Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (34)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

La multe lunite si anisori briana de rammy!

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Neata. (era cand am inceput acest mesaj..ca a avut grija bebeEric sa nu il trimit asa de repede)

Am venit si noi de la tara..casa e vraiste, abia am apucat ieri sa bag la spalat si sa fac ceva de haleala..si in rest am tras tare sa ajung la zi cu cititul, mai ales ca bebitu zici ca are mancarici, vrea numai in brate

Dupa cate vad doar eu si Lalexandra avem copchii urlaciosi, care dorm leganati si se scoala urland de zici ca i-a batut cineva in somn (Dayanara, fata, nu cumva visezi ca il scarmani si pe Ericutu meu???..ca poate de aia tipa asa rau cand se scoala).
Va spuneam la un moment dat ce fericita sunt ca a ramas doar cu masa de la ora 3 noapte...eheeee..de o sapt s-a reintors la mancat la 1 si la 4..ziua e tare agitat si isi indeasa mainile pe gat pana ii vine sa vomite..Selina zau ca te invidiez..auzi, 10min adunate de plans pe zi
Annya super locatia de concediu, se vede ca v-ati simtit de nota 10.
Kossir nu stiu ce as putea sa iti spun legat de varul tau..decat ca te inteleg f bine. Eu am avut un prieten f bun, cu care am crescut de mica (stateam pe aceeasi scara si mama ma mai lasa la maica-sa, si invers) si care era pilot. S-a prabusit cu elicopterul in 2006 in lacul Golesti. Avea 27 de ani si urma sa faca nunta in cateva luni. M-a marcat enorm moartea lui, mai ales ca l-au gasit tare greu, dupa cateva zile de cautari.. Mereu il intrebam dc nu ii e frica, si el mereu zicea ca nu, ca daca asa i-o fi scris sa moara asa o sa moara...
La voi e si mai tragic ca un bebelus a ramas fara tata. Condoleante

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Neata la amiza!
Vad ca se vorbeste de dermatita atopica. Noi tocmai ce am fost la dr si nu ne-a zis ca am avea asa ceva dar de vreo 2 zile ii e fata rosie si aspra pe obrajori si barbie. O prieteana m-a speriat ca ar avea dermatita topica ca si fetita ei a avut. Ma puteti lamuri cum se manifesta si mai ales cum se trateaza si e grav?
NAdia mai nou nu mai vrea decat pe burta sa dorma cum o pun pe spate se trezeste si zbiara. Doarme neintoarsa dar mi-e frica sa o las noaptea asa ca daca pica cu nasul in saltea si nu se mai ridica. Asa ca ori o iau cu mine in pat ori fac noapte alba. Voi ati patit asa, va lasati bebei sa doarma pe burta noaptea?

Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Ciao, fetele!
...va multumesc la toate care mi-ati raspuns...de la fiecare am luat cate ceva, si o sa incerc sa aplic....speram sa mearga

CARMEN, condoleante...mai ia cu fiori de feiecare data cand se intampla asa ceva. Fratele meu a lucrat in armata (dar si-a dat demisia)...si facuse si el parasutism ca acei baieti care s-au prabusit nu de mult la Tuzla...si el zbura pe acolo. Oricum, eu ma bucur ca nu mai e in armata, ca nu mai am atatea griji.
Pacat de acesti baieti tineri, sper sa isi revina sotia lui si sa poata duce sracina la sfarsit, ca sa aiba un motiv de bucurie.

RAMY ...ce mari sunteti

....asa cum spunea si ASTERO....se pare ca si eu sunt un pedofil...Ella nu stiam de filmul tau. Mai, fetelor, care doar ne cititi, faceti-va curaj si intrati, ca fiecare avem cate ceva de invatat de la celelalte

Am fost dupa rezultate la analizele de sange...pai acum au crescut altele si au scazut altele, speram sa fie toate bune...Acum vedem marti, ca atunci mergem la pediatra.

Am trecut azi pe la Chicco, aveau papucei la 10 euro...dar cine stie ce masura sa ii iau la mititel...asa ca asteptam sa creasca, sa vedem pe ce picior mare va trai

Vaam

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

FLORY, al meu cum il puneam pe burta se intorcea, apoi cum il puneam urla ca din gura de sarpe, iar de mai bine de o luna numai asa ii place, se pune el singur pe burta, isi ridica capul si se sprijina in maini...ca sa vada tot ce se petrece in jurul lui. Iar de atunci doar asa mai adoarme...oricum il pun se intoarce pe burta. De acum, eu zic sa nu te mai stresezi, ca ei deja sunt marisori si stiu sa isi dea capul intr-o parte sau sa si-l ridice, de e ceva.
Al meu doarme singurel in camera, intradevar ca atunci cand doarme cateva ceasuri bune, merg sa vad ce e cu el...pt ca la noi e eveniment sa doarma asa mult
Parerea mea, sa nu te stresezi, ea doarme cum ii e bine, si mai ales ca daca o doare burtica, asa are caldura la stomacel si nu mai simte durerile

Mergi la inceput

....stiam ca mai vroiam sa scriu ceva
...si de multe ori, isi pune capul chiar in pat, adica asa drept, nu intr-o parte, dar cand nu ii mai place isi intoarce capul si gata.
A, si asa adoarme, pe burta, se trage de par si urla (probabil ca de aia plange...ca isi smulge firele de par si se gandeste...ce mama am, nu puteam sa am si eu una mai buna)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kossir

Mai am o suparare mare si desi este off topic v-o spun.
In accidentul de elicopter in care erau israelienii, romanul care era cu ei era verisorul meu, cavalerul meu de onoare de la nunta. Nu ma pot linisti, era un baiat asa bun, a muncit de mic sa ajunga pilot, a fost visul lui si nu a avut cine-l ajuta, parintii sunt oameni simpli de la tara. Acum era asa bine, sotia gravida in 5 luni cu baietel, e acum in spital distrusa. Offff Doamne ce grea e viata asta uneori

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si de Sofia Maria 12.02.2010

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mie mi-au dat lacrimile cand am citit.. nu e drept. De ce un om care a muncit atat, viitor tatic a tb sa aiba soarta asta? De ce o tanara sotie tb acum sa creasca un copil singura? De ce un copil urmeaza sa se nasca intr-o familie unde tatal lui a plecat prea devreme "acolo sus"? Inca odata.. nu e drept!!!

Martisorul meu drag, Irina Paula (8.03.2010), mami te iubeste!

My age

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Alexandra multumesc mult de raspuns. Noi inca nu ne smulgem firele deci inca ma mai considera o mama buna... dar probabil nu pt mult timp.
Nadia e nascuta prematur si intotdeuna sunt paranoica in ceea ce o priveste (desi a evoluat si recuperat foarte bine) multumita celor cu care am nascut care in loc sa ne incurajeze au bagat frica in noi.

Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

briza doamne fereste sa visez asa ceva, sincer m.as duce la medic, m.as fi dus si dupa cosmarul cu bumbita, dar stau linistita ca stiu de unde mi se trage, inainte sa ma culc, citeam un blog despre niste narco, crime etc apoi ultimul post de pe forum pe care mi.au picat ochii a fost scris de bumbita:)

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna, fetele!

Poftiti la o felie de tort si o cupa de sampanie , pt ca azi sarbatorim 3 ani de casnicie.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput