Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (79)
Raspunsuri - Pagina 9
sunset_zuzi spune:
neata ca de obicei sunt moarta de somn dar o sa-mi revin eu si am si o problema noua...."am facut rost" de o candida si medicul meu este in concediu voi ce ati luat pt candida?
Doamne ai grija si de noi 23+
julyjuly spune:
Diana,
Eu am intrebat la resurse umane daca pe anul 2010 mi se va acorda concediul de odihna integral, ca la angajatii care lucreaza 12 luni in firma sau cumva va fi mai mic in cazul meu pentru ca plec in concediu de maternitate si lipsesc 3 luni din anul in curs de la birou. Mi s-a zis ca se acorda concediul de odihna integral. Nu stiu daca aceasta regula se aplica in toate firmele, pentru ca am cunoscut cazuri in care s-a dat fractionat, adica proportional cu nr. de luni de prezenta la servici in cursul anului respectiv.
Sanatate multa,
july mami de Alex (12.11.2004) 22 sapt. + Tudor Constantin
ALEXA1985 spune:
Burtici, ma ajutati si azi cu un vot?
Citat: |
citat din mesajul lui julyjuly Diana, Eu am intrebat la resurse umane daca pe anul 2010 mi se va acorda concediul de odihna integral, ca la angajatii care lucreaza 12 luni in firma sau cumva va fi mai mic in cazul meu pentru ca plec in concediu de maternitate si lipsesc 3 luni din anul in curs de la birou. Mi s-a zis ca se acorda concediul de odihna integral. Nu stiu daca aceasta regula se aplica in toate firmele, pentru ca am cunoscut cazuri in care s-a dat fractionat, adica proportional cu nr. de luni de prezenta la servici in cursul anului respectiv. Sanatate multa, july mami de Alex (12.11.2004) 22 sapt. + Tudor Constantin |
24+
danaint spune:
Neata fetelor!
Eu sunt rupta de somn. Si am fost si la Synevo la luat sange la prima ora de dimineata (lysteria si toxoplasmoza - nu am anticorpi, pasarica proprie sa vad daca totul e ok ).
Am un randament la firma cred ca ma ocup azi sa imi fac o lista de cumparaturi pt
Ana, nici noi nu avem tv in dormitor. Mie mi se pare cea mai groaznica chestie. In loc sa mai schimbi 2-3 cuvinte cu sotu inainte de culcare, stai si te uiti la tv. pff! Plus ca eu sunt sensibila la zgomote, si nu as putea adormi cu tv deschis...
s25
sunset_zuzi spune:
citat din mesajul lui julyjuly Diana, Eu am intrebat la resurse umane daca pe anul 2010 mi se va acorda concediul de odihna integral, ca la angajatii care lucreaza 12 luni in firma sau cumva va fi mai mic in cazul meu pentru ca plec in concediu de maternitate si lipsesc 3 luni din anul in curs de la birou. Mi s-a zis ca se acorda concediul de odihna integral. Nu stiu daca aceasta regula se aplica in toate firmele, pentru ca am cunoscut cazuri in care s-a dat fractionat, adica proportional cu nr. de luni de prezenta la servici in cursul anului respectiv. Sanatate multa, july mami de Alex (12.11.2004) 22 sapt. + Tudor Constantin |
la mine nu vor sa dea integral firmele astea isi cam fac singure legea lor
danaint spune:
Dintre mamicile cu experienta, care sunt site-urile recomandate pt shopping online pt bebe?
s25
JoAnn spune:
buna dimineata
sunset eu pt candida am luat gynozol ovule 200mg.este un medicament pernis in sarcina.
JoAnn spune:
citat din mesajul lui danaint Dintre mamicile cu experienta, care sunt site-urile recomandate pt shopping online pt bebe? s25 |
da...chiar asa , ca si io sunt curioasa
mirunam spune:
Neata si bine ati venit la coltul durerii
Raportez aceiasi durere cu aceiasi intensitate desi am mers foarte putin (casa - masina - birou). Imi pare rau ca treceti si voi prin asa ceva, dar macar ma intelege cineva
Bravegirl, tare faza cu calutul . Grea perioada cu somnul, la noi intodeauna a fost o lupta iar cand Ema avea varsta Ariannei m-am declarat invinsa. Bona il adormea in 5 minute eu cantam 2 ore degeaba. Daca il adormea ea dormea si 3 ore, daca il adormeam eu dormea maxim 15 min. Ieri a fost pentru prima data, la 6 ani 1/2 cand mi-a adormit in 5 minute si a dormit 3 ore... asa ca nu te lasa Cat despre pozitii dubioase de gravida eu in curand am apucaturi de Michael Jackson din reflex, nu intentionat
Doura, noada doare din cauza ca saculetul impinge in partea terminala a coloanei. Cel mai probabil vei scapa de aceasta durere. Spre deosebire de cea de simfiza, asta mai si trece. Ai grija si la pozitia in sezut, cu cat stai mai corect si ai suport lombar cu atat scapi mai repede.
Sunset, eu la prima sarcina am avut de 2 ori candidoza si am luat ovule Klion. Am scapat din prima dar am facut tratamentul atat cat mi-a prescris dr. Pe prospect scrie ca ar fi contraindicate in primul trimestru. Eu sigur le-am luat in luna a 5-a si in a 7-a.
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 24 +
sunset_zuzi spune:
fetele multumesc de ajutor eu data trecuta am luat Lomexin dar nu aveam simptomele de acum ...oricum il sun pe dr luni dimineata cand ajunge la cabinet dar trebui sa fac ceva pana atunci sa mai scap de simptome