Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 18
iliraluca spune:
Rebiana,
Multumim pentru complimente. Am uitat sa iti spun ceva, stau in Targoviste. Desi la profil scrie Bucuresti, eu sunt un fel de tiganu'cu cortu' Sunt nascuta in Sinaia, scoala si liceul acolo, facultatea si serviciul la Bucuresti si sunt maritata si locuiesc in Targoviste. Faceam naveta la servici
Doctorul meu e in Bucuresti, acolo am nascut, pediatra Kirei tot in Bucuresti. Avem si aici o pediatra la care facem vaccinurile dar pe schema din Buc. Sper ca nu v-am pierdut, stiu ca e complicat.
Ileana si Kira Maria (11.03.2010)
http://picasaweb.google.com/ilenuta79/PozeKira#
Rebiana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iliraluca Rebiana, Multumim pentru complimente. Am uitat sa iti spun ceva, stau in Targoviste. Desi la profil scrie Bucuresti, eu sunt un fel de tiganu'cu cortu' Sunt nascuta in Sinaia, scoala si liceul acolo, facultatea si serviciul la Bucuresti si sunt maritata si locuiesc in Targoviste. Faceam naveta la servici Doctorul meu e in Bucuresti, acolo am nascut, pediatra Kirei tot in Bucuresti. Avem si aici o pediatra la care facem vaccinurile dar pe schema din Buc. Sper ca nu v-am pierdut, stiu ca e complicat. Ileana si Kira Maria (11.03.2010) http://picasaweb.google.com/ilenuta79/PozeKira# |
Hihi; intr-adevar mica e lumea! Si eu tot la Bucuresti am nascut, ambii copii, dar de locuit locuiesc in Fieni (la jumatatea distantei dintre Targoviste si Sinaia )
Cred ca ti-a fost greut sa faci naveta Tgv-Buc!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
dayanara spune:
citat din mesajul lui honeybaby Kossir asta cu inceputul tarziu si refuzatul mancarii e din categoria "leaga-i picioarele strans ca iese cracanat" Ma doare capul Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010) Doamne ajuta sa fim sanatoase ! Poze & Filmulete Bebeluna |
da da! si mai sunt in categoria asta cate vrute si nevrute
denisa uite aici
http://www.crocs.com/home/homepage,default,pg.html
butonasul din parti e negru cu un crocodil si pe talpa scrie crocs nu stiu ce
da sunt lati, cel putin astia clasici, papucii de.i am eu, probabil ca celelalte modele sunt mai stramte
de tipar zici de casatorie ? am zis ca suntem de 18 ani, pe 25 septembrie facem 18 ani, casatoriti de vreo 9 dar nu.s sigura de aia n.am scris :)))) data cununiei nici atat
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
dayanara spune:
denisa sunt largi si comozi purtati ca papuci in casa , spital etc
chiar daca transpiri in ei ca in orice papuci, materialul nu retine bacterii, e spetic nu stiu cum, sunt facuti in asa fel incat sa nu te doara spatele, coloana de la e stat mult in picioare, de aia ii foloseste personalul spitalelor si mai au ceva calitati
la copii mare atentie, la scarile rulante, fiind f moi se prin sub scara si au existat accidente
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Rebiana27 spune:
Mie-mi plac tare crocsii si asta pt ca nu am nicio pereche ca sa le gasesc cusur. Imi par practici si usor de purtat. Am cautat, fara succes, pentru Luca. Am vazut in link-ul de la Roxi cateva perechi tare haioase! (ocazie cu care mi-am amintit ca vreau sa comand pentru pitici cizme de cauciuc cu modele pt primavara viitoare)
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
iliraluca spune:
Roxana,
Eu sunt fan crocsi. Problema este ca pana acum cateva saptamani, trei mai precis imi cumparam doar cand plecam din tara pentru ca in Romania nu se gasesc sau se gasesc putine modele. Acum am descoperit un magazin online de unde iti vin acasa de azi pe maine si sunt super fericita, am facut comanda serioasa. Acum iar am vazut pe site-ul trimis de tine modele super pe care la noi inca nu le are dar cine stie. Asta este un subiect preferat ca si UGG.
Denisa,
Exista si modele gen balerini sau papucei mulati. Eu sunt foarte slaba si am picioarele subtiri rau dar chiar si asa port si crocsii clasici. Uite aici un exemplu http://www.crocs.store. ro/olivia-ws/1093/1313/femei Am pus spatiu dupe store.
Ileana si Kira Maria (11.03.2010)
http://picasaweb.google.com/ilenuta79/PozeKira#
Ramy77 spune:
Revin si eu pana mai doarme printesa mea, cand e treaza n-am sanse, ca vrea toata atentia
NAFI,multumesc pentru urari,,ce bine ca te poti pensa singura, eu nu reusesc si drept urmare, sprancenele mele sunt "breton"si pana mai ajung la cosmetica...poate il si tund...
ILIRALUCA,DAYANARA,LALEXANDRA,AMI84,SANZI,BUMBITZA, MIRIA,KOSSIR, CHILD,multumim de urari, sper ca n-am uitat pe nimeni
FLORY, si a mea doarme pe burta de cand a invatat sa se intoarca, indiferent cum o pun eu in pat, in 2 secunde e pe burta...si eu zic sa nu te stresezi
IOANACT, mlti ani fericiti de casnicie inainte!
HONEY, noi avem 8 ani de casnicie, ne stim de 8 jumatatesi abia acum se vad rezultate
Am fost azi la piata si am luat porumb pentru fiert, abia astept sa fie gata, mie imi place foarte mult
DAYANARA, imi plac si mie crocsii,dar aici nu am gasit originali, cred ca o sa iau din Germania cand ajung acolo.
Trimit ca m-am intins ...
Poze Briana.
child spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kossir
Care anunt???????????? |
KOSSIR uite aici, Dianami ne-a trimis mesajul http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154424&whichpage=1
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
child spune:
citat din mesajul lui Rebiana27 iar patinatoarea Kiira Korpi e superba!) |
In realitate Kiira Korpi este mai frumoasa!!!
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
Rebiana27 spune:
ILEANA multam' pt site!
CHILD asadar ai vazut-o pe Kiira!! Ce fain! (am inteles intr-un mesaj de-al tau ca arbitrezi, asa-i? national sau international?)
OANA ce faci. Nu te lasa Eric sa respiri?