Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (34)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Sanzi,

Sigur ca ne vedem, imi spui atunci. Noi intre 5-12 plecam la mare dar sper sa putem vedea ori inainte, ori dupa

Noapte buna tuturor si bebelusi linistiti.

Ileana si Kira Maria (11.03.2010)

http://picasaweb.google.com/ilenuta79/PozeKira#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui iliraluca

Rebiana,

Multumim pentru complimente. Am uitat sa iti spun ceva, stau in Targoviste. Desi la profil scrie Bucuresti, eu sunt un fel de tiganu'cu cortu' Sunt nascuta in Sinaia, scoala si liceul acolo, facultatea si serviciul la Bucuresti si sunt maritata si locuiesc in Targoviste. Faceam naveta la servici

Doctorul meu e in Bucuresti, acolo am nascut, pediatra Kirei tot in Bucuresti. Avem si aici o pediatra la care facem vaccinurile dar pe schema din Buc. Sper ca nu v-am pierdut, stiu ca e complicat.

Ileana si Kira Maria (11.03.2010)

http://picasaweb.google.com/ilenuta79/PozeKira#

si eu am facut liceul tot in sinaia, promotia 2002 si de asemenea si eu fac parte din categoria tiganu' cu cortu' : nascuta in campina, crescuta in bucuresti, liceul in sinaia, facultatea in ploiesti, iar in 2005 m-am mutat cu shatra (a se citi familia ) in filipestii de padure mi-e frica sa ma gandesc ce o mai urma

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

ROXANA ai PM

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui asteropipan

gata pozele

http://www.flickr.com/photos/asteropipan

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

suuuper, ce cuminte casca micuta gura parca asa ar fi mancat de cand se stie, parea ceva f natural ce i se intampla, bravo mami, gata ai facut fatita mare

POZE

Mergi la inceput

ella fata e 12 noaptea, cum de nu ai aparut in peisaj pana la ora asta? hai ca tu erai nocturna

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

S-a facut foarte tarziu,dar nu m-am putut abtine sa o felicit pe Asteropipan pentru prima masa a printesei cu lingurita. E scumpa foc cu gurita cascata, asteptand cuminte lingurita cu papa.

Noapte buna, fug si eu la culcare, oricum prevad minim 2 treziri pana maine dimineata pt alimentat Maruta, azi a mancat foarte rar si cu mofturi, sigur recupereaza noaptea, ca de obicei.

Sanziana, mami de puiut Mara Elena (21.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Child, ce fain tre sa fie sa arbitrezi la campionatele de patinaj. Eu una numa de-aia astept iarna, sa vad patinaj la televizor... numai ca intotdeauna pica cand sunt in sesiune. Si apropo, dupa tine care e mai frumoasa, Kiira Korpi sau Tanith Belbin? (scuze fetelor de off-topic...)
Vazut scumpul de Albert fotbalistul ...Imi plac tare mult sprancenele lui asa finute, subtiri si frumos conturate, zici ca-i pensat.
Am vazut-o si pe Maria de Oanka deja fata mare la laptop... Oanka, voi ce mai faceti, sunteti bine?
Si pozele de la botezul lui Ovidiu de Ioanaa28. Mai ce bine arati mamico de 2 baieti minunati!
Asteropi e o scumpa cum papa ea acolo papa bun!
Oana, incerc sa caut pozele sa ti le trimit, daca uit cumva adu-mi aminte ca am mintea scurta.
Fetele din tura de noapte unde sunteti? Ella?

Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

buna. dimineata

sa nu uit ce am citit La milti ani fericiti Ioanact! Normal ca nu refuz tortuletz

Am vazut poze cu bebelunici frumoase de fete noi si pozici cu diversificarea lu' fiita, Aster..e super tare. Cred ca-i place ce papa!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 4-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Si va invit oficial la cafetutza

[red]La multe jumatati de ani Briana de Ramy[/b] Sa fii sanatoasa si cumintica!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 4-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Buna dimineata,

Astero e f dragalasa Asteropi! Mociofleala nu e rea acuma:) sa vezi pe la morcovi cum arata:)))

Nibi hai sa iti povestesc o faza ca sa iti treaca frica!!! Ma plimbam cu caruciorul prin cartier pe o straduta mai laturalnica sa nu inghita Joy praf de la trafic!! La un moment dat venea inspre noi unu beat mort si urland pe strada! In prima instanta m-am panicat am intins mana dupa telefon, pregatita sa fug cu copilul! La al doilea gand mi-am zis ca daca indrazneste sa intinda mana inspre copil fac cu el harakiri. pe bune eram in stare sa il fac pilaf pe ala!!! Huaaaaaaaaaaaa karateeeeee!!!!!
Nu te lasa coplesita de chestii din astea! pun pariu ca daca ieseai pe geam si urlai asa pe nepregatite la ala, fugea sa isi rupa ciorapii:))
Va apucati si voi de dviersificare??

Noi azi mergem sa facem pasaportul si vaccinul, in ordinea scrisa. Mai scap de 100 de euro azi cu ocaziile astea.

Eu trebe sa fiu f atenta se pare cand imi critic socrii pe aici, ca deja sunt prea multe urechi de Dambovita:))

Elba este Vikinga care locuieste pe Sylt. da-i un pm si te lamureste ea cu cazarea, ca pe noi ne-a rezolvat in 2 randuri. Se ppate ajunge si cu masina dar pana la Niebull, de unde urcati pe AutoZug 30 de minute pana in Westerland. Eu sunt absolut lesinata si indragostita de insula aia. Prin Lubeck am trecut la intoarcerea catre Hamburg!! Fetelor e orasul ciocolatei cu martipan!! nebunieeeeeee cu un centru vechi care semana cu Sibiul dar mai are si un rau care trece prin mijloc!!!! Niste preturi la cazare atunci sa picam jos:)) eu de abia astept urmatoarea ocazie de Germania de nord!!

revin

Mergi la inceput