Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (79)
Raspunsuri - Pagina 17
Vasari spune:
Alexa, bafta la eco, desi e abia sapt viitoare. Asta zic si eu, sa nu te ingrijorezi, bb nu creste constant, iar greutatea e estimativa.
Te rog da-mi si mie PM cu info despre eco la Municipal. Multumesc mult.
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 20+
sugubina spune:
Buna buna!
va ziceam ieri ca fac crispy strips. Am facut si sos de maioneza cu usturoi. A iesit NEBUNIE MAXIMA! Dintr-un piept de pui cu os a iesit o farfurie plinaaa!
Dar ce a urmat..de la usturoi am baut noaptea la apa..si simteam ca si miroooos..am facut cis de 4-5 ori...A plecat Pufescu la 7 la servici si asa m-am mai labartat si eu in pat. M-am sculat la 11 din cauza somnului intrerupt.
Acu ma pregatex sa scot Purcica si sa iau niste rosiute. Azi manc salata!
sugubina +21 cu Puficele
JoAnn spune:
sugubina, moama ce delicatete facusi...
tu ai baut apa de la usturoi....lasa ca am mancat eu intr-o seara branza sarata si cu castraveti murati... deh pofta de embarazada...sa vezi atunci cantitate de apa bauta...
apropo pune si tu o poza sa comparam burticile
Lidia_P spune:
am sunat si eu acum la Cord Blood si saptamana viitoare imi trimite contractul....cica bine ca am sunat acum ca sa avem timp sa facem toate procedurile....vroiam sa o intrb pe BraveGirl pt cate kg i-au spus cei de la Cord Blood ca s-au recoltat celule stem la Arianna....imi cer scuze daca a mai spus si eu nu am retinut dar neruronul este de vina
25+
ana_o spune:
Miruna, am plecat cu 49 de kg, cand am aramas(subponderala, pentru 170 inaltime), deci am luat 8.5 kg. Pe cantarul DC in luna a 6-a trebuie sa am intre 57.2 si 58.7. Deci inca pot sta linistita. Dar sa stii, nici la mine nu se vad kg astea, mainile si picioarele sunt tot subtiri, doar fundul si burtica(evident), au crescut.
Ana
25s, viitoare mami de, David Ciprian
ana_o spune:
Ar trebui sa sun si eu la CBC? Vad ca toate ati cam sunat...
Ana
25s, viitoare mami de, David Ciprian
Joy21 spune:
Ma inscriu si eu in grupul burticilor cu bebei care au activitate intensa la ore tarzii (1-2) noaptea. Vad ca se tot repeta programul. Sper isi dea repede seama de diferenta zi/noapte cand se va naste
Victoria, mami de Anna Sofia, 24+ cu inimioara
David Lloyd George
MSymo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALEXA1985 http://soferderomania.promotor.ro/ALEXA85 Off, uitasem. 24+ |
Alexa, votat - 185!
Symo 26+ Diana Nicole
geniusamb spune:
Fetelor, am introdus datele pe calculatorul DC - legat de cate kg ar trebui sa am. Sunt ok, 59 (de la 51) insa in luna a 9a imi spune 70 kg????????????????????? Nu concep asa ceva!!! Pana acum spuneam ca ar fi bine sa ajung la max 60. Dar am 60 in luna a 6a.
25+
Joy21 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sunset_zuzi
eu data trecuta am luat Lomexin la recomandarea medicului...asta mai pe la inceputul sarcinii...si ma gamdeam acum sa-mi iau un ovul, daca atunci ma lasat sa-l iau cu atat mai mult m-ar lasa acum cand sarcina e mai mare nu? Doamne ai grija si de noi 23+ |
Daca ai mai folosit Lomexim in sarcina, sigur nu e nici o pb. Incerca eventual mai intai unguentul lomexim, pt neplacerile externe.
Victoria, mami de Anna Sofia, 24+ cu inimioara
David Lloyd George