Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (79)
Raspunsuri - Pagina 10
Lidia_P spune:
neata burtici
astazi dam de baut am schimbat semnatura si ne-au trecut si durerile de mijloc
va pe toate
25+
ALEXA1985 spune:
Felicitari.
Citat: |
citat din mesajul lui Lidia_P neata burtici astazi dam de baut am schimbat semnatura si ne-au trecut si durerile de mijloc va pe toate 25+ |
24+
sunset_zuzi spune:
lidia felicitariii
Am uitat sa ma laud aseara am fost la Shrek a fost superrr eu care sunt fan desene animate mi-a placut la nebunie...l-am "fortat" si pe sot sa mearga nu era el fff incantat , dar pana la urma ia placut si am avut o seara frumoasa
Doamne ai grija si de noi 23+
JoAnn spune:
fetele care recoltati celule stem...ati luat deja legatura cu firma la care o sa apelati???
eu ma gandesc, ca cel putin in cazul meu ar cam trebui deja,sa vb. sa imi trimita contract sau ce trebuie, ca taaaare imi e frica sa nu nasc mai devreme....
JoAnn spune:
Alexa 239 banuti
danaint spune:
citat din mesajul lui JoAnn fetele care recoltati celule stem...ati luat deja legatura cu firma la care o sa apelati??? eu ma gandesc, ca cel putin in cazul meu ar cam trebui deja,sa vb. sa imi trimita contract sau ce trebuie, ca taaaare imi e frica sa nu nasc mai devreme.... 21+ viitoare mami de gemene www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">Forever,Michael |
La baby expo i-am intrebat pe cei de la cordblood cand ar tb sa semnez contractul, si au zis la jumatatea lunii a saptea. Asa ca atunci mi-am planificat treaba asta.
s25
julyjuly spune:
Alexxia,
Te-am votat, cred ca ai 245 de banutzi de la mine.
O zi usoara
july mami de Alex (12.11.2004) 22 sapt. + Tudor Constantin
JoAnn spune:
citat din mesajul lui danaint La baby expo i-am intrebat pe cei de la cordblood cand ar tb sa semnez contractul, si au zis la jumatatea lunii a saptea. Asa ca atunci mi-am planificat treaba asta. s25 |
dap...in conditiile in care nu stai cu frica sa nu nasti mai devreme...
dar daca gazele mele sa grabex??? si nu ajunge trusa????
acusica sun si ma interesez la ei...
BraveGirl spune:
Cei de la cordblood trimit pe cineva la spital dc ai contract cu ei si nu ti-a ajuns kit-ul de recoltare. asa mi-au spus mie. eu cu ei am colaborat la Arianna si am fost f multumita. Sotul facuse o incurcatura cu plata si au fost draguti si desi nu le intrasera banii in contul care trebuia, nu au donat celulele,, asa cum scria in contract, desi luni de zile noi nu ne-am interesat dc le-au intrat banii.
Acum o sa vad cu cine o sa fac contract. poate tot cu ei dc imi stocheaza in alta parte celulele, ca am eu un pitic, sa nu fie d ela ambii copii in aceeasi locatie, ca de, dc ia foc cladirea
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 25+
POZE CU PRINTESA
BEBE2