Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (34)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

singurii care se pastreaza si nu se deformeaza asa ca nu am de gand sa.i arunc sunt crocsi originali, cei mai buni
cand vin din tara mai comand 2 perechi pt ivan, acum nu mai imi ajunge pachetul pana plec si au si reduceri

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Buna fetele! Scriu si eu un pic, sper sa si trimit, ca Mara e la mine in brate si a pus stapanire pe mouse.
Kossir, condoleante! Am vazut la stiri si m*a impresionat cazul. Sa dea Dumnezeu familiei putere sa treaca peste tragedia asta, pentru puiutul care se va naste.
Ramy, LA MULTI ANI!!! Ai printesa mare de-acum
Ioanact multi ani inainte, ai o familie implinita, sunteti parinti tineri si aveti doua minuni de fetite! Sa fiti sanatosi si sa faceti si-un flacau!!!
Flory si eu zic ca poti sa o lasi pe burta, pe Mara am lasat-o sa doarma asa cand a inceput sa isi ridice bine capul cand statea pe burta. Important e sa nu aiba perna. Ca sa imi fac curaj o puneam ziua sa doarma pe burta, sa vad eu ce face.
Honey, mi-a placut cum faci tu treaba cu Maya si ii explici cum se sorteaza rufele . O sa fie o gospodina. Mi-ai dat o idee si azi am facut chec cu Mara langa mine. Nu a fost prea interesata de reteta, dar era absorbita de mixer Voi, soacrele mari, vedeti ce noroc au baietii vostri? Numai fete gospodine

Sanziana, mami de puiut Mara Elena (21.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Ami am incercat cu lingurita si isi face greata apoi il scuipa. Nu am mai facut nimic decat ca am schimbat laptele. Acum macar are o zi in care mananca si una in care zbiara. Mai nou are program de zbierat seara. Inainte zbiera la fiecare masa.

Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Kossir - acum am citit si eu mai bine pe editiile online ale ziarelor si am vazut cum si-a pierdut viata sotul verisoarei tale. Teribil! ci ceilalti saracii aveau cate 3-4 copii acasa!

Eu ma bucur ca sotul meu a acceptat oferta asta in Italia caci a trecut la pasageri si asa e mai sigur. inainte a zburat pe Canadair, avioanele acelea care sting incendiile si cand eram in Bucuresti lucra ptr o firma cargo din uk dar cu baza langa paris si zbura adesea in afganistan si alte zone de razboi ptr a duce ajutoare populatiei civile. era cumplit caci zburau noaptea in conditii de risc f mari. nici nu-mi spunea cand avea zboruri acolo caci stateam cu inima cat un purice! ptr ei e mai simplu, caci sunt constineti de riscuri si fac meseria asta din pasiune.mai greu e ptr cei ce raman in urma lor! sper ca verisoara ta sa nu aiba probleme cu sarcina si sa isi revina de dragul bebelului!

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mami de veveritz (19.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Ziua buna fete! Am ras de m-am prapadit cand am citit paginile trecuta, ati fost in verva..
Trimit repede ca s-a trezit printesa, e ceas elvetian si-a mea...o ora punct.

Iliraluca, frumoasa tare Kira, si numele interesant :)

Ami, eu sunt suparata ca socrilor mei nu prea le face placere sa vina sa vada fata, desi ne stresau inainte ca de ce nu le facem nepoti. Ieri am vbt cu soacra si mi-a zis.."ce face aia mica...aaaa....iiii...cum ii zice ma? Ilincuta" wtf, m-am umplut de nervi instant. Si ma gandesc ca daca e soacra-mea asa si tot ma supara, d'apai sa fie mama - si-i multumesc lui D-zeu ca e langa mine si ma ajuta! Dar asta e, stii vorba aia: astia sunt cu astia defilam! Pup fetele sa treaca supararea :*

Kossir, sper ca sunteti bine, de fapt sunt sigura de asta. Pupiecei multi:*
Mi s-a facut rau cand am citit de verisorul tau, D-zeu sa-l odihneasca! Condoleante familiei...

Flory, si mie mi-era teama s-o las pe burtica dar m-am obisnuit acum, stiu ca-si intoarce capul si e ok.

Roxana, chiar iti faceai probleme cu visul ala nu? Te-ai apucat sa scormonesti sa vezi de la ce se trage... :))

Ioanact, la multi ani fericiti impreuna, alaturi de cele doua printese!

La multe lunite JOY!

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Buna, fete!
Sunt obosita si nitel incurcata, ca nu stiu de ce Dami de aseara are temperatura. O tin pe antitermice, dar mi-e ciuda, ca a racit asa usor.

Trebuia sa plecam la tara si am renuntat. Ii fac acuma o supica si mai vadem cum va fi.

KOSSIR - Condoleante! Ma emotioneaza pe mine, care sunt straina, imi inchipui cum te poti simti tu, care erai ruda cu baiatul respectiv.
Cat priveste fatuca, urmeaza tratamentul prescris, dar mai consulta si pe altcineva.

RAMY - La multe lunite sanatoase si fericite!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact
Poti sa-l tunzi linistita.
Motul nu se i-a la 1 an, ci la botez.
Noi, la un an sarbatorim anisorul implinit, atat.

Multumesc Alina si celelalte fete care mi-ati raspuns.
Prin urmare am bagat masina de tuns in freza copilului si... nimic... ca parul e asa de fin incat se indoia mereu si nu intra in lamele masinii. Prin urmare am luat pieptanul si foarfeca si l-am aranjat. Acum e mult mai bine. Nu l-am tuns mult, doar putin in fata si pe laterale. (Prea multe nici nu puteam face avand in vedere ca eram singura cu el, iar copilul statea pe masuta de infasat si se misca mereu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

IOANACT - Casa de piatra in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Ziua buna fete dragi,

Am scris un mesaj si mi-a dat eroare, habar nu am de ce. Sper sa mearga de data asta.

Va multumeam pentru mesaje, urari, sustinere.
E ingrozitor, el e verisorul meu Nafi, sau a fost, offfff Doamne ce dura e uneori viata.
Asa e Nafi, ei percep altfel toata situatia, o fac cu pasiune, nu le apsa de nimic, dar nu inseamna ca durerea e mai mica. Bine a facut sotul tau ca s-a mutat, chiar daca pericolul exista si acolo, dar Doamne Doamne e mare .

Azi am facut supica. Din albitura si morcov. Bleahhhhhh, am zis si eu si mai ales Sofia. Nu a vrut deloc, deloc. Am incercat piure moale, mai consistent, supa in bibe, nica. Adevarul e ca am facut-o cam tare, concentrata rau. Am urmat intocmai instructiunile, dar zau ca nu se putea manca. O las vreo doua zile si incerc cu supica din morcov si cartof care o fi mai comestibila si o accepta si mandra mea sa guste macar. Offfffffff uite de asta mi-e mie acum teama. Cu Mihai n-am avut probleme la masa, era un mancacios pana pe la doi ani. Mama mea zice ca e si cam tarziu si de aia accepta mai greu. Dar nu-mi pare rau ca i-am dat lapte mai mult de 5,5 luni (exclusiv). Mi-e groaza sa incerc iar. Si nu se mai satura de la mine, asta eclar, mai ales dupa masa. Dar de ce sa nu vrea nici cereale care sunt dulci?????????
Insa vorba lui Vladi parca nu a ramas nici un copil in lume nediversificat.

Ooooooo La multe lunite si multi ani BRIANA de Rami!!!!!!! Am ajuns la juma de an!!!!!
Doamne ajuta-ne sa avem in continuare numai iepurasi sanatosi
A mai fost parca si JOY, IANIS, ALEXANDRU, de Gaby, Andra si Dianami, sa traiti sa fiti sanatosi si norocosi

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramy77

Noi am avut o noapte sexy, nu stiu ce a avut fii-mea,dar toata noaptea s-a foit, rasucit, scancit, asa ca...eu sunt putin zombi.Acum doarme si am apucat si eu sa-mi beau cafeluta...ca fara nu se poate la cat sunt de buimaca.

RAMY cred ca bebeii nostri s-au vorbit.
Din ora in ora Albert s-a trezit pentru cate o gura de laptic, ca deja nu mai stiam din care san ii dadusem ultima data

Si acum e fresh si eu zombi si astept si musafiri, care, btw, s-au anuntat acum un sfert de ora

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput