesc ceva ....talon , permis, buletin ....oricum mai am pana trec cele 2 saptamani de asteptare....sfatul politiei , cica asa imi trebuie daca nu m-am cazat la hotel , ca ei asa sfatuiesc pe toti turisti ...uf , imi venea sai strang de gat
Marox spune:
Si eu am o amintire neplacuta din primul sejur la Costinesti. Si tot din cauza unei prietene care m-a dus la gazda. Crima si pedeapsa . Cocosul cucuriga, magarul ragea, ciinele latra, tintarii biziiau...ce sa te mai odihnesti?!!! Plus, marea chestie: butoiul cu apa incalzita de la soare pe post de dus si toaletele...hm, acu' le zice "ecologice", intelegeti voi cit de naturale erau. Si macar daca ar fi fost foarte cald afara, dar era dupa 15 sept., noaptea se racea destul de bine, desi ziua era agreabil. Si era pustiu prin statiune, se inchisesera restaurantele, pizeriile, etc. Eh, am rezistat vreo 3 nopti, dupa care m-am certat cu prietena mea pt ca am luat trenul inapoi, iar ea a mai ramas o saptamina. I se parea foarte bucolic locul...
In fine, toate astea se petreceau prin 94-95, credeam ca s-au mai modernizat gazdele si imbunatatit conditiile.