Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (79)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Mi-a spus ca trebuie sa ii urmarim dezvoltarea.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Lidia, felicitari pentru semnatura!

Fidea cu lapte, orez cu lapte ... ce-aveti cu mine? Eu muncesc de azi-dimineata, ajung diseara acasa si am si treaba la bucatarie...

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

Alexa multumesc....
o sa mai stau totusi putin pana pe la 23 de sapt...sa vedem cum mai evolueaza pana atunci gazutele mele

21+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

De fapt stiu ce nu toti copii la nastere au fix 3.8 kg , sunt si mai mici si mai mari, dar totusi sunt ingrijorata pt ca pana la eco de 18 sapt bebe iesea mai mic cu 3 zile , la aceasta morfologie a iesit mai mic cu 10 zile. Acum repet eco la 2 saptamani sa vedem cum se dezvolta. Voi ajunge la eco sapt viitoare pe joi sau vineri, dar sunt ft nerabdatoare sa imi spuna ca totul este ok.
Lore tu spuneai ca ai control cam rarut. Daca vrei pentru linistea ta eu iti pot recomanda un medic la Municipal la care sa mergi sa faci eco atunci cand consideri ca e necesar pt linistea ta. Daca e contacteaza-ma pe adresa de mess alicascarlat.

24+

3.800 kg? Pai eu am fost micuta rau atunci, am avut la nastere in jur de 3.200. Bine, mi-a zis mama, ca nu tineam eu minte ...
Am recuperat intre timp, acum sunt ditamai capra, dar la nastere am fost micuta.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

buna burticutelor colorate!!!

am aparut si eu cu o mare stare de lesin..nu stiu de ce..cred ca mi-a scazut glicemia.

22+ si ingeras in ceruri

incearca ceva dulce poate te ajuta

Doamne ai grija si de noi 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie
Fidea cu lapte, orez cu lapte ... ce-aveti cu mine? Eu muncesc de azi-dimineata, ajung diseara acasa si am si treaba la bucatarie...

chiar asa....si eu sunt home alone si nu are cine sa imi faca...
de fapt daca stau sa ma gandesc ....am lapte pasteurizat...imediat fierb niste orez si le pun impreuna sa dea un clocot...si de o pofta merge

Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

alexa cat costa la dr asta o eco si cat costa morfologia?

Doamne ai grija si de noi 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

BraveGirl ai grija cu contractiile si incearca sa srai mai linistita..eu te admir foarte mult ca nu te sperii din cauza lor. eu la orice intaritura de burtica(pt ca, contractiile nu sunt dureroase) incep sa plang de frica.

Miruna pupici multi sa treaca durerea... vai de noi cu durerile astea....

legat de celulele stem m-am gandit tot la Cord Blod, insa am auzit si de firma asta din Danemarca. ramane sa ne hotaram.

bebe al meu are 500 de grame

22+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui JoAnn

aaa...fetele sunai la CBC si au zis ca in cazul gemenilor trebuie facute "tratativele" cu 3 luni inainte de DPN.

Forever,Michael

Pentru ca se asteapta ca nasterea sa aiba loc mai devreme in cazul gemenilor si tb sa iti trimita din timp kitul de recoltare. De fapt iti trimit contractele, tu le completezi si le trimiti inapoi, urmeaza ca ei sa iti trimita kitul. Operatiunea dureaza cam 1 sapt. Cu kitul de recoltare mergi cand vine momentul nasterii si dr.ul stie ce are de facut. Dupa ce ai nascut, tu sau sotul sunati la un numar pe care ti-l da CBC si ei ridica sangele placentar recoltat de la spital. peste 2-3 luni, iti vine o instiintare acasa, despre cat s-a recoltat, calitatea si factura.

Mie mi se pare simpla procedura.

Felicitari pt burtica, e o frumusete si se vede ca are un ritm de crestere mai rapid, ca doar sunt 2 printese inauntru

Victoria, mami de Anna Sofia, 24+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Buna dimineata si de la mine!
Va invit la o si la o fidea cu lapte, mi-a facut pofta una din burtici, nu-mi amintesc daca Ratusca sau Beatrice.
In alta ordine de idei, am visat f f urat.
Lidia, felicitari pentru schimbarea de semnatura!

Ana
25s, viitoare mami de, David Ciprian

Deschide fereastra, sa vezi ce repede se risipesc visele urate...

Victoria, mami de Anna Sofia, 24+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput