La Multi Ani Iulika-Dovlecei in sarbatoare173
Raspunsuri - Pagina 20
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Monikus nu cred mami ca trebuie sa schimbi tetinele si biberoanele, vezi intai cum se descurca mandrul si abia dupa te decizi. Tu ai alt tip de tetine, de aia nu sunt cu mai multe gauri. Si eu am obervat ca Milumil3 e mai consistent, deci probabil ca asta e trendul, sa zic asa, sa fie mai satios....zic si eu. Elle ma bucur ca mandrele nu mai fac febra si te pup tare de tot, refuz sa cred ca ai deranjat pe cineva. Oare ce mai vroiam sa zic??? ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Parca la cum il stiu eu pe flacaul meu, ma pune la cheltuiala. Dar oricum m-ai linistit un pic. Sa vedem.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
daciana.ilie spune:
... cu atatea emotii pe cap am uitat ca vroiam sa ii spun ceva si lui Alex - esti mult prea aspra cu tine, eu consider ca te-ai exprimat f bine - hai mamii curaj, nici urma de prostie, zau, poate doar emotivitate si desi nu s-ar zice si eu sunt la fel ... asa ca hai sa ne luam de manutze, nici mie nu-mi iese intotdeauna cum vreau ... dar sunt desteapta foc
monikus - ce ingnore bre - nu vezi ca am inceput sa scriu ..daca ai zis ca e de bine ...
crisuleeeeeeeeeeeeeeeeeeee lasa dracii acu inainte de concediu ... mergeti cu 10 piscine daca-i musai !!! asa ca nu te certa cu el ...zii doar simplu .. sa stii ca ai dreptate si pupa-l ..sunt convinsa ca o sa-l surprinzi ... placut
mai vroiam sa zic ca asa sunt ei (barbatii) stangaci si imaturi dar faptul ca vrea sa aibe grija de praslea conteaza mult mai mult ... implica-l cu fiecare ocazie, nu-l lasa sa scape !
daci
"În neîntelegerile cu cei dragi ia seama numai de situatia curenta. Nu invoca trecutul."
mamideandrei spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monikus
Tetina cu 4 gauri? Eu nu cunosc asa ceva. Eu am tetina din aia cu singura gaura dar cica cu scurgere rapida. Sa te tii Doamne ca tre sa schimb tetinele si biberoanele acu... OOOOPPPPSSSSS Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE povestea nasterii micutului Rares Andrei |
eu eram ingrijirata ca nu gasesc laptele cu care eram obisnuita, daca zici ca si tu tot din ala folosesti si e la fel de consistent ; nu e nevoie sa schimbi tetina, monikus, la aia ar trebui sa mearga bine ca-i si pt lapte cu cereale; eu dupa cum am zis ii dau cu cioc acumsi bea bine, doar ca trebuie sa il tin in fund la inceput, apoi la 45 grade ca se ineaca , fiindca vine prea repede si el e haplea. sper ca ati priceput ce am vrut sa zic
mai fetelor, eu mai am o problema , Andrei vrea sa se catere pe tot ce intalneate, acum 5 minute era deja cu un picior sus pe imprimanta, la mobila ridica picioarele ca si cum ar vrea sa urce, ca sa nu mai zic ca mi-a rupt aparatorile(a desprins panglicile cu care erau prinse de gratiile patutului) tot asa ca as-a urcat pe ele; pai pana la 2 ani, sare de pe sifonier , noroc ca l-am facut la comanda pana in plafon
ANDREI
daciana.ilie spune:
elle vreau sa-mi cer iertare daca te-am suparat cu vre-un post din dispozitiile mele belicoase ... cum alex reactioneaza la orice nedreptate .... asa reactionez eu, poate exagerat, cand cineva vrea sa dea lectii de compasiune si generozitate si mai jos cu doo randuri zice ... "baga-te inapoi de sub piatra de sub care ai iesit" ... citez din memorie desigur ...
nu vroiam sa mai adaug ceva in plus supararilor tale !
sa stii ca noi toate toate te iubim si apreciem ! rar vorbesc in numele altora dar acum sunt chiar sigura de asta !
daci
"În neîntelegerile cu cei dragi ia seama numai de situatia curenta. Nu invoca trecutul."
Ioanna81 spune:
lumeee, lumeeee, soooroo lumeeee
ce faceti?
danangie felicitari! te admir. cred ca ai curaj (in sensul bun)
criss conceidu palcut si sa va distrati de minune, da? auzi, din seria cu piscina 3 in 1 eu am dus munca de lamurire spt trecuta sa nu se puna covor in curte!!! explicatia era ca va merge de-a busilea copilul si se va zgaria. deci mai sunt si altii
eu nu vreau sa comentez apropo de noul incident. ar fi ceva de spus numai ca astfel de lucruri se spun fata in fata pentru ca scrise pot fi interpretate gresit. este, insa, trist!
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbâtii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
suede spune:
Mai fetelor,ce veti ,,toate" cu ignore asta?Eu cred ca-i luna neagra in zona,ca prea sunteti sensibiloase .
Mai are si lumea treaba...ca doar toate avem bebei
Monikus merci mult,ma bucur ca-ti place.
Si aniversata noastra am vazut ca si-a exprimat opinia ,ce sa mai,va place tuturor,asta-i de bine!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Iulika29 spune:
Afara tuna, fulgera, toarna cu galeata.Tv-ul nu mai are semnal.Roomba se plimba toata casa.Pisica e plecata de nebuna pe ploaia asta , cred ca vine soricel acaså, si bubu la fel..Nu , nu e plecat cu pisica e cu alte treburi.
Numa' Bruce doarme linistit la soacra si asteapta petrecerea de maine.
Asta am vrut så va spun cam cum stau lucrurile la mine.
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 8+
Bruce, minunea noastrå
suede spune:
Iuliana sunt sigura ca maine o sa fie o zi superba!
Te si iti doresc inca o data un sincer ,,La multi ani!"
Noi iesim in parc.
Va pupam dulce!
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 Afara tuna, fulgera, toarna cu galeata.Tv-ul nu mai are semnal.Roomba se plimba toata casa.Pisica e plecata de nebuna pe ploaia asta , cred ca vine soricel acaså, si bubu la fel..Nu , nu e plecat cu pisica e cu alte treburi. Numa' Bruce doarme linistit la soacra si asteapta petrecerea de maine. Asta am vrut så va spun cam cum stau lucrurile la mine. Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 8+ Bruce, minunea noastrå |
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
raluk16 spune:
Pup si eu de cate ori pot sarbatorita !
Danangie pe langa ca erai tu o eroina si pana acum, acum ai devenit mama eroina! Te admir mult! Iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Roxxy mi-a fost dor de tine! Ma bucur ca Matei e cuminte acum, ca Maria e ok, ca tu ai slabit! Bravo!
Monique multumesc, e drept ca ne-ai mai zis de cateva ori de matusa din Italia, dar uite ca am uitat. Vacanta placuta!
Monikus lasa ca ne vine noua vremea, ne "razbunam" noi pe ei!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
selen80 spune:
BEY!! ia terminati cu ignore-ul asta! ca acum va dau ignore tuturor, si am duc si-mi fac subiect singura: LA DOVLECICA DEPRESIVA!
dar sa nu prind ca postati ceva, vreau sa fiu SINGURA AM ZIS!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!