SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! Pui de Randunici (435)
Raspunsuri - Pagina 5
gudinde spune:
Efectiv n-am cuvinte sa exprim ce simt. Este unul din acele momente in care efectiv zic "De ce Doamne, de ce?"
Trecand la cele pamantene. Va fi nevoie de multi bani, destul de repede, in plina criza. Trebuie sa vedem ce se poate face si cu E112.
natynic spune:
De-aia zic sa avem un cont facut cat mai repede. Vineri avem si rezultatele finale, vom obtine documentatia medicala exacta de la Simo si demaram campania pe toate liniile la care ne putem gandi: forum, fundatii, mass-media, mailuri date tuturor, organizatii bisericesti si nu stiu, orice altceva ne va trece prin cap!
Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
cami33 spune:
...nici eu nu pot zice altceva...parca sunt paralizata de cand am citit mesajul Simonei si am vorbit cu Alina ...sunt ingrozita...
Nicoleta spune:
Salut.
Despre vestea cu Siluan si problemele lui grave nu am cuvinte...
Nadejdea lor acum este la Dumnezeu, la medici si la Oamenii din jurul lor, care ii cunosc si vor sa-i ajute. TREBUIE sa accepte ajutor si de la noi. Am vorbit cu Ariel si o voi suna eu maine. Voi vorbi cu ea despre BANI. Sper sa fie de acord cu donatiile noastre, cu mediatizarea (macar pe la cunoscutii nostri, ai fiecareia). Sper sa aiba si sa imi dea un numar de cont. DACA insista ca nu vrea bani, voi insista cumva... ca trebuie sa-i primeasca sub forma de imprumut... si sa ii dea ea inapoi... din banii de la nunta lui Siluan! Ce credeti ca ar trebui sa o mai intreb? Imi vajaie capul!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
zozela spune:
Nico,cum,necum,trebuie sa accepte ajutor.Singuri nu pot,asa ca cel mai bine ar fi sa ne lase pe noi! Mai mult ca sigur si prietenii/finii/familia lor,vor sa ajute! Sa ne puna in legatura si cu ei si sa facem un plan impreuna..Pe partea cu biserica,sigur au pe cineva care sa poata interveni la nivel inalt.Trebuie sa stim unii de altii,insa,sa nu facem 10 persoane,acelasi demers! Rusinea/jena,nu mai au ce cauta in discutie.Sa ne furnizeze toate datele,iar ei sa-si vada de treburile de acolo..Zic bine?! Tare as vrea sa ne citeasca si ei acum..
ramo_cata spune:
off doamne am ramas fara cuvinte..si eu imi pun aceasta intrebare :de ce?de ce un pui atat de mic trebuie sa sufere ?..offf...simo si george trebuie sa accepte ajutorul financiar din toate partile ,trebuie ajutati,trebuie...sigur este vorba de zeci de mii de euor,penru transplant,recuperare...o sa aiba nevoie de ajutor...offf...cata nedreptate pa pamantul asta.....nu ma stiu ce sa zic..oare daca o sa-i trimit sms simonei o sa fac bine?nu stiu ce sa fac ,nu as vrea sa o deranjez..dar oricum eu ma gandesc si ma rog pentru ei
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
gudinde spune:
Zoze,
Gand la gand ...
In timp ce tu scriai postarea, eu ma gandeam cum sa formulez ceea ce gandesc intr-un mod diplomatic. SIncer, n-am gasit formularea asa ca o spun direct.
Nico,
Nu se pune problema de imprumut sau sa nu accepte ajutorul. Fiecare dintre noi va contribui cu cat poate, cum poate, cu tot sufletul. Stiu ca ei sunt niste oameni cu foarte mult bun simt si care clar tin la viata lor privata, dar aici este vorba de viata lui Siluan.
Din pacate realitatea e dura: Medicina costa! Ai bani, copilul tau are o sansa, n-ai bani te uiti la el cum se stinge!
Caci in tara, daca-mi aduc aminte bine ce zicea dr la Fundeni ... sa mai asteptam pana in septembrie, sa facem atunci punctia, sa mai vedem ...
Deci, sa dea Dumnezeu sa-l primeasca la Innsbruck, sa fie cineva din familie compatibil si financiar vor incerca tot ce se poate ca e vorba de multi bani; e o operatie scumpa. Sigur, nu putem face nimic fara acordul lor. Nu ar fi moral si nu ar fi legal. Dar sincer, eu nu-mi pun problema ca nu ar accepta.
Kya spune:
Contul trebuie deschis de ei, pe numele lor. Altfel nu au cum sa fie beneficiarii banilor. E inutil sa ne complicam cu imputerniciri sau alte asemenea.
S-ar putea sa fie nevoie chiar de un cont special deschis pentru acest caz. E posibil sa existe anumite facilitati oferite de banca pentru administrarea unui cont de donatii (ca asta este de fapt, un cont colector pentru donatii) - nu se percep comisioane, sau nu este impozitata dobanda... etc
Mami si Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
ramo_cata spune:
cred ca tot ce vor ei acum este ca Micu sa traiasca ..asta este cel mai important..vor fi atat de amortiti si dornici sa-l ajute incat vor accepta orie ajutor...clar contul trebuie deschis pe numele lor pentru ca nu au cum sa beneficieze de banuti....sunt multe lucruri nestiute dar cu ajutorul lui DD se pot afla si rezolva...eu nu-mi pierd speranta,sunt increztoare ca MIcu o sa fie bine...
va si sper sa se termine o data vestile astea rele...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
Nicoleta spune:
Imi dau seama ca nu sunt prea bine informata, poate totusi nu ar trebui sa vorbesc eu cu Simo maine... Uf!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!