Fluturasi de martie-aprilie 2011 (7)
Raspunsuri - Pagina 7
stefyapost spune:
am vazut si pozele cu ana maria. alta subtirica frumusica...ce mancati fetelor??? ca eu numai ca respir si pun pe mine...v-am spus?? deja am pus 2 kg...si mananc masline cu masline
cea mai fericita ce asteapta cel mai frumos si sanatos 8+
dorinut@ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefyapost am vazut si pozele cu ana maria. alta subtirica frumusica...ce mancati fetelor??? ca eu numai ca respir si pun pe mine...v-am spus?? deja am pus 2 kg...si mananc masline cu masline cea mai fericita ce asteapta cel mai frumos si sanatos 8+ |
Relax , am citit intr-o carte ca in primul trimestru trebuie sa iei pana la 2kg..so esti in grafic .
Eu am luat 1,6...dar ce ma enerveaza ca nu mai imi simt burta goala deloc...balonare la greu..Imi e si rusine ca vroiau colegii sa-mi puna mana pe burta...si le-am zis stati asa ca nu e bebica, e mancare .
aa, cand i-am anuntat toti m-au felicitat, iar adoua zi mi-au adus flori..deja sunt rasfatata biroului orice mancare ajunge mai intai la mine
Nasturelul meu mic 8+
Anita
anamira spune:
Multumesc fetelor de complimente, dar stati relax ca nu mai sunt chiar asa de slabuta. Acum a cu 3-4 kg mai mult da chiar nu cred ca e motiv de ingrijorare. Vroiam sa ma apuc de o cura sa le dau jos da am zis ca-mi fac poate mai mult rau. Asta era normal inainte sa fiu insarcinata.
Fetelor eu iar mi-am bagat nasul in bucatarie si a fost musai sa-mi fac paine prajita in ou cu rosii si ceapa. Yami ce bine mi-a picat! Nu stiu ce sa ma fac cu poftele astea. Daca de pe acum ma apuca oare cu o sa fie mai incolo?
_
Graviduta fericita cu o minune in burtica 4+
Happiness_4_us spune:
Yasmi,and mi-au facut epidurala aveam deja dilatatie 6cm, dupa ce indurasem 2 ore de chin, timp in care faceam ture intre casa si spital si ma chemau cand sunt contractiile la 2 min.
Dupa epidurala eram in rai, nu am simtit nici macar expulzia si sigur daca urmau ore de durere si eu ma aruncam de la etaj.
Si la mine la prima sarcina bb a miscat la 16 sapt, acum sper ca mult mai devreme ca sincer nu rezist.
Mamica fluturasului Andrei si 10+
dorinut@ spune:
Fetelor..da sa nu dati cu pietre..stiti ce mi-a trecut mie prin capsorul cu un singur neuron (care si ala crek s-a dus la bebita ) ? ce-ar fi daca ar aranja cineva lista cu gravidute dupa ultima menstruatie crescator. Asa ar fi mai usor de urmarit pentru toate fetele. Daca vreti pot face eu asta nu ma deranjeaza.
Ce parere aveti?
Nasturelul meu mic 8+
Anita
fecian spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Happiness_4_us
Deci nu iti fac, si toata sarcina fac doar 2 ecografii, de prim trim si morfofetala de la 20 sapt. Pe urma ura si la gara, nici macar cand intri in travaliu nu verifica ce face bb, daca are sau nu cordonul infasurat etc, ca sa nu mai spun ca daca depasesti termenul, cum am fost eu la sarcina cu Andrei, nici vorba. Iar in maxim 24 de ore de cand nasti, pleci acasa, cu catel cu purcel. Vikingi nene. De-aia acum o sa nasc in Ro. Pe mine nu ma mai prinde nimeni la nascut aici. Intr-adevar conditiile sunt super, poti naste in apa sau normal, ai in camera de travaliu si jacuzzi. Mamica fluturasului Andrei si 10+ |
Pot confirma ca si in Olanda e EXACT LA FEL...asta daca nu te obliga sa nasti...acasa :D (deci se poate si mai rau)
Mai nou am inteles ca acum nu se mai fac 2 eco ci doar 1...ca e mai eftin
Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008)
Nasterea lui Gabriel
_
Fericirea e o alegere!
Happiness_4_us spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui fecian
Pot confirma ca si in Olanda e EXACT LA FEL...asta daca nu te obliga sa nasti...acasa :D (deci se poate si mai rau) Mai nou am inteles ca acum nu se mai fac 2 eco ci doar 1...ca e mai eftin Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) Nasterea lui Gabriel _ Fericirea e o alegere! |
Mi se pare crunt!
Sunt dusi cu pluta.
Aici nu conteaza daca se naste un copil cu dizabilitati in urma inconstientei sistemului, ca sa zic asa, ptr ca ei oricum sunt integrati si ajutati de stat, iar oamenii isi duc crucea.
Mie mi se pare strigator la cer.
Plus ca femeile aici nu nasc cu epidurala ptr ca ele prin nastere se purifica.
Pe mine m-au pus sa dau declaratie ca vreau epidurala. Deci....
Mamica fluturasului Andrei si 10+
stefyapost spune:
deci...eu si cele din romania ne putem declara niste norocaoase
cea mai fericita ce asteapta cel mai frumos si sanatos 8+
catank spune:
Burtici are de gind sa nasca cineva la spitalul Elias? ce parere aveti despre ...in caz contrar???!!!
Cu bine, ...
Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!" 5+