SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! Pui de Randunici (435)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

La multi ani Roxana, Irina si Ramo! multa sanatate si succes in toate!

iar sunt in urma rau de tot..
nu am apucat decat sa vad cateva poze, si abia am citit 2 pag din urma.. n-am spor deloc se pare!

ma duc sa mai citesc din urma..

Mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

offf Doamne! acum am citit si eu de Siluan!! Doamne ajuta sa ii primeasca la Innsbruck si sa reuseasca sa salveze puiul asta mic si nevinovat!!
nici nu stiu ce sa mai spun.. efectiv m-a ravasit vestea asta.. plus ca de ceva vreme nu sunt nici eu prea optimista.. chiar este o perioada nefasta si pt noi..

m-am bucurat sa vad ca macar Zoze e bine! te-am visat intr-o noapte!

Ursuleata iti tin pumnii si tie sa se rezolve ce e de rezolvat!

ma doare un cap ingrozitor de rau, plang cu gandul la Simo si Siluan.. offf...

Mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

'neata

sunt varza, o noapte cu vise cu Micu

primul pas: trebuie sa se poata face transplantul. de asta depinde TOT.
pasul 2: banii pentru operatie. nu cred ca vor refuza ajutorul pentru ca vor face TOT ce se poate pentru a fi bine Micu.

am vorbit cu preoti ortodocsi din Baia Mare pentru slujba duminica. au fost foarte saritori, iar in momentul in care am zis ca tatal e preot deja s-au oferit pentru ajutor. sa le zic ce pot sa faca. deci asta va fi o sursa buna de ajutor. doar sa avem semnalul de start. pentru ca vestile astea merg din judet in judet, ca doar se stiu unii cu altii si uite ca se poate mobiliza toata tara. sunt SIGURA ca se va gasi tot ajutorul de care au nevoie.
important e acum sa avem la ce ajuta. asta ma doare cel mai mult.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

hai, ma, nu ma lasati singura pe aici, bagati nasucul

dau o cafea... abureste...mirositi?

am mesajul 2000

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

neata!
multam de cafea, Miha!
ce sa zic....sunt trista si ma simt neputiincioasa. si-atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Am citit de Siluan si nici eu nu mai am cuvinte. Ma doare cu totul suferinta lui si a parintilor.
Si eu intru mai rar in ultima vreme ca sunt prinsa cu multe la munca si acasa nu e timp nici atat, dar daca se face ceva concret pt a-i ajuta vreau si eu datele.
Ariel sa-mi lasi macar un mesaj pe mess, sa-mi dai de veste ca intra macar Antuca si ma anunta.

Ursuleata tinem pumnii sa fie bine si la tine. La fel pt Mihutza si Luny si pt toate fetele care au acum perioade dificile.

Sa speram ca maine vom afla ca Siluan are sanse si desi urmeaza o lupta grea pt el si familia lui, pt noi toti care tinem la ei, macar e o lupta si nu o asteptare grea.

O zi cat mai buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihatp

important e acum sa avem la ce ajuta . asta ma doare cel mai mult.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Oh, Doamne...

Olga 24+ cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

si eu p-aici.. sunt alaturi de voi, cu ce pot ajuta, numa spuneti.... ideea Zozelinei e f buna, astept sa citesc ce ati vorbit azi cu Simo... sunt f bulversata si eu
azi voi vorbi cu colega mea, al carei sot e tot preot,are parohia la Livedea, pe langa Bucuresti.. si-l vom ruga sa spuna o rugaciune si pt Siluan si parintii lui... il voi intreba si de ajutor financiar din partea parohiei..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Micului scump si parintilor Iar doctorilor sa le dea gand bun, sa gaseasca solutia buna pentru Siluan

ma simt neputincioasa rau de tot!

/////////////////////////////

Cu intarziere spun si eu, LA multi ani sarbatoritelor, Ramo, Roxana si Irina, sa va dea Dumnezeu sanatate si fericire

Am vazut pozele toate, cu Iulia scumpa si Naty cu crocsi la bulgari, cu spatele gol de Sof, cu puiutii vienezi, cu Tea scumpa de Stela, cu Tuchi cea frumoasa si fericita, sa dea Dumnezeu asa sa ramai mereu, cu puiutele frumoase de Nicol, cu puii scumpi de Clau si Clau vesela si frumoasa,... totusi cred ca am ratat poze cu Kya si puiuta ei

Kya ziceai de ceva creme pentru bubite, si una dupa ce se prinde coaja, mai imi spui te rog, cum se numesc, ca nu mai stiu pe unde e postarea

Am supravietuit admiterii, a fost muuult, bine ca a trecut, de azi am si eu putin de tot relax, ca asa-i la noi........sa fim sanatosi, ca e cel mai important!
Un special Mihatp si pui scump de la BaiaMare
/////////////////////////////////////////////

Ursuletei si tuturor care au perioade mai grele!

Daciana multi ani fericiti alaturi de randunoi si puiutii tai!

Mergi la inceput