Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (34)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Tu fata, stai lin..ca daca ajungi sa mergi la dr si din ce visezi....Si nu te mai uita la filme de astea..baga si tu acolo unu de ala cu nacho al de zici tu ca iti place..macar asa te scoli binedispusa .
Eu ma tot chinui sa vad episoadele care au mai aparut din Lie to me ca tare mai imi place serialul asta, numai ca ziua ma freaca Ericutu la greu, iar seara dupa ce ii fac baita si ii dau sa pape..pic lata. Trebuei neaparat sa iau atitudine..ca ma reneaga sotu...asa ca filmul meu mai are de asteptat

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Flory ce ai mai rezolvat cu mesele bebelinei? Iti sugerasem la un momentdat sa incerci cu lingurita..

Irinuca doarme cu stomacul gol.. a supt cinci min si s-a culcat. Sper sa isi revina. Sanzi multumesc de sfat! Acum vreau sa vad un filmulet de la milupa despre diversificare... dupa controlul de cinci luni, cred ca am sa-i zic si eu pediatrei sa incepem diversificarea, desi, eu vroiam de la sase... asta este. Sanatoasa sa fie! Si iepurasii vostri la fel.

Martisorul meu drag, Irina Paula (8.03.2010), mami te iubeste!

My age

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

asteropi eu cred ca fetita e ok din pct de vedere al greutatii, nu a luat f mult intr.adevar, dar nici sub 500 gr pe luna...6 kg la 4 luni e ok, cum am spus nu e mult, dar nu e ceva care sa indice vreo problema ci asa e mai putin mancacioasa, cel putin mie mi se pare bine cat a luat, sa nu mai zic de inaltime, cred ca sunteti in percentil 90

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Ramy felicitari pt cele 6 lunite ale Brianei!

My age

Mergi la inceput

Ioanact felicitari si voua pt cei trei ani de casnicie!

My age

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Buna!
KOSSIR condoleante, intr-adevar o tragedie!

AMI nu renunta la alaptat! Daca nu vrea la maxim 4 ore baga pompa, nu sta dupa bebe.
Eu am asteptat, ziceam ca daca ii e foame mananca.
Eee, nu e chiar asa, era in stare sa stea si 8 ore nemancat si asa mi-a scazut laptele.
Si Albert cam refuza sanul, doar noaptea si cand e adormit mananca de la san, in rest ma mulg.
E un pic mai greu dar merita sa-i dai laptic de la tine, atat cat mai ai.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Neata !!!

Gaby interesant ce spui tu acolo despre pantofi.Uite ca la asta nu ma gandisem. Si eu care ziceam ca ma scot la bb2 si bb3 cu incaltamintea.
Imi place blogul tau. Frumoasa germania insulara....iar tu erai slaba rau dar parca si mai mica ???? Ce inaltime ai ?

Briza - eu si daca ar plange 10 min pe zi mi-as face probleme. La mine totul trebuie sa aiba un motiv, logic daca se poate.

Anca- pai nu mai era mult, vb la telefon si deja era in Bucuresti dat nu mai puteam de somn.
Oricum eu m-am culcat la 2 si la 3 s-a trezit Maya si am vb si cu tati care era in bucatarie sa pape.
Eu casa ordonata cred ca o sa mai am la batranete. Tot timpul e ceva aruncat aiurea. Asta e. Nu ma agit prea tare , dar ma oftic pe sot ca nu ma ajuta. Nu vrea sa faca mare lucru , dar macar sa nu mai lase dezastru in urma lui

Mami de Kira ( v-am spus ca am o problema cu nick urile) foarte frumoase pozele si printesa.

sunt suparata pt ca gasisem o geaca draguta de toamna pt bebeluna si nu mai au masura

Fug sa mai bag o serie de bibe la sterilizat. Prima tocmai s-a terminat

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Alina - la multi ani fericiti alaturi de sot si fete

Observ ca majoritate restecta tiparul , nunta-copii in 2-3 ani daca nu mai repede.
Noua ne-a luat 7 ani sa facem un copil

Asteropi fi mea tot asa are 6100 g dar e mai pitica si pare mai grasa

Am uitat....

aaaaa.. Coooooriiiiii!!!!!! unde esti fata?? Zicea parca ceva de munte 2 sapt sau nu mai stiu eu?

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Observ ca majoritate restecta tiparul , nunta-copii in 2-3 ani daca nu mai repede.
Noua ne-a luat 7 ani sa facem un copil

Zauuu?!! Noua ne-a luat 10 ani sa ne casatorim..si inca 4 sa face un plod...

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

noi suntem impreuna de 18 ani

gaby ai dreptate cu pantofii de la copil la copil, dar asta in momentul in care incep sa umble , la inceput , astia de acum de exemplu merg bine merci si la al doilea si la al treilea, pe cand cei care i.a purtat ivan cand a inceput sa mearga nu ii mai pot pastra pt ca sunt deteriorati , se murdares , se spala...orice marca nu arata asa bine dupa ce fuge copilul in ei toata ziua

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput