La Multi Ani Iulika-Dovlecei in sarbatoare173
Raspunsuri - Pagina 21
Iulika29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui selen80 BEY!! ia terminati cu ignore-ul asta! ca acum va dau ignore tuturor, si am duc si-mi fac subiect singura: LA DOVLECICA DEPRESIVA! dar sa nu prind ca postati ceva, vreau sa fiu SINGURA AM ZIS! de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! |

Da' putem så radem?
hai ca ai fost bestialå!
Nici eu nu inteleg ce e cu chestia asta cu ignore-ul.Pe bune! Nu vreau så supår pe nimeni dar chiar då dovada de lipså de maturitate.Sincer!Incercati så va ganditi ce e ai important pt voi pe lumea asta si o så vedeti la cate aveti så va ganditi pana så ajungeti la mama lui de 'ignore'.
Sa nu va supårati pe mine dar asta e ce vad eu.
Iuliana, Cea mai Fericitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum
8+Bruce, minunea noastrå
selen80 spune:
hai fie, ai voie sa razi ca esti sarbatorita azi 
de ursulica
Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
MangaGirl spune:
[quote]citat din mesajul lui selen80
BEY!! ia terminati cu ignore-ul asta! ca acum va dau ignore tuturor, si am duc si-mi fac subiect singura: LA DOVLECICA DEPRESIVA! ![]()
dar sa nu prind ca postati ceva, vreau sa fiu SINGURA AM ZIS!
de ursulica
Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
/quote]
tzacanita esti!!!

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski 
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui Iulika29 Afara tuna, fulgera, toarna cu galeata.Tv-ul nu mai are semnal.Roomba se plimba toata casa.Pisica e plecata de nebuna pe ploaia asta , cred ca vine soricel acaså, si bubu la fel..Nu , nu e plecat cu pisica e cu alte treburi. Numa' Bruce doarme linistit la soacra si asteapta petrecerea de maine. ![]() ![]() Asta am vrut så va spun cam cum stau lucrurile la mine. Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 8+Bruce, minunea noastrå |
asta-i semn de bogatie, maica...ploaia adik

raluk16 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui MangaGirl
asta-i semn de bogatie, maica...ploaia adik MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski ![]() www.bebestepz.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
meeeiiii aia nu era la nunta?
Sa stiti ca la mine la nunta NU a plouat
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui raluk16 asta-i semn de bogatie, maica...ploaia adik MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski ![]() www.bebestepz.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
meeeiiii aia nu era la nunta?
Sa stiti ca la mine la nunta NU a plouat
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
[/quote]
am vrut s-o fac pe Iulika sa se simta bine de ziua ei...
si am sa-ti spun eu daca la nunta mea va ploua au ba.
Roxy ma bucur sa te "revad" si sa aud ca in general totul e ok.
criss eu cred ca a vrut sa il protejeze de vant. si cred ca 2 le pune sub Alex si una ca acoperis
alex bine ca ne-am lamurit pana la urma

delia79 spune:
IULIKAAAAA! LA MULTI ANI !!! Sa fii fericita cu frumosii tai si sa nu te schimbi, esti minunata!!!
Ti-am gasit asta-noapte ultimele poze cu Brucu, e atat de frumos si scump, iti seamana leit.
Te pup dulce
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
delia79 spune:
In rest, ma scuzati, sunt pe dianafara.....vad ca va distrati, ceea ce nu e rau pt psihic
.
Va pup fetelor, mai intru si eu cand si cand, dar mai mult de 2 pagini nu mi se permite sa citesc
.
Danagie, esti gravi? Felicitari draguta, sa fie intr-un ceas bun, sarcina usoara.
Ai vreo preferinta, ca de ex fetita? ![]()
Saluti Selen, pup pe Ebruska frumuasa.
Saluti Manga, ce fac buzicile sexy?
uffff, gata cu pauza
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
delia79 spune:
Ralukule, pup mare si tie, si lui Alexutu.
hai ca acum chiar ma duc ![]()
Pozici Sofia botez
Photos
mamideandrei spune:
| citat din mesajul lui selen80 BEY!! ia terminati cu ignore-ul asta! ca acum va dau ignore tuturor, si am duc si-mi fac subiect singura: LA DOVLECICA DEPRESIVA! dar sa nu prind ca postati ceva, vreau sa fiu SINGURA AM ZIS! de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! |
super tare!
m-ai facut sa rad cu lacrimi!
eu va las ca plec un picut afara! am prestat un strudel cu mere

ANDREI