Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 19
kossir spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui child
KOSSIR uite aici, Dianami ne-a trimis mesajul http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154424&whichpage=1 child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010) |
nenorocitii.
Merci mult
http://community.webshots.com/user/kosscar
child spune:
REBIANA, da, am vazut-o si pe Kiira, la competitile internationale. Sunt arbitru international, deabia astept sa-mi reiau activitatea.
Anul acesta competitional o sa merg doar la concursurile interne, ca pot sa-l iau pe Albert cu mine, le-am refuzat pe cele externe, ca nu am cum sa-l duc si pe Albert si atata timp cat alaptez...
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
sanzi spune:
Citat: |
Multumim pentru complimente. Am uitat sa iti spun ceva, stau in Targoviste. Desi la profil scrie Bucuresti, eu sunt un fel de tiganu'cu cortu' Sunt nascuta in Sinaia, scoala si liceul acolo, facultatea si serviciul la Bucuresti si sunt maritata si locuiesc in Targoviste. Faceam naveta la servici |
Iliraluca, eu sunt din Targoviste, m-am mutat la Moreni cand m-am casatorit, acum 2 ani, dar lucrez in Tgv. In august o sa stau la mama cateva zile, daca vrei poate ne vedem sa imprietenim printesele.
Sanziana, mami de puiut Mara Elena (21.02.2010)
GabyHila spune:
M-am intors de la bunica. Pitica a fost f agitata si nu a dormit mai deloc in timpul zilei. ma ucide spondiloza.
Roxana sa stii ca se vand sub pretul de productie de foarte multe ori. Costa mai mult sa pastrezi stocuri, gestionarea, logistica etc. Asa, se mai recupereaza ceva bani. Oricum cei mai ieftini sunt marimea 15 care nu sunt nici unii subt 13,5o euro.
fug sa mananc si revin sa scriu!!!
aaaaa sa nu uit:
Ramy si Zoli sa va traiasca fata!! sa fiti sanatosi alaturi de ea, sa va aduca bucurii si liniste!!!
dayanara spune:
rebiana bine ca mi.ai adus aminte de cizme de cauciuc!
gaby ce marca sunt cei de 13 euro ?
din partea mea sa.i vanda la 5 euro
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
GabyHila spune:
Andanines sunt. In clasamentul meu de pantofi de copii mai intra asa: Geox, Andanines, Primigi, Pablovsky, Crocs si Aigle pt sandale si cizme de cauciuc. Candva am putut sa cumpar la pret de fabrica. Acuma din pacate nu mai pot decat de la un singur producator si si atunci de 2 ori pe an....
In rest amazonul si siteurile de profil cand sunt reduceri!
dayanara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui GabyHila Andanines sunt. In clasamentul meu de pantofi de copii mai intra asa: Geox, Andanines, Primigi, Pablovsky, Crocs si Aigle pt sandale si cizme de cauciuc. Candva am putut sa cumpar la pret de fabrica. Acuma din pacate nu mai pot decat de la un singur producator si si atunci de 2 ori pe an.... In rest amazonul si siteurile de profil cand sunt reduceri! Mamica fericita de Veronica Joy (24.01.2010) |
firmele enumerate imi plac si mie...primii pantofi in care a mers au fost geox si pablosky, intre timp am mai descoperit garvalines, clarks
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
asteropipan spune:
salutare fetele!!!!!
sa va spun.....veste mare, mare
azi i-am dat piticei la pranz sa pape pireutz facut cu lp si faina de orez...
pt prima oara in viata ei a papat cu linguritza si chiar a fost foarte cuminte...deschidea guritza cand facea mami aaaaa si cand vedea linguritza, a inghitit incet incet dar bine....ce sa mai sunt in extaz
s-a mozolit un picut si la guritza , a mai bagat si manutele in guritza si s-afacut toata de piure pe maine darrrr pe ea nu a dat o picatura.
a papat vreo 10-15 sfertul sfertului de linguritza dar important e ca a papat....plus 130ml lp cat i-am dat jumate inainte de piure si jumate dupa.
ea cred ca ar mai fi papat pireutz, dar am zis sa o luam usor usor.
IDEEA este ca vreau sa o invat incet incet sa pape cu linguritza pt a imi fi mai usor cand o sa incep diversificare, sa fie obisnuita.
oricum s-a descurcat exemplar iubitzica mea. am cel mai cuminte si mai destept copil (luada si cioara putin puiul)
in alta ordine de idei sunt cu capul varza.....am inceput pregatirile pt botez, cautatul rochitei pt piticutza, am gasit f multe modele frumoase dar mai caut...vreau o rochita spuperba de printesa pt printesica mea dulce.
IOANACT la multi ani fericiti in continuare
RAMMY sa va traiasca BRIANA voastra scumpa si draga la multe lunite si ani fericiti!!!!
DENISA eu draga sunt in tipar....90, 60 ,90 vise taica
ma cunosc cu sotul de aprox 6 ani din care de 4 ani stam impreuna , casatoriti de 1 an jumate -dec 2008 si bebe in burtica din iunie 2009
deci la 6 luni de la casatorie ne-a si binecuvantat DD cu printesa noastra ddraga , care a fost programata, normal
nu mai stiu ce a-ti scris ...ca a-ti avut iar un spor de zile mari
o sa pun 2-3 poze cu "diversificata" mea mozolici
revin....
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
asteropipan spune:
gata pozele
http://www.flickr.com/photos/asteropipan
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!