Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (79)
Raspunsuri - Pagina 12
diana.b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lidia_P neata burtici astazi dam de baut am schimbat semnatura si ne-au trecut si durerile de mijloc va pe toate 25+ |
bravoooooooo! felicitari
22+
diana.b spune:
citat din mesajul lui ALEXA1985 http://soferderomania.promotor.ro/ALEXA85 Off, uitasem. 24+ |
doar 119 banuti.... nu inteleg de ce asa putin!!!
care e logica
22+
Lidia_P spune:
legat ce celule stem si eu tot la cord blood am sa apelez chiar daca sunt din Romania.....pe mine m-a convins BraveGirl, sincer aveam nevoie de coneva care a recoltat cu ei si care sa fie multumit sau invers pt a lua hotararea....sunt sigura ca totul depinde si de cum avem noroc ca putem sa ne ducem si la o firma din Danemarka si sa ramana foarte putin sange in cordon sau sa fie putine celule in sange si sa pierdem bani
25+
ALEXA1985 spune:
Va multumesc pentru voturi.
Eu ce sa mai spun ca bebelusa mea la 22 sapt si 3 zile avea 415 grame. E mai mica cu 10 zile. I s-a mai intamplat cuiva?
24+
lorin7774 spune:
neata
pentru cine vroia lamuriri despre concediu de odihna proportinal cu timpul efectiv lucrat, acest link mi se pare ca lamureste lucrurile
http://www.avocatnet.ro/content/forum|displayTopicPage/topicID_79505/concediul-de-odihna-se-scade-din-concediul-medical.html
Alexa, votat !
la 21 de saptamani si 2 zile noi aveam 412 grame. Dr a zis ca e ok, nu o sa fie mare la nastere, m-a intrebat cate grame a avut primul copil si a estimat o greutate asemanatoare si acum (Miruna a avut 3,100)
o zi buna tuturor, fara dureri si alte nebunii, cu mai mult somn si pentru voi si pentru copii
-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
21+
beatrice75 spune:
citat din mesajul lui Lidia_P legat ce celule stem si eu tot la cord blood am sa apelez chiar daca sunt din Romania.....pe mine m-a convins BraveGirl, sincer aveam nevoie de coneva care a recoltat cu ei si care sa fie multumit sau invers pt a lua hotararea....sunt sigura ca totul depinde si de cum avem noroc ca putem sa ne ducem si la o firma din Danemarka si sa ramana foarte putin sange in cordon sau sa fie putine celule in sange si sa pierdem bani 25+ |
Stiu ca la firma din Danemarca, celule sunt recoltate manual, nu mecanic, prin urmare se poate recolta o cantitate mai mare de celule, dar asta e, pretul este destul de mare.
24+
sunset_zuzi spune:
bebelina mea la 22 sapt avea 415 g....la morfologie...sper sa recupereze si sa fie mai grasana
Doamne ai grija si de noi 23+
ALEXA1985 spune:
Da si a mea la fel. Mie imi e tare frica sa nu pateasca bebelusa ceva. Sau e normal sa fie si bebei mai mici?
24+
JoAnn spune:
fetele, am mai pus 2 pozici cu burtica pe picasa .
sa vad ce parere aveti...daca e mare sau nu...
ALEXA1985 spune:
De fapt stiu ce nu toti copii la nastere au fix 3.8 kg , sunt si mai mici si mai mari, dar totusi sunt ingrijorata pt ca pana la eco de 18 sapt bebe iesea mai mic cu 3 zile , la aceasta morfologie a iesit mai mic cu 10 zile. Acum repet eco la 2 saptamani sa vedem cum se dezvolta. Voi ajunge la eco sapt viitoare pe joi sau vineri, dar sunt ft nerabdatoare sa imi spuna ca totul este ok.
Lore tu spuneai ca ai control cam rarut. Daca vrei pentru linistea ta eu iti pot recomanda un medic la Municipal la care sa mergi sa faci eco atunci cand consideri ca e necesar pt linistea ta. Daca e contacteaza-ma pe adresa de mess alicascarlat.
24+