Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 12
nafi spune:
Kossir - imi pare rau ptr problemutze. sper sa nu fie o forma severa daca e sa fie corect diagnosticul.
Aici mi-au dat inca din spital picaturi pe care trebuie sa le ia Ricky 6 luni tocmai ptr a preveni rahitismul. iar acum in august trebuie sa faca si radiogarfie ptr a se depista daca exista displazie de sold. aici fac asa la toti copii. nu stiu daca in alte parti se practica sau e doar optional.Multa sanatate Sofiei
Alexandra - rabdare mami, muulta rabdare! si eu ma mai enervam ca Riccardo tot voia in brate si plangea daca il lasam jos. Dar cred ca am gasit o cale de mijloc, am facut concesii amandoi sa zic asa si acum e destul de bine. are momente in care sta pe pernuta de alaptat linistit si cate 20 de minute, asa mai pot spala si eu o farfurie...sa pun masina de spalat sau sa mananc. azi spre exemplu a fost mai marait si de la micul dejun am reusit sa mai mananc abia pe la 5 pm , 2 oua fierte cu paine si astea mancate in timp ce-l tineam sus pe umar cum ii place lui.Dar m-am resemnat. asta e...Maine sunt 5 zile de cand sunt singura acasa si m-am descurcat. dar n-am mancat o data asezata ca omu' la masa. la wc mi-am facut treaba cu el pe masa de infasat care e in baie...cumparaturile cu el dupa mine...si tot asa. ce sa-i faci?! au fost momente cand l-am lasat sa planga de sarea camasa de pe el doar sa pot face si eu ceva fara el in brate. acum il mut de colo colo..de pe canapea pe scaunel, apoi pe carpetica cu jucarii atarnate...si cand termin toate tertipurile il pun in carucior si ies cu el la plimbare. au fost zile in care am iesit si de 4 ori caci era singura modalitate de a nu-l tine in brate. nu stiu nici eu de unde am atat rabdare, ca daca nu era al meu cred ca dadeam cu el de pereti!dar asta e...acum suntem mame si a fi mama inseamna a fi totul ptr acest pui de om! bafta multa sa-i dai de cap cu micul marait!
Riccardo a papat si acum doarme dus. am mancat lapte cu paine repede ca sa nu merg cu burta goala la culcare si acum fug in pat si eu.
Noapte buna!
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
Mami de veveritz (19.04.2010)
ioanaa28 spune:
Carmen, abia acum am citit ultimul tau mesaj...Doamne, ce tragedie Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Sa-i dea sotiei lui tot curajul din lume sa depaseasca momentul asta. Chiar am auzit la stiri si ma gandeam cu groaza cat de imprevizibila e viata...si ca nu ar trebui sa ne plangem atat, sa pretuim ce avem, sanatatea si pe cei dragi...
si o imbratisare stransa pt tine..
asteropipan spune:
MIRIA intradevar, mie de vreo luna a inceput sa imi cada parul rau. dar rau, nu gluma....
deci de cand avea fiimea vreo 4 luni...
sper in sept la botez sa am ce coafa de el....deja la tample am chelie
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
ellanik spune:
Kossir iti scriu rapid ca merg la nani.Geo a fost banuit de dermatita atopica acum o luna si ceva.Piele uscata rrau si niste bubite.N-a fost!Mi-a dat sa-l ung cu [B]LIPOBASE REPAIR CREAM/[B] si cu vit A uleioasa .Am facut si baita cu taratze si are o piele.....de-aia il doresc gagicile.Cu rhaitismul nu stiu.Tu nu i-ai dat vigantol de la inceput??
Doamen ce tragedie pe biata fata care si-a pierdut sotul!!!!Condoleante Kossir pt varul tau.
Miria fata...cu vanilie inteleg dar de care?BigMilk cumva?
Gaby bine ca zici acu de luna plina.La noi s-a dus efectul .Cred ca e invers de fapt.cand nu e luna plina facem maimutzareli.
Iliraluca deci 112 sau 111???Si sa inteleg bine...mi-l vrei pe Geo de ginere???Ca-i faina Kira zau!!!
Asteropi sa-ti fie jena ca nu stii ce mare diva sunt eu in viata.Si inca am jucat rolul unei (h)eroine ...Ecaterin(c)a teodoroiu.
Zau ca eu o sa-mi rup spatele.Si inca nu-s toata ziua cu Geo in brate.Al meu chiar chitzaie sa-l pui jos.Dar deja e ff greu.
Babyangel vazut bebeloiu.Are cat al meu.Doar ca al meu nu composteaza ci shtampileaza.Nu mai am nicio bluza intreaga pe umeri.Toate-s supte.
Somn usor la toate!!!Vorbim noi maine.....
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
andra_s spune:
mama fetelor da' ati scris azi, nu gluma
deci, nu caut raspunsuri, da' nici nu pot sa inteleg cum de aratati voi ca trase prin inel dupa o nastere, altele dupa doua cum e dom'ne posibil??? ina, ioana28 la voi ma refer, da' voi chiar nu vedeti frigiderul decat de Pasti si de Craciun?????? btw, aveti niste pitici superbi, expresivi, dragalasi fooooooooooooooc
sanzi ce printesa frumoasa ai vai este o dulceata, neaparat trebuie sa ne vedem, poate pune ianisu' ochii pe ea amandoi cu ochii albastrii, iti dai seama ce copii frumosi vor face
annya prima poza din albumul din bulgaria este criminaaaaaaaaaaaala venea cumva trenul spre raducu?
in alt ordine de idei, esti o mamica f fotogenica si expresiva
miria cand ai zis de "fata de smochina schimonosita" cred ca la ianis te-ai referit ca el s-a strambat in toate felurile posibile cand la bagat in apa, a tipat saracutu' ... bina ca a avut mami suzeta minune la indemana si l-a calmat repede. mie nu mi-a trecut niciun moment prin cap ca l-ar chinui preotul cand il va baga in cristelnita, ca atunci nu era subiectul in voga pe aici
flory a acceptat tzitzi fara mamelon si ala a fost momentul in care a spus adio la tot ce inseamna cauciuc sau silicon
nafi si eu am o alunita asa cum zici tu, dar asa este de cand ma stiu, nu mi s-a modificat in timp
iliraluca da' ce memorie ai ... salam, muncitori ...ehe, stai bine la capitolul neuroni si na, ca mi-a venit si mie randul sa intreb: sunteti neam de machedoni? hai ca si ella e curioasa
kossir chiar ma intrebam ce faceti ... hai ca o sa fie bine, gandeste pozitiv, ca nu-i dra.ul atat de negru
m-a intristat tare mult vestea despre pierderea verisorului ... inca un bebe fara tatic ... groaznic ...
ce mesaj kilometric nu-ni plac mesajele astea stil carnat de neam-prost, dar daca scrieti atat
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
sanzi spune:
Andra, multumesc. Ne vedem neaparat cand vii din concediu, poate ne incuscrim. Sotul zice ca o lasa pe fie-sa la intalnire cu baieti la 25 de ani. Ce stie el? Lasa sa se cunoasca si ei mai bine . Si mie imi place de Ianis, e asa expresiv in poze si nu imi vine sa cred cat par are!!! Mara are parca mai putin decat la nastere, i-a mai cazut (e solidara cu mine) sau s-a mai deschis la culoare, nu stiu. M-a distrat poza aia cu telefonul, sa stii ca si ei ii place rau sa se joace cu telefonul, trebuie sa ii punem sa faca schimb de numere
Sanziana, mami de puiut Mara Elena (21.02.2010)
Yaia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rebiana27
Oana, eu nu m-as stresa sincer din pricina asta. Eu ce sa mai spun caci Mara papa cerealele dar problema este si probabil va ramane la legume. Masa de seara o poti inlocui cu un iaurt mai tarzior, plus ca banuiesc ca Eric va accepta cu usurinta cereale cu fructe sau un complex de cereale (ex "7 cereale" de la Milupa), cereale cu biscuiti etc, astfel ca nu vei fi nevoita sa renunti la masa de seara. Astea de se dau incepand cu 4 luni au un gust de tot........... |
Tudor al meu, pana nu i-am combinat cerealele cu iaurt sau branza dulce, nu le-a acceptat. DELOC! Asa ca poti astepta si sa incerci sa le combini. dupa ce le-am combinat, seara numai cereale cu iaurt manca, ajunsese unul din felurile lui preferate. Aveam vreo 3 feluri de cereale diferite si le dadeam prin rotatie, dar numai combinate cu iaurt, altfel erau cah!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
asteropipan spune:
KOSSIR condoleante
am ramas fara cuvinte...
sa ii dea putere Dumnezeu gravidutei:((((
astea-s tragedii intradevar:((((
restul trec mai devreme sau mai tarziu..
nu mai stiu cine se plangea ca nu are ajutor de la parinti....doare intradevar(nici eu nu am)....dar macar ma bucur nespus ca au apucat sa isi vada nepoata macar...si sa de-a Dumnezeu sa ii mai tina sanatosi sa vada si cel de-al 2 lea nepot
nbgaska
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui GabyHila eu am 82!!! A-TI CITIT???? CU 8 NU CU 6....asa ca mucles!!!!! |
Ba nu, tu mucles, ca eu am 82,9! Sac!!!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
honeybaby spune:
kossir - of doamne numai vesti proaste am auzit azi. multa putere familiei si viitoarei mamici. Ce nedreapta e viata, nu o sa ma obisnuiesc in veci nu asemenea nedreptati
Acelasi lucru vroiam sa-l zic si eu despre coastele evazate. voi cum le aveti ?? Si Maya le are un pic, defapt doar ultimele coaste. exact asa le am si eu.
Alexandra - Maya e super cuminte. Nu plange dar cu toate astea eu mananc doar cu ea in brate, pt ca mi se pare aiurea sa pierd timpul mancand cand pot sa stau cu ea. Asa ca eu iau mana in fata laptop ului cu farfuria pe tastatura si maya in brate.
Rufele in masina de multe ori le gab tot cu ea in brate, ii si arat ce bag si ii explic cum le sortez pe culori.
Afara la uscat le pun de multe ori le o iau si pe ea in leagan .
Vasele le spal cu ea in leagan langa mine, daca nu vrea sa stea renunt la vase.
Mancare la fel cu ea langa mine.
Ea ar sta si singura in pat dar nu vreau eu s-o las. Am asteptat-o atat ca s-o las singura in camera. No way
Am noroc caa doarme destul de mult si pot sa le fac atunci. Cu ea treaza imi ia mult mai mult dar nu-mi pare rau.
Vroiam sa-l astept pe vali dar cred ca ma inec ca tiganul la mal si ma duc la culcare
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna