Fluturasi de martie-aprilie 2011 (7)
Raspunsuri - Pagina 8
strumphitza spune:
Seara buna !!!
Lumea doarme si eu abia intru pe usa de la party .
A fost bine, dar am cam vazut stele verzi - albastre ca a fost pe puntea unui vas si un pic frigut ca a batut si putintel vantu desi cand am plecat de acasa muream de cald ce era, cum am ajuns acolo cum s-a innourat. Restaurantul si clubul e pe un vas ancorat , vis-a- vis de London Eye si Big Ben si cum trecea cate o barca pe langa cum se zguduia si vedeam stele...cand la dreapta cand la sanga.. hutzaaaa hutzzaa cu carutza trebuia sa ma tin de scaun bine
La un moment dat imi era asa frig ca eu eram in sandale si bluza cu maneca scurta ca mi-a dat sotu haina de la costumul lui si mai mai ca apucam oleak de baut ceva sa ma incalzesc dar i-am spus sotului ca mai bine mergem noi acasa si ne incalzim amandoi in pat
Va pup de noapte buna, ma duc sa sar in brate la sot pe canapea in living pana mergem sus in dormitor
PS: Cand am plecat sa ma intalnesc cu sotul sa mergem la party va spuneam ca ma aranjasem si ma gandeam ca nu o sa ma recunoasca .... si chiar asa a fost!!! A trebuit sa il trag de maneca , trecea pe langa mine si nu ma vedea.... se tot uita in telefon si mergea cu nasu in jos si s-a si speriat cand l-am tras de maneca si imi zice ca nu m-a vazut, desi se tot uita cand in telefon, cand inainte pe strada , dar el nu m-a recunoscut! O sa ma imbogatesc? Castig la loto vinerea asta?
Very Happy Mum To Be 5+
simonacip spune:
Neata fete.
Anamira, arati f bine!! Cred ca cele 3-4 kg in plus nu-s o problema. De fapt si eu, care am 57-58 kg sunt in permanenta incercare de a mai da 3-4 jos.Si acum cu sarcina...ma indoiesc ca mai are rost sa ma straduies, oricum in ultimul trimestru se vor pune kg ca nebuneleMa gindesc cu groaza!
Nici eu n-as da bani sa nasc la o clinica particulara, dar daaaa, as da pe o epidurala si mai mult decit costa ea, face toti banii. La prima nastere am avut epidurala si desi pusa la dilatatie 7, a fost chiar ok, la a doua insa nu au vrut sa-mi faca la Municipal, desi o aveam la mine. Deci atentie fetele care nasc la Municipal, acum 2 ani nu prea puneau epidurale, chiar nu am auzit pe cineva sa-i fi pus. Asigurati-va inainte cum stau lucrurile.
SI inca ceva, n-as da o nastere normala cu epidurala pe o cezariana pt nimic in lume. Sora-mea are 2 cezariene si s-a refacut f greu dupa ele...COmparind situatiile prefer nasterea normala cu epidurala oricind.
Hapiness, desigur cred ca la tine situatia e mai deosebita ca la 30 de sapt nimeni nu te ia, sau dc te ia nu se ocupa cum trebuie, asa ca e solutia perfecta in cazul tau.
Dorinutza, cum spui tu cu lista, dar pt mine nu prea ar fi relevant, ca am avut UM pe 15 mai si sunt abia in 8 sapt, am ovulat tz...Dar pe mine nu ma deranjeaza, probabil eu sunt exceptia, nu sunt multe cazuri ca al meu.
Stefy si mie-mi plac la nebunie maslinele, mai ales ca-s mai sarate si pica la tanc cu gustul si greata asta...Dar se pare ca maslinele ingrasa bine...si constipa.Nu stiu dc sigur constipa, dar de ingrasat sigur ingrasa.
Eu n-am facut inca nici o analiza...Dr mea de familie a spus ca ma ia in evidenta peste o sapt. Probabil imi va da atunci analizele pt trim I...
Simona, mami de baieti David si Matei si 7+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
dorinut@ spune:
La multi ani Iulika29!!!!!!!
Sa ai o sarcina cat mai usoara si sa-ti strangi bebicu in bratica dupa 9 luni. si vezi azi mai usor cu sampania .
Nasturelul meu mic 8+
Anita
simonacip spune:
La MUlti ANi Iulika!! Dorinutza, mersi ca ne-ai amintit!
Simona, mami de baieti David si Matei si 7+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
sdcristian spune:
si eu vreau sa nasc la particulara, la tg mures, e 1500 de lei nasterea naturala, trebuie doar sa gasesc un doctor care sa accepte sa nasc natural dupa cezariana. ca inca una nu mai vreau sa fac. deloc. daca chiar nu se poate si nu se poate o sa nasc tot la sebes, cu cezariana, ca macar e aproape de casa.
nu am pofte, nu am nimic, doar imi e somn. ieri am adormit pe canapea cu carol fugind si tipand in jurul meu... bine, doar cateva minute, dar parca am dormit ore.
are cineva vreun film cu pilates pt gravide?
si doresc si eu adresa si parola pls.
5+
MsBB spune:
mai fetelor, da' aveti spor la scris nu gluma! Ma bucur . Asa-i frumos, asa se leaga prietenii, ne cunoastem mai bine si vom trece mai usor peste greutatile care ni se vor ivi in viitor.
Nu apuc sa va scriu nominal ca ati luat-o la sprint si-i e greu melcului sa va ajunga . Eu ( na, daca n-am fost cuminte ) n-am primit parola, PM, nik si deci n-am vazut decat cateva poze dar ce am vazut , asta este cu siguranta un grup de mamici frumoase si , cum bine spunea cineva, cu siguranta vor iesi cei mai frumosi fluturasi.
strumphitza - hai ca tu m-ai tras de maneca sa ies la raport Trebuie sa recunosc ca-mi plac postarile tale si sigur meriti premiul I la activitatea forumistica . Esti super dragutza si haioasa .
Stiu ca mai vroiam sa zic una alta dar saracu' meu neuron e leshinat intr-un coltz, nema productivitate .
Ieri eram super fericita ca nu-mi este rau si pana la urma am dat cu bata in balta. Am poftit la pizza, am comandat una si pana a ajuns numa ca paznicul la usa am stat , cu , am bagat in mine ca sparta si apoi mi-a fost rau , m-am perpelit toata noaptea, am zis ca mor.
Acum sunt mai bine dar am o gramada pe cap.
Mai frate dar ce preturi se vehiculeaza pe aici . Eu am scapat ieftin la prima nastere si banuiesc ca tot pe acolo ma voi situa si acum. Singurul avantaj ca locuiesc intr-un orash mai mic.
iulika LA MULTI ANI, sarcina usoara si fie ca toate dorintele tale sa se indeplineasca! Multa sanatate!
Va si incerc sa ma tin de voi
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
Am inceput aventura nr.2
strumphitza spune:
Buna dimineata floricelelor!!!
Eu azi am fost lenesa, deh...aseara m-am destrabalat la party, asa-mi trebuie... si sotu cand am urcat in dormitor a vrut si el ceva desigur, dar oppsss astea ale mele ma dureau tare si nu prea i-am dat voie sa se atinga de ele , si el e innebunit dupa ele, le cauta in fiecare seara si dimineata sa vada daca mai sunt acolo sau acum de cand sunt gravi daca au mai crescut ..nah ca am dat din casa, rusinica sa imi fie
M-am trezit cu foamea in gat si nu stiu de ce ...trebuie sa bag ceva sub nas cat de curand ...si nu stiu de ce imi este asa foame mereu.... dar cica e normal pana la 4 luni sa ai pofta de mancare marita, am citit eu intr-o care pe care mi-am cumparat-o de curand, dar cica ar si trebui sa ne abtinem si sa nu mancam pe principiul ca mancam pentru 2 acum, ca bebe e bine si se dezvolta si cu ce mancam doar pentru noi...
Ma duc sa cotrobai prin frigi sa vad ce gasesc sa mananc... revin dupa
Very Happy Mum To Be 5+
Happiness_4_us spune:
Strumphitzo, maninca acum cat poti ca daca o sa ai norocul s ate ia raul dupa 6 sapt, asa cum a fost la mine, sa te tzii nene.
Si eu mancam spashita ca ma gandeam ca daca am inceput de la 4=5 sapt cu mancatul, o sa ma fac cat casa.
Acum nu intra mai nimic si ce intra e scos afara mai tz un pic. E crunt. Imi vine sa ma duc in lume.
Mamica fluturasului Andrei si 10+
vas spune:
ceau.
msbb, sdcristina, dorinuta, aveti PM.
Eu azi am fost cu moralul la pamant. eram incantat de starea de greata ca stiam ca e bebe bine, dar acum am inceput sa ma rog la Dumnezeu sa ma ajute ca ma simt tare rau.
Ma cert cu toti, sot, mama, copil, imi vine sa plang , dar nici de asta timp nu am. Aseara mi-a palit Eliza o cordeluta in ochi si am stat toata seara cu gheata de frica sa nu cumva sa ma invinetesc.....sambata merg la nunta. Si disperata cum eram i-am spus la colegu ca si-asa nu am chef de nunta macar am motiv sa stau acasa....atat a trebuit ca l-am dus la extrema...am bagat si o cearta.
Nu stiu ma simt parca prea hormonata.Eu care tot timpul sunt vesela , plina de optimism acum sunt de nerecunoscut. lesinata, bleaga, pana la 16 saptamani mai am o luna jumate...deci cam atat se prognozeaza ca ar trebui sa ma simt aiurea?
Am vazut pozici....foarte frumoase mamici......una si una
catank, deci bine am banuit cu sportul...ce 100m garduri ai practicat...ca tot avem acum la TV atletism...da-ne mai multe detalii.
Strumfi, profita de chefuri si petreceri ca dupa o perioada nu prea vei mai putea....
Eu nu am pus pe mine nici un gram.......burtica se vede cam ca la BByasmi. Chiar si eu sper sa-l simt mai repede pe fluturasul meu.
Andreea , mamica Elizei
13.05.2007
poze2
9+
bebelicu