Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (79)
Raspunsuri - Pagina 6
ratusca83 spune:
miruna,letzy multumesc pt urari...multumesc la toate burticile si sa ne dea Dumnezeu la toate bebelusi sanatosi si la termen.
miruna nu exista tratament pt acele dureri? eu nu stiu cum sunt....e bine ca macar nu mai ai contractii nedureroase..durerile astea il pun pe bebe in pericol?
multi pupici sa treaca
22+ si ingeras in ceruri
douradoudou spune:
gilrs pe mine bbelina ma loveste mereuuuuuuuuuuuuuuuu in vezica ..cum s-o mut putin mai incolo?..
miruna bine ca ai aparut si tu finally.."ne-bine" ca te doare
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 24+ cu
alinushca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Madanic
Eu am ajuns pana la 41 de saptamani si 5 zile si doctorul a zis ca deabia de la 42 de saptamani vorbim de inducere, nu de cezariana. Se face un test de stress al bebeului si monitorizare si daca copilul e bine nu se intervine. Nu vad de ce in Romania trebuie sa fie mai breji. Madalina mami de Isabella Andreea si 25+ http://www.picasaweb.com/bogdanmabo http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758 "Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile" |
In primul rand sunt mai breji ok? . In al doilea rand nu au experienta practica cu urmarirea sarcinii dupa 40 de saptamani. NU stiu sa distinga un lichid scazut normal de unul scazut periculos. Si de ce s-ar complica? Din pacate la cezariana iau si mai multi bani.
Si noi am decalotat la fiecare baitza de la cateva luni. L-am lasat pe sotz avand mai multa experienta practica . A mers foarte bine si pe la un an si un pic era deja decalotat complet. Daca nu se face decalotarea riscul sa faca fimoza este mai mare. Avem un prieten care a fost decalotat de mamica lui (a se citi: cu teama si mult prea "bland") si in final a ajuns la circumcizie pentru ca nu au reusit deloc sa faca progrese si a facut o mare infectie.
Mami de (28.10.2008) si bb2 24+
douradoudou spune:
eu cred ca circumcizia este cea mai ok..
si 24+ cu
diana.b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vasari Diana, concediul de odihna pe un an se calculeaza proportional cu zilele efectiv lucrate. Adica fara concedii medicale, prenatale, etc. Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 20+ |
asa mi se pare si mie logic, doar ca RH de la mine sustine sus si tare ca se acorda zile de concediu si pe perioada de concediu pre si post natal ... tocmai de aceea mi-ar placea sa dau de un articol de lege care sa clarifice acest lucru
tot ce vreau e sa stiu la cat concediu de odihna am dreptul anul acesta ca sa stiu cum ma organizez
asadar, daca ma puteti ajuta cu suportul legal, va
22+
ral_eli spune:
ce spune eva mi se pare logic si clar. si eu care credeam ca un baietel se creste mai usor decat fetitele, dar vad ca m-am inselat: sunt multe lucruri pe care nu le stiam. noroc cu voi ca ma puneti in tema
mi-am masurat burtica si am 102 cm , am crescut cu 2 cm in 4 zile
dar am o senzatie de disconfort, de parca pielea e intinsa la maxim si sta sa crape (cred ca trebuie sa fiu mai constiincioasa si sa ma dau cu crema macar o data pe zi)
22+
douradoudou spune:
sa va spun ce mi-am facut eu azi: aveam lapte si iaurt(la mine niciodata nu lipsesc din frigider)..si mi-am adus aminte ca tot citeam la fosta mea odisee de branza de vaci facuta in casa..si mi-am facut si eu..si am mancat cu miere pe deasupra ..divinaaaa..la noi exista din asta dar nu se gaseste oriunde asa ca daca aveti pofta de cev dulce rapid usor puteti sa mancati asa..va recomand combnatia asta dimineata la cafea
si 24+ cu
ral_eli spune:
branzica proaspata cu miere imi dadea mama acasa, si cand nu avea miere punea felii de banana. intr-adevar f buna
22+
MSymo spune:
JulyJuly, Alexia, Diana....cititi pe site-ul care se afla si la noi pe prima pagina: drepturile gravidelor, concediul pre si post natal =126 zile. Legea te obliga sa lasi neaparat 42 zile dupa data nasterii, adica post natal , iar restul de 84 zile le poti lua inainte de nastere, adica prenatal. Daca nasti natural, mai bine iti lasi inca o marja de 10-14 zile dupa data probabila a nasterii, deci cam 52-56 zile de post natal. Concediul prenatal se da de catre medicul de familie, te duci frumusel si ii spui ca vrei de la data de....fara alte explicatii, e problema ta daca nu-ti calculezi cum trebuie. Practic poti lua concediu prenatal cu 70 zile (calendaristice) inainte de nastere, avand si acea marja de 14 zile dupa nastere, adica fara nici un risc. Atentie, ca am auzit de ffff multi medici de familie care nu stiu de legea noua cu 126 zile, sau ca exista obligatia de a lasa doar cele 42 zile dupa nastere, ei calculeaza ca pe vremea lu' bunica, sa intri la 7 luni jumate in prenatal. Daca aveti probleme, tipariti legea de pe site-ul precizat mai sus.
Succes!!!!
Symo 26+ Diana Nicole
douradoudou spune:
incredibil..si la noi in liban branza asta dulce se mananca cu miere si banana..delicioasaaaaaaaaaaaaa...eu azi nu aveam banana.
si 24+ cu