Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (79)
Raspunsuri - Pagina 7
ana_o spune:
Toate fetele au fost azi afectate de vreme, ca n-am prea avut activitate pe forum. Sper sa recuperam maine. Eu nici acum nu mi-am revenit din starea proasta. Mi-am pus niste porumbi la fiert si ma conversez cu bebe, ca e activ rau. Va pup pe toate!
Ana
25s, viitoare mami de, David Ciprian
diana.b spune:
MSymo multumesc mult!!!
va trebui sa am o discutie atat cu medicul de familie, cat si cu doctorul care-mi urmareste sarcina... nu de alta dar cei de la servici ma si streseaza sa le spun cand intru in concediu prenatal si cum eu sunt gat asa le spun ca din saptamana 31 pot sa-mi dea o trebuie sa ma asigur in prealabil ca este si posibil
22+
douradoudou spune:
ana fara stari proaste ..ce mai ai in afara de porumb? ca sa stiu si eu ce mai am pofta ..porumb am tot mancat de vreo 2 luni
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 24+ cu
mirunam spune:
Ratusca nu pot lua nimic si abia mai merg. De la o zi la alta e mai rau. Si cand ma gandesc ca imi propusesem sa nu adopt mersul de rata pe care il vezi la unele gravide sau pozitia cu burta in fata si mana la spate.... Sunt atat de rablagita incat e mare lucru ca fac 2 pasi. Pe 12 am intrevedere cu medicul daca o tin tot asa il sun, desi omul mi-a zis ca nu poate sa imi dea nimic. E o durere pe os...
Ana sa iti revii.
Doura o poti ajuta sa se rasuceasca schimband des pozitia, de pe o parte pe alta. La mine mai merge si laptele sau apa rece, se agita dupa ce beau si ori primesc mai mult lovituri ori se muta... aici e cu risc . Iar ca ultima varianta, cand e treaza bebelina incerca sa atingi burtica in partile laterale sau sus. Al meu se muta unde ating, dar nu mereu.
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 24 +
BraveGirl spune:
cedez psihic ...nu am timp sa citesc. eu eram la cap trecut si ma bucuram ca termin, ca-mi pica ochii in gura si cd dau clck p elink-ul cu cap asta mi-a picat fata. Nu mai pot citi 7 pagini, si iar raman in urma.
M-a terminat Arianna azi, n-a dormit decat 5!!!!minute. N-am apucat nici s ama intind langa ea ca s-a trezit si n-a mai vrut sa doarma. si de jucat, s-a jucat maixm o jumatate d eora singura, in mai mlute reprize. in rest ne jucam impreuna, numai ca acum nu intelege de ce mami nu mai poate fi calutul ei , sau de ce nu ma mai pot ridica de pe covor dupa ce 'am servit ceaiul"
Mirunam, doar mesajul tau l-am citit, si parca vorbeai d emine.. Azi am fost la cumparaturi mergand ca rata si cd ma opream puneam mana in sold ...da zau dc mai pot. eu am burta beton, de la contractii si ma doare simfiza si noada. si o mai car si pe Arianna in brate, si urc la etaj
noapte buna! mor de somn si sigur la 5.30 sunt la datorie
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 25+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
douradoudou spune:
miruna da merge cu statul pe stanga sau pe dreapta ..dar asta cand stau intinsa..dar ce fac cand ma ridic??..anyway cred ca-i place sa ma loveasca ..din ce in ce mai tare,..imi place dar totusi..my vezicaaaaa
si 24+ cu
douradoudou spune:
si pe mine ma doare noada aia..i wonder why..despre asta chiar nu am citit..mai e cineva cu dureri din astea??/ (in afara de corina care s-a dus la deci nu ma poate lamuri care este cauza)
si 24+ cu
Vasari spune:
Miruna, Misticgirl, Doura, imi pare rau de micile inconveniente... :( Cred ca azi a fost zi mai dificila, si eu ma chinuiam sa stau la birou, ma tot durea burtica si ceva contractii. Dar cand am mers m-am simtit f bine, deci suportabil la mine.
Diana, nu stiu suportul legal, asta am aflat si eu de la HR, exact in forma asta: nr de zile de CO e direct proportional cu nr de zile efectiv lucrate.:)
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 20+
ana_o spune:
Doura, Miruna, !
Doura, de gatit nu am mai gatit nimic azi, am supa de pui, salata de vinete si coliva, am facut aseara. Maine gatesc din nou, carne cu legume, in stil chinezesc.
Mi-a venit barbatul de la curatenie. 4 ore a muncit... imi inchipui cat a frecat la geamurile alea. Acum e suparat, pentru ca i-am explicat regulile feng shui in dormitor si nu o sa accepte prea usor varianta fara TV in camera. Dar... asta e. E liber sa se uite la ce vrea, dar in living. Va pup, dragele mele burtici tarzii, sa aveti un somn usor&linistit!
Ana
25s, viitoare mami de, David Ciprian