Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 11
ami_84 spune:
Seara buna tuturor.
Azi am fost harnicuta toata ziua.. dat cu aspiratorul, mopul, sters praful, pus rufe la spalat / uscat... plimbat/jucat/alintat copilul care de dimineata s-a trezit brusc ca NU MAI VREA SAN!!! Am sunat pediatra si a zis ca mai sunt bebelusi care se intarca precoce, si, in prima faza sa o infometam si daca nu vrea si nu vrea, abia atunci apelam la biberon. Macar sunt multumita ca am alaptat aproape cinci luni... a mai fost la inceput vb sa ii dau biberon si am plans o zi intreaga ca-s mama "denaturata" si nu pot sa-mi hranesc puiul.. dar acum parca e altfel.. nu e un an, dar, stiu ca m-am straduit! Si ca sa fie totul fain, i-a dat si un coltisor la un dinte!!
Referitor la supararea mea, sincer imi pare rau ca m-am plans aici... dar e greu cand stii ca ai o mama care nici nu isi cunoascte nepotelele (Irina plus fetita fratelui meu, de cinci luni). Dar nu mai conteaza. Asa cum a venit suparea a si plecat... am trecut peste momente mai grele la inceput, de acum astea sunt "mofturi".
Nu pot sa remarc ce vis ai avut Roxanaaa sa omori tu pe draga de Bumbitza... Mi-au placut pozele cu Ivan si sotul.. Sunteti o familie faina..
Niki eu stiu ca e ok daca Maria e cea care da semne ca vrea sa se ridice in fund.. ideea e sa nu fortezi tu copilul sa faca ceva pentru care nu este pregatit.
Anca, Codrin e "compostor"?
Child mi-a placut bancul cu Gigel..
Oana acum iti dau PM...
M-am amuzat copios cu discutiile voastre de azi.. merg la somnic. Noapte bunaaa!!
PS vroiam sa va zic ca-i luna plina celor care aveti bebeii agitati noptile astea, ca am citit ca v-ati plans... cum a zis si Gaby
PPS am admirat pozele Kirei... e o fetita superbaaaa! Mami a meritat tot efortul. Pot sa intreb de unde v-ati inspirat pt nume? Ca mie nu imi suna prea "cunoscut"...
Acum, chiar ca-i noapte bunaaa!!
Martisorul meu drag, Irina Paula (8.03.2010), mami te iubeste!
My age
iliraluca spune:
Sanziana,
La mine asa a fost. Am luat toata sarcina cate 3 metoclopramid pe zi.
Eram disperata, ma gandeam ca poate il afecteaza pe bebe dar doctorul ma
asigura ca e ok.
Nu ii spune de mine, poate nu e asa, macar sa spere fata ca e tare greu.
Ileana si Kira Maria (11.03.2010)
http://picasaweb.google.com/ilenuta79/PozeKira#
sanzi spune:
Alexandra, am avut si eu o perioada de-asta, aveam momente cad eram singura cu ea si eram asa disperata incat ma gandeam la toate cunostintele mele, in speranta ca as gasi cu cine sa o las 15 minute sa fac si eu un dus. Leganam la ea 2 ore si dormea 10 minute. Intr-o zi am programat-o la un cabinet particular, nu mai aveam incredere in dr de familie care imi spunea ca e sanatoasa si o sa treaca, am vrut sa o vada un neonatolog. Am asteptat la usa o ora jumate, acolo erau vreo 6 copii, unul plangea, altul gangurea, parintii vorbeau intre ei, in fine, agitatie, iar Mara mea dormea pe rupte, se mira toata lumea de ea cat e de cuminte. Nu s-a trezit nici cand am intrat in cabinet, cand m-a intrebat dra ce problema am mi-a fost rusine sa ii zic ca nu doarme, ca ma consulta aia pe mine, doar copilul dormea in continuare. I-am zis ca am venit asa, la un control, sa vad daca e totul bine. S-a trezit Mara 10 minute cat a consultat-o dra si pana mi-a mai dat ea niste sfaturi despre colici a adormit la loc. Acum imi vine sa rad, dar stiu cat de obositor poate sa fie. Va tin pumnii maine la analize
Sanziana, mami de puiut Mara Elena (21.02.2010)
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lindal Fetelor, lamuriti-ma si pe mine va rog care e faza cu taiatul motzului? Ca eu i-am pus gand "rau" copilului si vreau sa-l tund. Ii ajunge parul in ochi, ii cade sau se rupe si mereu are fire de par pe degetele pe care le baga in gura... m-am saturat. Mentionez ca l-am mai tuns o data insa doar pe ceafa, ca avea deasupra o dunga orizontala unde era ros si dedesubt, pe ceafa, inca un smoc de par. Asa ca pe ala i l-am tuns pierdut, dar de motz nu m-am atins. Deci ce trebuie sa fac? Sa-l chem pe nas'su sa-i faca freza? Sau tre sa astept sa implineasca un an? (in ritmul asta ajung sa-i fac codite sau macar niste clame tot ar trebui sa-i pun) Voi i-ati tuns pe copii? |
Poti sa-l tunzi linistita.
Motul nu se i-a la 1 an, ci la botez.
Noi, la un an sarbatorim anisorul implinit, atat.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
nibi_niki spune:
ILIRALUCA,frumusica foc fetita ta(fetele noastre sunt nascute in aceeasi zi si au acelasi nume-Maria)
ALEXANDRA bafta maine la analize.
Fetelor ma credeti ca imi este frica sa stau in casa?S-a trantit o usa de la vant ceva mai devreme si am facut pe mine de frica
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG
sanzi spune:
Ami, in primul rand felicitari pentru dintisor!!!
Refuzul sanului ni s-a intamplat si noua, eu zic sa nu renunti daca mai vrei sa alptezi. Eu nu i-am dat lapte praf, am rezistat tentatiei, desi imi era mila de ea, dar m-am gandit ca nu o infometez, daca ii e cu adevarat foame trebuie sa suga, lapte aveam. Totul a tinut cateva zile, timp in care ii dadeam sa suga cand adormea sau imediat ce se trezea, pana nu se dezmeticea ea. Poti sa mai incerci sa ii dai intr-o camera unde e liniste si semiintiuneric, ei sunt foarte usor de distras de orice. A fost o perioada grea, ma simteam frustrata, credeam ca nu ii mai place laptele meu, plangeam cand o vedeam ca plange de foame, dar a trecut. Poti sa cauti pe net informatii despre greva suptului, mie mi-au fost de folos si a functionat. AA, si in timpul zilei, daca treceau mai mult de 3 ore si nu sugea, ma mulgeam eu (ce cuvant urat!!!), altfel scadea productia de lapte si pana se hotara ea nu mai aveam eu.
Bafta, sper sa ii treaca repede
Sanziana, mami de puiut Mara Elena (21.02.2010)
kossir spune:
Gaby ,merci, esti o draguta si pari a fi la al 5-lea copil.
O sa intreb de uleiul de argane, eu ii dau cu ulei de masline de la soacara mea, stors la rece si 100% natural. Nu stiu daca e dermatita atopica efectiv, m-am uitat acum pe foaia de mi-a dat-o scrie clar dermatita atopica. Insa eu cred ca e prea repede pus diagnosticul, cu prea mare usurinta. Problema e ca in Maroc nu stiu daca au asa ceva, cum se ocupa de asta. Oricum partea dermatologica pe mine ma sperie ca e destul de greu de diagnosticat si tratat.
Cat despre rahitism, circumferinta toracelui e mai mare cu 2 cm decat cea a capului si cica e semn de rahitism. Are "torace evazat".
Mi-a dat Ca, vit D3 (care in Maroc nnu se da decat la nastere), si mi-a zis sa iincep fierul din a sasea luna. A specificat totusi ca toate sunt profilactic.
Nu ma sperii, mai ales ca a zis foarte clar ca are predispozitie spre rahitism, sper sa greseasca cu dermatita, sunt optimista.
Ceea ce ma ingrijoreaza acum e ca nu accepta nimic in afara sanului (de mancare zic). Si e greu cu copii astia mofturosi, cu Mihai n-am avut deloc probleme, nu prea stiu cum se procedeaza cu un copil de nu mananca nimic .
Maine incercam supica si vad.
Ziceati de lapte sa-l schimb. Avem novalac HA, iar dr a zis sa nu insist cu laptele, mai bine sa-i dau mancarica cu cereale, ca permite cerealele, neluand prea bine in greutate in ultima luna. Doar ca, bleahh le scuipa si se stramba ca si cum ar linge lamaie.
Multumesc fetele ca sunteti alaturi de noi, stiam eu de fapt, de aia am dat fuga aici
Va povestesc maine cum e cu supa .
Si poate citesc si eu ce e cu dezacsatii aia ca am pierdut si mi-e ciuda c anu mai vad poze la semnatura si trebuie sa intru de fiecare data in contul comun. Apropo nu stiu daca amfacut-o deja, dar multumesc Lalexandra pentru parola
Nopate buna
http://community.webshots.com/user/kosscar
kossir spune:
Mai am o suparare mare si desi este off topic v-o spun.
In accidentul de elicopter in care erau israelienii, romanul care era cu ei era verisorul meu, cavalerul meu de onoare de la nunta. Nu ma pot linisti, era un baiat asa bun, a muncit de mic sa ajunga pilot, a fost visul lui si nu a avut cine-l ajuta, parintii sunt oameni simpli de la tara. Acum era asa bine, sotia gravida in 5 luni cu baietel, e acum in spital distrusa. Offff Doamne ce grea e viata asta uneori
http://community.webshots.com/user/kosscar
ioanaa28 spune:
culcat copii...si am citit ultimele pagini
am ras cu lacrimi !!! sunteti zuze rau !!!
da ma inscriu si eu la categoria iapa cheala acu, sincer vorbind, si dupa prima sarcina am pierdut mult, da mult din podoaba capilara, dar s-a refacut. pe cand avea Alex un an aveam jumatate parul lung si jumatate pufulet in crestere
Carmen, imi pare rau sa aud ca aveti problemute...sper sa fie doar alarma falsa...
Eu zic sa te linistesti tu in primul rand si sa o alaptezi cat mai des...sa creasca productia, eu consider ca tot laptele matern e sfant. Iar din altele sa-i dai doar cat vrea...chiar daca va dura mai mult timp sa le placa, sa ai rabdare si perseverenta...
mai vroiam sa scriu dar nu mai stiu cui... si ce...
hai, la somn...
..noapte buna...
asteropipan spune:
na, Ellanik....eu nu stiam ca ai jucat intr-un film
eu sunt PEDOFILUL
asa, bre, esti star si eu nu stiu
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!