Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (79)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Miruna, eu nu ma las cu somnul. eu de fel, sunt f rea de somn. Nu stiu cum am rezistat pana acum. Sotul zice ca maternitatea m-a schimbat fizic mult, si nu in bine ...nu mai e de acord acum sa-l alaptez pe bebe la cerere, ca la Arianna cererea era mare ...eram suzeta ei. Eu visez acum ca voi avea un bebe care papa si apoi face nani 3-4 ore. Adica sa am si eu doar o trezire pe noapte in intervalul 0-6. Ca la Arianna ajunsesem si la 4-5 treziri in intervalul asta. Eram zombi. O sa va scriu o data cum arata la mine ziua cu ea, pe la o luna, ca noaptea nu aveam ce nota, ca era doar supt si supt si supt

PS: e sotul acasa, a venit si menajera, asa ca am timp de cafea

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 25+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DIMITRA_R spune:

ALEXA votat!
buna,fetelor!
DURA multumesc!
dragelor,nu mai rezist...aseara am avut niste arsuri,cred ca mor...si bebe face miscare in fiecare noapte pe la 3...
sambata o sa plec in vacanta si o sa imi fie tare dor de voi!
revin

LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)22s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Si ieri si azi m-am trezit la 4.30 ca imi apasa pe vezica, am adormit putin spre dimineata, m=-am trezit brusc in fund in jur de ora 9 din cauza carceilor, m-am plimbat putin prin casa si apoi am revenit repede la pat din cauza starilor de lesin.

Am ramas la pag 6, ma duc sa citesc din urma

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Bravegirl si eu am fost suzeta . Dl adormea la san, cand il puneam in pat se mai trezea de vreo 4-5 ori si dupa ce il consideram adormit aveam la dispozitie 30 min, de somn apoi o luam de la capat. Se mai intampla sa doarma 1 ora... dar asta la inceput. Cand a dormit 6 ore legate am sarit din pat cu frica ca s-a sufocat copilul .

Poate reusesti sa o obisnuiesti pe Arianna cu un program de somn pana apare bebe. Eu sper sa reusesc sa ii culc la pranz impreuna, sa stau linistita 2-3 ore... repet, sper .

Nu stiu vreo recomandare miraculoasa de adormit copii, ca astia nu obosesc ca noi, nu se lasa pacaliti si 5 minute de somn pentru ei sunt cat 3 ore pentru noi. Poate doar cu incapatanare, stand cu ei ore in sir pana adorm si se obisnuiesc cu somnul de pranz. Dar ce sa zic, la mine a dat roade abia acum

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

fetelor care sunt in sap 25 am si eu o intrebare....eu la ultimul control (cel dupa faza cu masina) mi-a spus medicul de garda la urgente ca bb meu are 950 gr.....eu m-am uitat pe aici si am vazut ca aceasta greutate ar trebui sa o aiba undeva pe la 7 luni si ceva....ca sa nu mai spun ca atunci cand am fost la morfofetala (adica la 22 sap) bb avea 600 gr....e normal sa ia 300 gr in 3 sap? bb vostri cate gr au?

25+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Citat:
citat din mesajul lui JoAnn

fetele care recoltati celule stem...ati luat deja legatura cu firma la care o sa apelati???
eu ma gandesc, ca cel putin in cazul meu ar cam trebui deja,sa vb. sa imi trimita contract sau ce trebuie, ca taaaare imi e frica sa nu nasc mai devreme....

21+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

La baby expo i-am intrebat pe cei de la cordblood cand ar tb sa semnez contractul, si au zis la jumatatea lunii a saptea. Asa ca atunci mi-am planificat treaba asta.

s25

Da si eu tot atunci am luat legatura cu ei si acelasi lucru au zis. dar erau niste fete lesinate ca nu stiau nicidecum sa-si faca reclama, in schimb celelalte firme, in special firma din Danemarca-super prezentare. Aveau raspuns pt fiecare intrebare. Dar asta e, Cord Blood-ul este cel mai ieftin, permit si plata in rate chiar pe o perioada de un an.In schimb, mi-e asa de frica de lucrul romanesc!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia_P

fetelor care sunt in sap 25 am si eu o intrebare....eu la ultimul control (cel dupa faza cu masina) mi-a spus medicul de garda la urgente ca bb meu are 950 gr.....eu m-am uitat pe aici si am vazut ca aceasta greutate ar trebui sa o aiba undeva pe la 7 luni si ceva....ca sa nu mai spun ca atunci cand am fost la morfofetala (adica la 22 sap) bb avea 600 gr....e normal sa ia 300 gr in 3 sap? bb vostri cate gr au?

25+

Lidia ai al meu e gigant ca al tau . Greutatea este orientativa si este stabilita in functie de dimensiuni. Pot fi mai micuti sau mai mari. La mine este mai mare deoarece si dimensiunile sunt peste normal si am si antecedente .

Daca si la tine dimensiunile il dau ca fiind mai maricel atunci ai un bebeloi bine dezvoltat . Oricum eu nu am auzit de bebei care sa apara mai grasi si in realitate sa fie mai slabi, ci doar de situatia inversa. Adica la eco pareau mai mici si in realitate erau mai mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

Citat:
citat din mesajul lui julyjuly

Diana,

Eu am intrebat la resurse umane daca pe anul 2010 mi se va acorda concediul de odihna integral, ca la angajatii care lucreaza 12 luni in firma sau cumva va fi mai mic in cazul meu pentru ca plec in concediu de maternitate si lipsesc 3 luni din anul in curs de la birou. Mi s-a zis ca se acorda concediul de odihna integral. Nu stiu daca aceasta regula se aplica in toate firmele, pentru ca am cunoscut cazuri in care s-a dat fractionat, adica proportional cu nr. de luni de prezenta la servici in cursul anului respectiv.

Sanatate multa,

july mami de Alex (12.11.2004) 22 sapt. + Tudor Constantin

exact acelasi raspuns l-am primit si eu ... dar cum parerile sunt impartite si in plus, nu mi se pare prea logic varianta de la RH, sunt in cautare de un articol de lege care sa ateste sau sa nege acest lucru
vreau sa fiu sigura...
asa sunt eu!

22+

Mergi la inceput

Doura si eu mananc combinatia aceea, branzica cu miere

Suzi, da-ti cu crema Canesten pana mergi la dr.

Ann, vezi ca exista pe forum un capitol Cordblood in care reprezentante ale firmei, raspund noua, "forumistelor"!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Citat:
citat din mesajul lui Lidia_P

25+

Lidia ai al meu e gigant ca al tau . Greutatea este orientativa si este stabilita in functie de dimensiuni. Pot fi mai micuti sau mai mari. La mine este mai mare deoarece si dimensiunile sunt peste normal si am si antecedente .

Daca si la tine dimensiunile il dau ca fiind mai maricel atunci ai un bebeloi bine dezvoltat . Oricum eu nu am auzit de bebei care sa apara mai grasi si in realitate sa fie mai slabi, ci doar de situatia inversa. Adica la eco pareau mai mici si in realitate erau mai mari

intr-adevar la toate ecografiile el a fost tot timpul cu o sap si ceva mai mare.... nu ma deranjeza ca este mai grasunel pt ca si eu sunt si oricum eu vreau un bebe grasunel ca aia sunt cei mai frumosi

25+

Mergi la inceput