SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! Pui de Randunici (435)
Raspunsuri - Pagina 4
natynic spune:
sunt complet bulversata de vesti, cu atat mai mult cu cat si la serviciu am avut o zi...de m-am ascuns prin spital ca sa pot varsa cateva lacrimi...
Bun, vor merge la Innsbruck, vor face testele...sunt, SUNT sanse sa fie bine pana la capat. DAR, fetelor, ei au acum nevoie de ajutor BANESC!! Cheltuielile, independent chiar de transplant, sunt uriase. Cum propuneti sa ne organizam? Facem un cont in banca si incepem sa popularizam cazul? Eu de pay pal habar n-am ce e si cum functioneaza...Nici la Umanitare nu stiu exact care sunt conditiile de prezentare a unui caz...
Sunt gata sa ajut cu orice dar sunt in mare pana de idei acum, ca am si eu, cum ziceam, sufletul greu si apasat de...ale mele si vad ca nu-s singura, e o perioada nenorocita, zau! Dar, una peste alta, zic ca prioritar este sa-i ajutam financiar (bineinteles, in afara de rugaciuni)
Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
ariel_7000 spune:
naty, am atins subiectul asta cand am vb cu george...nu mi-a raspuns. ofta....i-am zis ca trebuie sa se gandeasca la expunerea cazului la televiziuni, presa, forumuri, fundatii...
aici, pe forum, se vor strange ceva banuti probabil, insa nu cred ca se vor putea strange 100 mii euro. trebuie musai apelat la televiziuni, radio, presa, fundatii. stiu ca liana stanciu a mai ajutat, in cazul baietelului de care ziceam eu mai sus, a zis mamica lui ca au ajutat mult OTV-ul si comunitatea belgiana.
conditiile pt punerea cazului pe dc sunt aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=99019
trebuie musai sa avem dovezile medicale, banuiesc ca peste tot trebuie asta.
cu pay pal...trebuie deschis cont intr-o banca recunoscuta de PP, eu am pe firma deschis la Transilvania. pe baza cardului, care trebuie musai sa fie visa (electron am eu) se completeaza un formular, apoi ei fac o verificare, extrag o suma mica (4 euro), pe care apoi ii restitutuie. daca totul e ok, se da un nr de activare si se completeaza pe site la PP si gata cu asta. eu am incercat sa fac si la BRD, pe contul de persoana fizica si nu am reusit. stiu ca numai la anumite banci se poate, Transilvania e testata de catre mine.
am inteles ca se mai pot obtine sponsorizari, fonduri de la diverse firme, institutii mari, gen Orange, Vodafone sau altele. Nu stiu care e procedura.
mamica din Belgia mi-a zis ca musai sa-si faca cardul european de sanatate, caci in baza lui vor putea sa acopere analize, investigatii pre si post operator. pe langa suma enorma pt transplant (90-95 mii euro), vor fi cheltuieli mari si cu asta. am inteles ca ei (parintii lui mihaita), au mers la controale saptamanale timp de 4 luni dupa interventie, apoi au mai rarit. ei au fost nevoiti sa emigreze in Belgia, ca sa se poata ocupa de el apoi....plus ca acum si pe viitor urmeaza un tratament dificil si scump, pt tot restul vietii....
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
lianam spune:
mesaj primit de la Simo la ora 21,11 : "Liana, mi-e asa frica! azi i-au facut biopsie si dr au zis ca e f grav, ciroza!. vineri vine rezultatul final. si au mai zis ca se poate ca la clinica din innsbruch sa nu il primeasca ptr a-i face transplantul, caci e tare rau. simt ca MOR."
simt ca mi se rupe sufletul si tot pamantul se prabuseste sub mine! ... i-am scris, dar nu stiu ce o poate alina; incerc sa iau legatura cat mai repede cu cateva prietene doctorite prin Franta, Germania....poate de undeva mai prindem un fir de ajutor! incerc sa smulg informatii de ajutor de unde pot! am sa dau sfoara in tara si ptr ceva donatii; va rog din suflet daca deschideti cont, sa-mi dati si mie un sms cu detalii de cont (nu cred ca voi avea acces la net cateva zile de acum si nici nu prea am cand intra de multe ori)!...sunt fara cuvinte ... nu pot decat sa sper ca bunul Dumnezeu are grija de dragul pui; a inchis o usa dar SIGUR VA DESCHIDE O FEREASTRA si il vom vedea pe Micul scump acasa, sanatos!
“Copilul nu datoreste parintelui viata, ci cresterea”
ariel_7000 spune:
fetelor, aveti grija la cine mergeti pe litoral si nu numai!
uitati un subiect care, efectiv, m-a shocat!!!! costinestiul adolescentin????? :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154661
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
mihatp spune:
NB
sa speram ca de maine incep sa vina si vesti bune despre Micul nostru.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
natynic spune:
Ariel, intri o clipa pe mess??
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
natynic spune:
http://www.crestinortodox.ro/acatiste/acatistul-sfintilor-cosma-damian-67096.html
Kya spune:
... scriu... sterg... scriu... si iar sterg.
Efectiv nu stiu ce sa spun, nu am cuvinte. Azi cat am vorbit cu Alina in masina am plans, apoi am vorbit cu Stela, am mai plans o data, si tot asa pe drumul pana acasa. La birou n-am putut sa schitez nici o emotie.
Dupa ce am vazut vestile de la Simona parca eram paralizata, incapabila sa mai gandesc ceva.
Nu stiu, altceva decat sa ma rog la Dumnezeu nu stiu ce sa fac.
Vor avea nevoie de bani multi, trebuie deschis aici un subiect la umanitare, trebuie un cont, trebuie mediatizat cazul...
Acum sunt incapabila sa ma gandesc mai departe de ziua de vineri. Pur si simplu nu pot sa ma adun
Mami si Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
nicol_conte spune:
Siluan!
Simo, George- sa va dea Dumnezeu multa putere!
Mi s-au innodat lacrimile sub barbie...suspin ca si cum as plange in hohote...nu mai am cuvinte...
zozela spune:
Mai mult,nu pot spune...
Ariel,eu stau acasa,cocotata in varful patului,poate pot fi si utila..Scriu mailuri,dau telefoane,fac orice,numai spune-mi!! Cum mediatizam? Vreau si eu documente-pot face sa apara cazul si in ziarul nostru local.Apare in Dolj,Gorj,Drobeta. Haideti sa ne miscam repede sa strangem cat mai multi bani-de astia e cea mai mare nevoie..