La Multi Ani Iulika-Dovlecei in sarbatoare173
Raspunsuri - Pagina 7
iulia0807 spune:
Iulika,La multi ani,fata frumoasa!Sa ai parte de toate bucuriile e pamantul acesta alaturi de copiii tai,de sotz si de toti cei dragi!sanatate si numai bine!te pupam
Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/
liliac1 spune:
Iulika
Bia vai de mine, cum am ajuns io guru al salamurilor .
Eu ma dau de gol. Pana mea, n-am nimic de pierdut. V-am pove ce priveliste am, da? Ei, pe langa containerele minunate am si-o parcare de mare clasa unde se aduna seara spre noapte toata crema cartierului. Isi aduna sticlele de bere, deschid Dacia 1300 si dau drumul la muzici si fac cultura literara si muzicala tuturor celor din preajma. De-acolo am invatat ca exita mai mult de 2-3 injuraturi si tot de-acolo sunt la curent cu tot ce misca in materie de noutati de la fabrica de preparate aka salamuri, guse si altele de genul . Mai, si sa ma vedeti cum sufar alaturi de ei!!! Asa ceva...mai rar. Rafinament de mare tinuta morala si intelectuala
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
raluk16 spune:
Iulika
Techila
Bia ai dreptate, sunt sigura ca nimeni nu a spus nimic din rautate, totul a fost o neintelegere.
Monique unde mergeti in Italia? Te-as fi intrebat si hotelul, dar sa mi-l spui eventual dupa ce vii, sa nu crezi ca vreau sa vin sa va urmaresc .
Fetele tale sunt minunate, vi le-ati facut foarte bine, una sa semene perfect cu tati si cealalta cu mami! Frumoase frumoase . Si mama lor frumoasa tare! `
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
liliac1 spune:
cris ce faina ar fi o intalnire la nivel inalt cu dovleceii Si sa ma uit si eu la pozele voastre ca noi nu cred ca avem cum sa facem si deplasari anul asta.
Sa va spun programul nostru de septembrie: 11- nunta cununa prietena mea, 15- incepe scoala, 18- botez nepoata-mea, 25-nunta vara-mea, 29 ziua lu' fii-mea !! Deci, eu ma impusc ca nu stiu de unde sa scot atatia bani cat sa ma descurc cu toate. Pe langa astea vin de-alea simpatice a la Ioana: casco, rate, rca, revizii...
Probabil ca o sa facem magii sa ne revenim pana in anul nou
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
doris_79 spune:
Iulika, LA MULTI ANI!sa fii sanatoasa alaturi de familia ta si o fetita minunata , la fel ca fratele ei.Jur ca m-am gandit la Tequila atunci cand ai zis ca ai un buchet de flori.
M onica, am vazut si noi pozele cu Dragos. C e mare si ce mult iti seamana.
Monique, ce fete frumoase ai! Sa-ti traiasca.
mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003
Poze Theo
Poze noi
cristina_ana spune:
Liliano, te pupa fata! Imi pare rau ca nu aveti parte de concediu, ufff, poate or veni si zile mai bune.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
crissbebe spune:
IULIKA LA MULTI ANI MAMI , sa fi sanatoasa,fericita,sa ai o sarcina usoara si tot norocul din lume sa se adune in casa ta...
TECHILA jos palaria in fata ta...un gest incredibil de frumos..
fericita de ALEX 22.09.09
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
crissbebe spune:
Si apropo unde este petrecerea aia de care tot pomeneati atat in cinstea Iulikai?
Cam liniste pe aici...
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
andraiulia spune:
Buna seara, buna seara!!
Am intrat sa vad ce mai faceti. Si mai bine, si mai rau. E normal.
Am ramas tare,tare impresionata de gestul Techilei!! Super,super frumos! LA MULTI ANI, IULIKA!!! Iti doresc sa ai parte de multa dragoste din partea sotului si a puilor tai mici si dragi!! Si sa ramai mereu la fel de frumoasa si plina de candoare! Eu asa te percep.
Suede, imi place la nebunie rochia ta. Este foarte feminina si classy. Si eu sunt in cautari. Sa te ajute sa traiesti o zi plina de emotie si fericire!
Am mai vazut si un Davidel mergator, si o Soimita dulce tare. Ce copii frumosi aveti!!
Noi suntem la munte..am fost si pana la mare. Ne tot pendulam de colo,colo. Papusica a inceput sa paseasca tot mai bine,curand merge singurica. Asteptam. Se ridica de tot ce prinde, busileste intens. E tare dulce!! Si isi manifesta tot mai intens personalitatea. Doarme toata noaptea..mi se pare mult mai simplu de cand am terminat cu tzitzi. Si-a creat un program mai bun. Nu se mai trezeste deloc noaptea, adica si cate 10-12 ore. Si cred ca aproape 10 luni de alaptare au fost suficiente. Altfel, ce sa va mai povestim? Eu sunt racita, in rest totul este bine.
crissbebe spune:
Fetelor am si eu o rugaminte de la voi...dar va rog frumos rand pe rand,asa in sir indian sa-mi spuneti daca am cumva ignore din partea voastra...si sincer...nu ma supar..
AZI toata ziua am vorbit singura..nimeni,nimeni nu m-a bagat in seama..sincer e cam dureros sa vezi ca nimeni nu-ti acorda nici cea mai mica atentie...chiar am simtit azi nevoia sa fiu si eu "bagata in seama"...
Deci astept raspunsurile voastre...
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots