La Multi Ani Iulika-Dovlecei in sarbatoare173
Raspunsuri - Pagina 8
Iulika29 spune:
Fetelor va multumesc dinsuflet pt urari!
Sunteti minunate!
Simamai faceti så si rosesc
Va pup si mai intru in pauza aia mare daca se ocupa toate comp.
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 8+
Bruce, minunea noastrå
doris_79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissbebe Fetelor am si eu o rugaminte de la voi...dar va rog frumos rand pe rand,asa in sir indian sa-mi spuneti daca am cumva ignore din partea voastra...si sincer...nu ma supar.. AZI toata ziua am vorbit singura..nimeni,nimeni nu m-a bagat in seama..sincer e cam dureros sa vezi ca nimeni nu-ti acorda nici cea mai mica atentie...chiar am simtit azi nevoia sa fiu si eu "bagata in seama"... Deci astept raspunsurile voastre... fericita de ALEX 22.09.09 Povestea Licuriciului Alexutz webshots |
Eu una stiu cum este sa nu fii bagata in seama dar nu ma supar. Sa stii ca eu nu ignor pe nimeni, citesc tot aproape. Deci mie chiar imi esti simpatica.te pup.
mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003
Poze Theo
Poze noi
techila spune:
citat din mesajul lui crissbebe Fetelor am si eu o rugaminte de la voi...dar va rog frumos rand pe rand,asa in sir indian sa-mi spuneti daca am cumva ignore din partea voastra...si sincer...nu ma supar.. AZI toata ziua am vorbit singura..nimeni,nimeni nu m-a bagat in seama..sincer e cam dureros sa vezi ca nimeni nu-ti acorda nici cea mai mica atentie...chiar am simtit azi nevoia sa fiu si eu "bagata in seama"... Deci astept raspunsurile voastre... fericita de ALEX 22.09.09 Povestea Licuriciului Alexutz webshots |
ba doamna, din partea mea nu se exista nici un fel de ignore...doar ca azi cel putin mi-a stat gandul doar la furiile iadului abatute asupra forumului nostru....iar in restul zilelor in general nu prea am nimic de zis, dar te citesc cu mare mare drag, pe cuvant...hai te rog sa nu te superi...uite acia o
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, īn casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti īn orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
techila spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui techila
ba doamna, din partea mea nu se exista nici un fel de ignore...doar ca azi cel putin mi-a stat gandul doar la furiile iadului abatute asupra forumului nostru....iar in restul zilelor in general nu prea am nimic de zis, dar te citesc cu mare mare drag, pe cuvant...hai te rog sa nu te superi...uite acia o Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, īn casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti īn orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david |
plus de asta, te rog sa apreciezi faptul ca iti raspund in timpul lui Top Gear...ceea ce e maaaare maaaare minune
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
crissbebe spune:
Nu ma supar Techila dar inca nu mi-am revenit din starea proasta de mai devreme si cand vad ca parca lumea da scroll down la mesajele mele...
Chiar daca sunt activa pe aici, cand vad ca eu sau praslea al meu nu suntem pomeniti prin mesajele voastre nu-mi pica bine...
Inclusiv la aniversari foarte putine persoane ne ureaza de bine...
Asa ca mi se cuibareste in minte gandul ca nu sunt binevenita printre voi.. Oricat as incerca sa ma integrez printre voi nu ma fac placuta..
fericita de ALEX 22.09.09
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
crissbebe spune:
Dintre toate fetele din gasca/bisericuta care s-a creeeeatttt...iti spun sincer ca raman la parerea care mi-am facut-o de la inceput despre tine... cred ca asta spune totul...
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
techila spune:
citat din mesajul lui crissbebe Nu ma supar Techila dar inca nu mi-am revenit din starea proasta de mai devreme si cand vad ca parca lumea da scroll down la mesajele mele... Chiar daca sunt activa pe aici, cand vad ca eu sau praslea al meu nu suntem pomeniti prin mesajele voastre nu-mi pica bine... Inclusiv la aniversari foarte putine persoane ne ureaza de bine... Asa ca mi se cuibareste in minte gandul ca nu sunt binevenita printre voi.. Oricat as incerca sa ma integrez printre voi nu ma fac placuta.. fericita de ALEX 22.09.09 Povestea Licuriciului Alexutz webshots |
hai duduie ca nu e asa...chiar nu e asa...sa stii ca din punctul meu de vedere esti in categoria fetelor finute...aia cu cristina, lullaby, anamaria, ioana...nu mai pune la imina toate astea...chiar nu are rost.
hai ca iti mai dau o ....
nasterea a doua putze
techila spune:
www.youtube.com/watch?v=e8w7f0ShtIM" target="_blank">dedicatiune pentru crissbebe
nasterea a doua putze
crissbebe spune:
Multumesc Dana... Este ptr prima data cand primesc o dedicatie numai ptr mine,aici..
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
techila spune:
LA MULTI ANI NOASTRA DRAGA!!!
nasterea a doua putze