Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (79)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

joy, zii-ne, te rog, niste pozitii care l-ar putea muta pe bebe cand loveste in partea de jos, ca sa stim pe viitor ce sa facem. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

mirunamerci pt info ..si eu cred ac loviturile nu deschid colul..pe toate ne lovesc bb-eii si nu ni s-a deschis colul...azi am fost la sport..adica la 4:45 eram pe faleza si am mers pana la 6 cu o pauza de 1 minut ..apoi am luat ceva de papa si cafeu cu lapte ..am mancat tot langa mare ..era asa frums..ador soarele la rasarit si imediat dupa...bbelina mea a devenit f puternica..primesc lovituri serioase...azi a si sughitat..acum iar are program de lovituri ..aseara s-a intors..s-a simtit f clar..de atunci nu am mai primit lovituri in vezica ci sus aproape de stomac..azi ma duc la doc sa-mi deea "scrisore" din aia pt avion in caz ca-mi cer aia ..poate fac si o echo rapida ..then ma duc sa-mi iau bilet asa ca pregatiti-va pt sapt viitoare..faceti calcule pt ore si loc frumos..eu prefer herastrau pt ca acolo ma simt bine(am crescut la 2 pasi de parcul ala si imi place mult..acum cativa ani erau f ff multe veverite .mai e asa???)

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

orez cu lapte....

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
21+

Mergi la inceput

ana f bineeeeeeeee....eu nu pot sa concep ideea de tv in camera de dormit..si citisem si ca nu e sanatos..

si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Eeee . 3.800 am dat eu un exemplu. Vroiam sa spun ca un copil se naste la 3 kg altul la 4.

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

De fapt stiu ce nu toti copii la nastere au fix 3.8 kg , sunt si mai mici si mai mari, dar totusi sunt ingrijorata pt ca pana la eco de 18 sapt bebe iesea mai mic cu 3 zile , la aceasta morfologie a iesit mai mic cu 10 zile. Acum repet eco la 2 saptamani sa vedem cum se dezvolta. Voi ajunge la eco sapt viitoare pe joi sau vineri, dar sunt ft nerabdatoare sa imi spuna ca totul este ok.
Lore tu spuneai ca ai control cam rarut. Daca vrei pentru linistea ta eu iti pot recomanda un medic la Municipal la care sa mergi sa faci eco atunci cand consideri ca e necesar pt linistea ta. Daca e contacteaza-ma pe adresa de mess alicascarlat.

24+

3.800 kg? Pai eu am fost micuta rau atunci, am avut la nastere in jur de 3.200. Bine, mi-a zis mama, ca nu tineam eu minte ...
Am recuperat intre timp, acum sunt ditamai capra, dar la nastere am fost micuta.

19+

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Joy, ce bine-ar fi fost sa fie asa usor... Insa ma urmareste visul, pentru ca mi-am visat bunicii si un strabunic(deja morti), plus rude care inca traiesc, toti erau ba pe punctul de a muri, ba eram la o inmormantare, in fine, f urat. Si nu inteleg legatura. Sper sa uit, pana deseara.
Bebe David e activ rau, nu numai Doura e singura cu "my vezica" lovita la greu, si-al meu tot pe-acolo se aseaza. Ca sa-l "mut", stau pe partea stanga, macar nu mai apasa in locul ala, ieri si azi am fost la baie de 1 milion de ori. Plus ca sunt f f f balonata!!
Am vazut ca discutati de greutatea lui bebe, al meu avea 565 gr la 22 sapt si 3 zile. De 2 zile am observat ca s-a mai marit si burtica, probabil a crescut si el. Ah, sunt buimaca, nu am 25 de sapt si 2 zile, am 26 de s si 2 zile...

Ana
25s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

acum cativa ani erau f ff multe veverite .mai e asa???)

si 24+ cu

Da! E plin. Tebuie sa ne luam nuci la noi si daca le ciocanim vin imediat sa pape. E asa distractiv...

Fetelor multumesc pentru raspunsuri. Dl tot loveste si eu mor aici de frica. Am senzatia ca il simt din ce in ce mai jos, daca eram acasa faceam lumanarea, zau . Macar asa dadea in gol...

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

offf..la mine fac dezinsectie pe scara blocului....sper sa nu patesc nik...mai bine plecam de acasa...dar acu e prea tarziu...

21+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Ana cate kg ai luat ca tu erai super slaba?

Eu una am 9 kg peste, conform cantarului pe care il suspectez de dereglare... pai ce am lua 3 kg in 3 saptamani?? Si nici nu le vad...

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 24 +

Mergi la inceput

allinushca multumim pt mail-ul cu evitarea epiziotomiei ..mi l-am downloaded ..ma apuc de citit cand ma intorc

si 24+ cu

Mergi la inceput