Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 13
babyangel spune:
Buna dimineata tuturor,
Denisa, esti tare curajoasa sa stai treaza pana la ora aia sa-ti astepti iubitelu...eu nu indraznesc pt. ca a doua zi sunt pierduta. Imi place tare mult cum povestesti tu cu Maya ce si cum, si e perfect de inteles ca nu doresti sa pierzi timp pretios.
Si eu sunt prezenta de cate ori "ma striga" si il iau in brate de cate ori doreste cu mare drag...Intr-adevar casa mea nu mai arata ca inainte, perfect ordonata si curata, dar...asta este!
Ela, ma gandeam eu asa, ca de cand cu pedofilii astia(elba, sanzi, arturici, iliralu) nu ne mai arati deloc deloc poze, nici cu marineru Geo, nici cu ofiterashu Geo si nici cu Geo bebelun de mami ella! Hai ca vreau sa-ti vad si eu 'uriasul"-vorba dayanarei
Fetele din paranteza, glumeam, da?
Nafi, am citit si eu povestea cu peripetii a "Carolinei". Cred ca tare frumos sa ai copii "neprogramati"..bucuria sau emotia de moment cred ca nu se poate exprima in cuvinte..
Eu din pacate , pe amandoi i-am programat la minut, si nu am avut parte de bucuria de a avea o asemenea surpriza neasteptata! Dar a fost bine si asa, si a fost totusi bucurie mare cand "s-au prins" amandoi atunci cand ne-am dorit
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 4-a
elba spune:
Bun dimineata!
Gabi noi locuim in Lübeck un orasel micut si frumos la 20km de marea Baltica.Avem planuri ca intr-unul di weekend-urile astea sa tragem o fuga pana la Sylt in functie de vreme ca la noi sunt max 20grade si se anunta ploaie.nu am stiut ca acolo se ajunge doar cu trenul!trebuie sa ma interesez si sa caut ceva cazare dar abia astept..si intr-adevar germania de nord e faina.va asteptam inapoi cand va hotarati
mamica lui Filip(30.04.2010)
elba spune:
LAlexandra sa stii ca si la mine este la fel.Dupa ce pleaca sotul la munca si pana vine nu pot sa fac nimic.in permanenta stau de bb.vrea sa stea doar in brate.cand adoarme trebuie sa-l plimb sau sa-l legan un pic si apoi daca il pun jos se trezeste imediat asa ca il mai tin si in brate sa doarma ca sa respir si eu un pic.iar cand e treaz daca il las jos nu pot sa plec trebuie sa stau langa el si sa-i captez atentia cu ceva pt ca altfel se plictiseste si plange.si eu astept sa mai creasca putin si sa aiba un program de somn mai bine conturat ca sa mai fac si eu cate ceva.
mamica lui Filip(30.04.2010)
atb spune:
Kossir condoleante... cat de nedreapta e viata uneori...
Iliralu, te intreba cineva pe-aici de unde te-ai inspirat pt nume, eu cred ca de la superba patinatoare Kiira Korpi, nu? Se pare ca si Kira ii calca pe urme.
Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
dayanara spune:
KOSSIR intr.adevar am observat ca acolo e foarte usor si repede pus diagnosticul de rahitism, totusi daca te.ai decis pt biberon, incearca biberon cu tetina cu flux mic, incearca dr brown sau avent, vomita de la jet mare de lapte pt ca nu e obisnuita, nu are nici.o legatura cu laptele, trebuie insistat si intr.un final il va accepta
condoleante pt var....ce tragedie, citisem de accident
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
dayanara spune:
pantofi de copii cred ca se gasesc in tara la chicco, geox, pablosky...
gaby preturile cu care ii vand producatorii sunt nesimtite, costurile de productie sunt f mici, altfel cum si.ar permite toate firmele bune care fac special pt copii, sa vanda sub 20 de euro perechea...chicci vinde la pret normal 50 de euro sa zicem si pe reduceri i.am luat la 12 euro, era pe eticheta pus pret nou si pret vechi...ca asa sunt obligati
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Ramy77 spune:
Buna fetele,
KOSSIR, condoleantesi multa putere sotiei varului tau sa treaca peste aceasta tragedie, sa lupte pentru puiutul ei. Da, intr-adevar, acestea sunt adevarate tragedii,te face sa-ti fie rusine ca te plangi de multe lucruri care par nimicuri acum.
Imi pare rau ca aveti problemute, poate totusi nu e dermatita.
NIKI, te cred ca iti e frica acum in casa, incearca sa nu ramai singurica, cel putin o perioada.
Noi facem cinste azi,poftiti la fiecare ce pofteste, azi implinim o jumatate de anisor!Suntem mari!
La multe lunite si lui Eduard Teodor de Samaria si Sarei de Lara!
Noi am avut o noapte sexy, nu stiu ce a avut fii-mea,dar toata noaptea s-a foit, rasucit, scancit, asa ca...eu sunt putin zombi.Acum doarme si am apucat si eu sa-mi beau cafeluta...ca fara nu se poate la cat sunt de buimaca.
toata lumea, merg sa pana mai doarme printesa..
Poze Briana.
iliraluca spune:
Fetelor,
Va multumesc mult pentru complimente.
Sanzi,
Kira are inca ochii albastri in conditiile in care singura si cea mai apropiata ruda cu ochii albastri este un frate al mamei mele. Mi-ar placea tare mult sa ii ramana asa.
Ami,
Numele l-am auzit acum multi ani la niste aromani si ulterior la fetita lui Hagi. Mi-am dorit mult o fetita careia sa ii pun numele Kira Maria. Si Andra, nu suntem neam de machedoni.
Lindal,
Eu am tuns-o pe fetita mea pana acum de doua ori, adica am ras-o cu masina de tuns. Am intrebat un preot si asa cum au zis si fetele aici motul se ia la botez
Niki,
Am admirat-o si eu pe fetita ta cand citeam pe forum, mai ales ca e nascuta in aceeasi zi cu Kira. Si sa stii ca am fost si in Rodhos si mi-a placut foooarte mult
Ella,
112 si sper ca am trecut testul, mai ales ca am readus in discutie ipostaza ta de star pe care unele fete nici nu o stiau. Multi tie si cavalerului tau.
Adriana,
Wow, e superba Kiira Korpi, am vazut-o si eu acum pe google. Nu o stiam
Ileana si Kira Maria (11.03.2010)
http://picasaweb.google.com/ilenuta79/PozeKira#
nafi spune:
KOSSIR - condoleante! acum vazui si eu beleaua! e ingrozitor sa ti se intample asa ceva! sa-i dea Dzeu putere sa treaca cu bine peste incercarea asta!
RAMY - La multi ani puiului ptr cele 6 luni! Mie mi se pare ca pana la 6 luni mai e asaaaaa mult! adevarul e ca si acum 3 luni traiam cu impresia ca la 3 luni bebe va fi asa mare ca va merge la scoala!
Ziceau fetele ca e luna plina, poate de asta a fost maraita pisicutza!
Si eu doar ce-am si acum ma grabesc sa ma pensez. ca vine sotul azi si ma gaseste cu sprancenele breton!
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
Mami de veveritz (19.04.2010)
iliraluca spune:
Ramona,
La multi ani pentru fetita ta scumpa .
Am mai pus poze si de la botez cu noi.
Ileana si Kira Maria (11.03.2010)
http://picasaweb.google.com/ilenuta79/PozeKira#