Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (79)
Raspunsuri - Pagina 13
sunset_zuzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALEXA1985 De fapt stiu ce nu toti copii la nastere au fix 3.8 kg , sunt si mai mici si mai mari, dar totusi sunt ingrijorata pt ca pana la eco de 18 sapt bebe iesea mai mic cu 3 zile , la aceasta morfologie a iesit mai mic cu 10 zile. Acum repet eco la 2 saptamani sa vedem cum se dezvolta. Voi ajunge la eco sapt viitoare pe joi sau vineri, dar sunt ft nerabdatoare sa imi spuna ca totul este ok. Lore tu spuneai ca ai control cam rarut. Daca vrei pentru linistea ta eu iti pot recomanda un medic la Municipal la care sa mergi sa faci eco atunci cand consideri ca e necesar pt linistea ta. Daca e contacteaza-ma pe adresa de mess alicascarlat. 24+ |
alexa bine ca ai zis de medicul ala daca o sa am nevoie o sa apelez si eu la tine ...in alta ordine de idei am inteles ca nu ar trebui sa ne ingrijoram pentru diferentele astea de greutate, in primul rand pentru ca este estimativa si in al doilea rand pentru ca mai are timp sa recupereze . Am inteles ca bebei pot fi mai micuti daca mama are anemie sau daca are IR-urile crescute.....mie la 18 sapt mi-a zis ca sunt mari dar nu sunt relevante si ca sa le verific la moroflogie .....si bineinteles la morfologie nu mi-a masurat Ir-urile sau cel putin pe fisa nu scrie nimic de ele si daca insist cu asta zice ca tot eu sunt nebuna si paranoia
Doamne ai grija si de noi 23+
ratusca83 spune:
buna burticutelor colorate!!!
am aparut si eu cu o mare stare de lesin..nu stiu de ce..cred ca mi-a scazut glicemia.
BraveGirl ai grija cu contractiile si incearca sa srai mai linistita..eu te admir foarte mult ca nu te sperii din cauza lor. eu la orice intaritura de burtica(pt ca, contractiile nu sunt dureroase) incep sa plang de frica.
Miruna pupici multi sa treaca durerea... vai de noi cu durerile astea....
legat de celulele stem m-am gandit tot la Cord Blod, insa am auzit si de firma asta din Danemarca. ramane sa ne hotaram.
bebe al meu are 500 de grame
22+ si ingeras in ceruri
misticgirl spune:
ALEXA, am mai scris acum cateva sapt despre greutatea bb in burtica, dar pt ca vad ca te ingrijorezi, am sa repet: nu te ingrijora daca la 22 sapt si ceva bb avea cu cateva zeci de grame mai putin decat in grafic, masuratorile echografice nu sunt f. precise. BB meu avea la 22 sapt 450 g si parea cu doar o zi mai mic decat in grafice. Tinand cont de faptul ca aceste masuratori au de obicei o marja de eroare de +/-50g, eu zic ca bebelina este OK. Pentru linistea ta, repeta echo la 2 saptamani, mananca bine (nu numai legume si fructe) si vei vedea ca la urmatoarea echo o sa fie mai grasuta.
Claudia 24+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
ALEXA1985 spune:
Mie mi le-a masurat si a zis ca sunt foarte bune. Bebe e in curba de crestere. Am facut morfologia de 2 ori. Dupa ce am facut la Filantropia am fost si la medicul despre care iti spuneam , pt ca medicul meu mi-a sp sa ne mai vedem la o luna, dar puteam sta atat fara sa stiu nimic? Asa ca sapt viitoare merg iar la Municipal pt o ecografie. La Filantropia am stat cam 35-40 min, aici m-a tinut aproape o ora. Plus ca la Filantropia nu ii vedea stomacul pt ca il golise si m-a speriat , m-a chemat peste o saptamana,iar la osul nazal scrisese pare prezent si ma intreba daca a fost vazut la eco de 12 sapt, dar eu in ziua urmatoare eram la celalalt care m-a tinut pana mi-a aratat stomacul si tot ce l-am intrebat. A spus ca bebe isi goleste stomacul cam la 30 min. Si m-a tinut cat a fost necesar desi era o mare coada la usa. Mi se pare de exceptie doctorul.Plus ca el asta face , numai ecografii.
Citat: | ||
citat din mesajul lui sunset_zuzi
alexa bine ca ai zis de medicul ala daca o sa am nevoie o sa apelez si eu la tine ...in alta ordine de idei am inteles ca nu ar trebui sa ne ingrijoram pentru diferentele astea de greutate, in primul rand pentru ca este estimativa si in al doilea rand pentru ca mai are timp sa recupereze . Am inteles ca bebei pot fi mai micuti daca mama are anemie sau daca are IR-urile crescute.....mie la 18 sapt mi-a zis ca sunt mari dar nu sunt relevante si ca sa le verific la moroflogie .....si bineinteles la morfologie nu mi-a masurat Ir-urile sau cel putin pe fisa nu scrie nimic de ele si daca insist cu asta zice ca tot eu sunt nebuna si paranoia Doamne ai grija si de noi 23+ |
24+
Lidia_P spune:
citat din mesajul lui JoAnn fetele, am mai pus 2 pozici cu burtica pe picasa . sa vad ce parere aveti...daca e mare sau nu... 21+ viitoare mami de gemene www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">Forever,Michael |
mama da ce burtica mare ai....este super frumoasa....sa iiti traiasca bb si sa stea la caldurica in burtica pana la 40 sap
25+
ana_o spune:
Buna dimineata si de la mine!
Va invit la o si la o fidea cu lapte, mi-a facut pofta una din burtici, nu-mi amintesc daca Ratusca sau Beatrice.
In alta ordine de idei, am visat f f urat.
Lidia, felicitari pentru schimbarea de semnatura!
Ana
25s, viitoare mami de, David Ciprian
JoAnn spune:
Alexa deci cate eco ai facut si la ce interval???? ca si io vreau sa repet morfologica si sunt disperata sa nu fie prea dese eco....
in mod siguuuur am luat-o razna
aaa...fetele sunai la CBC si au zis ca in cazul gemenilor trebuie facute "tratativele" cu 3 luni inainte de DPN.
ratusca83 spune:
ana eu sunt cu fideaua cu lapte..azi vreau sa-mi fac orezv cu lapte si sa pun dulceata deasupra...
lidia felicitari pt semnatura
22+ si ingeras in ceruri
ALEXA1985 spune:
Pai eco nu afecteaza . Scrie pe ultima morfologie facuta la Filantropia . Eu pana acum faceam la luna. Am facut pe 20 morfo la Filantropia , pe 22 am fost la celalalt dr si o sa merg sapt viitoare joi sau vineri iar la medicul la Municipal.
24+
JoAnn spune:
citat din mesajul lui Lidia_P mama da ce burtica mare ai....este super frumoasa....sa iiti traiasca bb si sa stea la caldurica in burtica pana la 40 sap 25+ |
...multumim
fetelor voua cum va e parul...ca al meu e asa aspru si nu pot sa il aranjez de nicio culoare ...de asta nici nu apar cu totul in poze....
am nevoie urgenta de un mers la coafor....dar mai las un pic ...