Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (79)
Raspunsuri - Pagina 8
Vasari spune:
Sa zic sa nu uit. :))
Ma plangeam ca toate visele erotice sunt cu sotul meu. Azi noapte am visat un vampir. Si nu era sangeros, era seducator. M-a fascinat. :))
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 20+
Vasari spune:
Ana, o hotarare f buna. Adevarul e ca nici nu o sa prea mai puteti folosi televizorul, e periculos mai ales pt copiii mici. Noi 2 ani pot spune ca nu l-am prea mai deschis. Nici stiri nu mai vedeam, doar citeam pe net sau cate un ziar.
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 20+
BraveGirl spune:
Neatza!
Sunt zombi. Noi avem muncitori la lucru care ne refac acoperisul, ca ne-a plouat in casa. avem schela, tot tacamul. Si au venit pe la 6.40 si s-au apucat d elucru ...iar nu doarme Arianna azi, ca e prea mare zgomotul
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 25+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
amelia_ilie spune:
Buna dimineata!
Din nou la munca...
In legatura cu concediu de odihna si eu stiam ca se calculeaza proportional cu nr. de zile lucrate. Eu acum mi-am luat tot concediul de anul asta, deci probabil ca atunci cand ma intorc la serviciu imi vor fi scazute niste zile de Co din anul respectiv. Asta este. La cate zile de Co am, nu cred ca o sa fie chiar asa mare problema. A, peste 2 ani oricum voi avea 35 de zile de Co (lucratoare).
19+
ALEXA1985 spune:
La ce medic ai eco? Nu prea ai de ce iti face griji, toti sunt profesionisti.
Citat: | ||
citat din mesajul lui julyjuly JoAnn, Da, ma stresez putin cu ecografia asta, sper sa ai parte de un tratament mai bun la noua ecografie. De fapt repeti eco morfo-fetala?...Eco asta morfo-fetala pana la ce varsta maxima a sarcinii se poate face ? Eu o fac la 23 de saptamani si 4 zile...nu e cam tarziu? july
july mami de Alex (12.11.2004) 22 sapt. + Tudor Constantin |
24+
ALEXA1985 spune:
Dar de ce nu iti iei program redus de 6 ore? Si eu am tot munca de birou, iar seara cad franta desi stau la munk doar 6 ore.
Citat: |
citat din mesajul lui julyjuly Tot la capitolul anterior, am vazut ca ati vorbit de picioare umflate si de cum tratam aceasta problema. Eu inca merg la servic unde am activtate de birou de 8 ore. Seara ma trezesc cu picioarele umflate. Nu pot sa zica ca mananc sarat, evit pe cat pot sarea in bucate, dar picioarele tot se umfla. Cand merg la cabinet la controlul lunar, TA iese buna, asa ca nu stiu, cred ca e din cauza venelor cu care aveam oricum probleme dinainte de sarcina si a caldurii. Si a pozitiei picioarelor care stau atarnate pe scaun la birou. In vacanta pe care am avut-o in iunie nici vorba de picioare umflate. Incerc oricum sa stau cu picioarele intinse in pat cand ajung seara acasa, ca sa le relaxez. july mami de Alex (12.11.2004) 22 sapt. + Tudor Constantin |
24+
ALEXA1985 spune:
Eu cand am fost la resurse umane sa imi calculeze, au facut fetele 1.75 pe luna * nr de luni.
Citat: | ||
citat din mesajul lui diana.b
asa mi se pare si mie logic, doar ca RH de la mine sustine sus si tare ca se acorda zile de concediu si pe perioada de concediu pre si post natal ... tocmai de aceea mi-ar placea sa dau de un articol de lege care sa clarifice acest lucru tot ce vreau e sa stiu la cat concediu de odihna am dreptul anul acesta ca sa stiu cum ma organizez asadar, daca ma puteti ajuta cu suportul legal, va 22+ |
24+
julyjuly spune:
citat din mesajul lui Lidia_P eu cred ca am sa intru de la 1 Octombrie dar incerc sa imi aranjez cumva sa imi iau concediu de risc ca sa nu consum inainte de nastere nimic din cele 126 zile de medical....dar sa vad ce am sa reusesc.... in legatura cu sefi si la mine s-a intamplat la fel.... deja cauta om sa ma inlocuiasca ma pune sa imi predau deja treburile la alti colegi....pe mine nu ma deranjeaza si asa nu cred ca am sa ma mai intorc aici (sper sa ma ajute DD sa imi gasesc in alta parte) 24+ |
Draga Lidia,
Te inteleg cu gandul de plecare in alta firma. Si eu gandesc la fel...daca stau cu bebe acasa, sper sa ma ajute bunul Dumnezeu sa-mi gasesc alt job. Da nea Domnul sa avem noroc si sansa !
Va doresc o zi frumoasa!!!
july
july mami de Alex (12.11.2004) 22 sapt. + Tudor Constantin
julyjuly spune:
citat din mesajul lui allexxia_m cred ca am gasit o explicatie: concediu prenatal de la 33 saptamani inseamna 7*7=49 zile la care se adauga 2 saptamani pentru nasterea maxima la 42 saptamani adica 2*7=14 zile deci in total 9 saptamani inainte de nastere 9*7=63 zile inainte de nastere cred ca asta este explicatia 26+ |
Alexxia,
Esti tare cu calculele tale...la ora asta matinala mi-e greu sa ma concentrez sa inteleg cum ai calculat, dar daca ti-a dat ca putem lua concediu medical cu 63 de zile inainte de DPN, atunci e de bine . Eu abia astept.
O zi minunata va doresc !!
julyjuly spune:
citat din mesajul lui allexxia_m pentru ca nu ai de unde sa stii cand iti iei concediul prenatal cand vei naste daca alegi nastere naturala, iar maximul de saptamani la care te lasa doctorul este 42 saptamani, la acest termen vei naste sigur printr-o modalitate. iar pentru concediul prenatal luat normal, adica pentru sarcina normala, caci cererea o faci atunci, la 33 saptamani, se calculeaza cele 63 zile din maximul posibil de 42 saptamani pentru nastere si asa ies cele 63 zile daca insa am vrea mai multe zile pentru prenatal trebuie sa luam de la medicul ginecolog ceva prin care sa ni se dea concediu prenatal mai devreme de 33 saptamani sper ca s-a inteles ceva din ce am zis eu pe aici 26+ |
Draga Alexxia,
Eu sincer sper sa am prenatalul mai devreme de 33 de saptamani, adica cam din saptamana 31...O sa stabilesc cu doctorita de familie si gata.
Cu bine!!!