Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (79)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Nu ma mai mir ca am colul ba scurt ba deschis... bebe loveste numai in jos, azi cel putin e chitit pe aceasta miscare si sunt la birou, nu il pot pacali.

Oare loviturile lui nu ajuta la deschiderea colului?? Hai ca mai lansez o paranoia...

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

neata ca de obicei sunt moarta de somn dar o sa-mi revin eu si am si o problema noua...."am facut rost" de o candida si medicul meu este in concediu voi ce ati luat pt candida?

Doamne ai grija si de noi 23+

Extern poti folosi unguent canesten, recomandat de ginecolog la mine in sarcina. Pt intern as astepta sa se intoarca medicul din concediu (eu am folosit tot canesten, ovule, insa e bine cand bagi un medicament acolo sa ai acordul medicului tau).

nu e grav, va trece

Victoria, mami de Anna Sofia, 24+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Teoretic loviturile nu deschid colul

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

858 SMS PENTRU COPII!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21
Pentru ca e asteapta ca nasterea sa aiba loc mai devreme in cul gemenilor si tb sa iti trimita din timp kitul de recoltare. De fapt iti trimit contractele, tu le completezi si le trimiti inapoi, urmeaza ca ei sa iti trimita kitul. Operatiunea dureaza cam 1 sapt. Cu kitul de recoltare mergi cand vine momentul nasterii si dr.ul stie ce are de facut. Dupa ce ai nascut, tu sau sotul sunati la un numar pe care ti-l da CBC si ei ridica sangele placentar recoltat de la spital. peste 2-3 luni, iti vine o instiintare acasa, despre cat s-a recoltat, calitatea si factura.

Mie mi se pare simpla procedura.

Felicitari pt burtica, e o frumusete si se vede ca are un ritm de crestere mai rapid, ca doar sunt 2 printese inauntru

Joy exact asa mi-a zis si dna de acolo.

miruna si la mine cand loveste jos imi e frica sa nu afecteze colul...

21+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

fetelor unde sunteti???
voi ati plecat toate sa va faceti lapte cu orez???ha???

Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

57.5 kg, la 25 de saptamani si 2 zile. Am devenit obsedata de controlul greutatii.

Ana
25s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Si bebele meu lovea ieri dupamasa in partea de jos si, la fel ca si voi, si eu ma tem sa nu imi afecteze colul cand face tumbele astea.

22+
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
FIV1 reusit, Wunschbaby Viena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Nu ma mai mir ca am colul ba scurt ba deschis... bebe loveste numai in jos, azi cel putin e chitit pe aceasta miscare si sunt la birou, nu il pot pacali.

Oare loviturile lui nu ajuta la deschiderea colului?? Hai ca mai lansez o paranoia...

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 24 +

In afara de senzatia neplacuta, nu are ce sa se intample. Dac erai acasa iti recomandam niste pozitii de stat care sa il mai mute pe bebe

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Citat:
citat din mesajul lui JoAnn

fetele, am mai pus 2 pozici cu burtica pe picasa .
sa vad ce parere aveti...daca e mare sau nu...

Forever,Michael

Joann ce burtica frumoasa si rotunda. Suntem mai mari ca cele de 21s cu un singur bebe, asta ie clar!

sugubina +21 cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Extern poti folosi unguent canesten, recomandat de ginecolog la mine in sarcina. Pt intern as astepta sa se intoarca medicul din concediu (eu am folosit tot canesten, ovule, insa e bine cand bagi un medicament acolo sa ai acordul medicului tau).

nu e grav, va trece

David Lloyd George

eu data trecuta am luat Lomexin la recomandarea medicului...asta mai pe la inceputul sarcinii...si ma gamdeam acum sa-mi iau un ovul, daca atunci ma lasat sa-l iau cu atat mai mult m-ar lasa acum cand sarcina e mai mare nu?

Doamne ai grija si de noi 23+

Mergi la inceput