La Multi Ani Iulika-Dovlecei in sarbatoare173
Raspunsuri - Pagina 6
monica_dicut spune:
MAi ralukule ca tampa m-am gandit care din raluci lasa comntarii (stiam ca tu ai alt nik si ai si poza cu tine si Alex). Bine ca ai scris ca altfel ramaneam cu trilema ca mi-era rusine sa intreb.
SI ce ai tinut tu minte ca pe fetita mea o va chema Raluca (daca va exista acea fetita )
Ma tot chinui de cand am pus pozele sa-i spun techilai ca le-am pus si pe cele cu ei ca poate vrea sa le descarce si ea. Maine le scot. SA imi spui daca vrei sa le mai tin
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
Iulika29 spune:
Fetelorrrr!!!!
A venit buchetul!!!
Stiti de la cine e????
De la Techila!!!Ce surprizå minunatå!Si ce frumos scrie ca ma pupå si DC..Haideti fetelor så vad care må pupå!Oricum eu va iubesc si sunteti minunate cu toate.
Techila Florile sunt MI_NU_NA_TE!
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 8+
Bruce, minunea noastrå
selen80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 Fetelorrrr!!!! A venit buchetul!!! Stiti de la cine e???? De la Techila!!!Ce surprizå minunatå!Si ce frumos scrie ca ma pupå si DC..Haideti fetelor så vad care må pupå!Oricum eu va iubesc si sunteti minunate cu toate. Techila Florile sunt MI_NU_NA_TE! Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 8+ Bruce, minunea noastrå |
SUUUUPER SURPRIZA!!
IO, IO TE PUP, CUSCRA!! LA MULTI ANI, SA NE TRAIESTI, SA-NFLORESTI! SA FII MEREU CU ZAMBETUL PE BUZE SI FERICITA CUM ESTI ACUM!
stii ca vrem poze cu buchetul, nu?
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
alex25 spune:
citat din mesajul lui Iulika29 Fetelorrrr!!!! A venit buchetul!!! Stiti de la cine e???? De la Techila!!!Ce surprizå minunatå!Si ce frumos scrie ca ma pupå si DC..Haideti fetelor så vad care må pupå!Oricum eu va iubesc si sunteti minunate cu toate. Techila Florile sunt MI_NU_NA_TE! Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 8+ Bruce, minunea noastrå |
CE FRUMOOOOOOOSSSS!!!!! Superb gest, minunat~IO te pup, iti doresc tot binele din lume, multa sanatate, tot ce iti doresti si o viata minunata~!!!!!!
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Emy10 spune:
Iulika eu te pup si iti doresc la multi ani!!! Sa ai o sarcina usoara si o fetita cu codite frumoasa ca mami ei! Iti doresc sa ai parte de muuulta fericire alaturi de sot si copilasi!
Techila este o dulce! Foarte frumos gest!
Iulika29 spune:
Fetele poze pun maine ca acum ma pregatesc de munci.
Raluk Bruculinu e la bunica.Noi sårbatorim pe 30 iulie cand avem 'petrecere' comuna eu si nepotica care e nascuta pe 30.Din pacate s-a nimerit så muncesc de ziua mea.
Vå pup si ne mai auzim!
Multumesc de urari fetelor!
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 8+
Bruce, minunea noastrå
aricelul spune:
Iulika multi la multi ani, multa sanatate intregii familii si o bebica minunata asa cum iti doresti.
_
Maria (28.08.2009)
cristina_ana spune:
Mai Iuliko, eu puteam sa jur ca sunt de la Techila!!! Dar pana sa termin eu de citit toate paginile, ai dat tu anuntul.
La multi ani si de la mine, sa ramai mereu asa de minunata cum esti acum, si frumoasa, si desteapta, si dulce, si, si, si.....! Te pup!
Monique, am vazut pozele, sunteti trei fete frumoase foc, si tu zau ca pari surioara lor mai mare, esti o papusa de femeie!
Bia, am murit de ras cu Salam ala. Nici eu nu stiu cine e, dar imi amintesc vag ca am mai auzit de el si am dedus ca e un cocalar care canta manele.
Monica, cuscra, e adorabil Dragoselul! Se vede ca v-ati distrat tare la mare! Ce ma bucur ca e nazdravan ca Andrei!
Diamar, ce draguta esti tu ca te-ai gandit la mine!
Diana, m-am ingrozit de ce ai povestit tu acolo. Bine ca totul s-a terminat cu bine!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
cristina_ana spune:
Fetele, ne apucam sa organizam petrecerea de 1 an a copilasilor?
Daca sunteti de acord, eu zic sa mergem undeva la munte, la Moeciu de ex. Am gasit eu niste pensiuni faine.
Ce ziceti, in jur de 20 septembrie ar fi OK? Sa se temine cu concediile.
Hepilico, eu mizez pe prezenta ta acolo!!!! Bine, recunosc ca ma gandesc mai mult la vinuletul ala meserias tare, mai ai, da?
Si ce motiv mai bun avem sa ne reimprietenim din nou!?
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI