o cazare de "2 lei" mi-a stricat concediu
Raspunsuri - Pagina 2
IonescuOana spune:
Ultima data am fost la Costinesti acum 8 ani (nu in gazda ci la hotel) dar am jurat ca nu mai calc acolo in viata mea. Mizerie pe drumul pana la plaja, mizerie pe plaja, mizerie pe terasele unde se servea masa, in partea cu satul ti-era urat sa te duci...iar o prietena care a avut curajul sa se cazeze la un particular (erau prieteni si o invitase fara bani) a ajuns sa-si petreaca sejurul la mare internata cu copilul de 2 ani la spitalul judetean constanta...Parerea mea e ca acolo merita sa te duci ca elev/student in tabara sau pt distractie, dar in nici un caz in concediu cu familia sau copii mici. Fara suparare, daca chiar era asa tarziu cand ati ajuns a doua zi cel mult eram rapid plecata de acolo...cu toti prietenii de care zici...ca decat cu asa prieteni mai bine singur, cu copilul sanatos si portofelul la locul lui
MACARIE spune:
a doua zi cand am vazut unde am nimerit m-am gandit sa ma duc la un hotel , dar am zis ca o sa fiu toata ziua plecata pe plaja si ca nu-i dracu chiar asa de negru ...nu mor daca stau 3 zile acolo...uf , fiind prima oara cand m-am dus la costinesti nu am stiut ca nu este o statiune pt famile ,pt copii asa mici mai ales.......apa este plina de ....stanci, bolovani imensi in care mi-am rupt picoarele ....inca astept poate imi gaseste cineva totusi actele daca nu de saptamana viitoare sa incep sa le fac , oricum, am gresit platesc , ma gandesc doar cata alergatura este ca sa-mi fact toate actele ....... plus toata agenda telefonului de vreo 5 ani
-------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
RAMONELLA spune:
Bine ca nu i-a facut ceva fetitei...ca am inteles ca era in camera,nu???
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
MACARIE spune:
da, era cu mine in camera ,dormea langa mine, chiar ia ma trezit ca a inceput sa planga dar nu cred(sper) ca la vazut pe individ ca avea ochisorii inchisi. ....chiar ma bucur ca am fost inspirata si am lasat totul la vedere ,sa nu-i dau ocazia sa ma ia pe mine la "intrebari"..........
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos